Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έρχονται κάτι φίλοι μου από εξωτερικό Ελλάδα για να πάνε στη Χίο και θα μείνουν μια
μέρα στην Αθήνα. Προτείνετε κανένα πρόγραμμα για να τους δείξω λίγο από Αθήνα. Ακρόπολη λογικά ναι, αλλά όχι μουσεία.
Thanks!
 

 

Δημοσ.

Με την Ακρόπολη είναι must και το Μουσείο της. Είναι κάτι που πρέπει να επισκεφτούν όχι μόνο οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες.

 

Μια εύκολη λύση για βόλτα στην Αθήνα είναι τα διώροφα ανοικτά λεωφορεία (κόκκινα) που περνάνε από Σύνταγμα. Μπορείς να βρεις εύκολα σχετικές πληροφορίες.

  • Like 2
Δημοσ.

α) Κάνε τους μια περιήγηση στην πλάκα, ακρόπολη (και στο μουσείο της - αξίζει την εξαίρεση), φιλοπάππου, παλαιά αγορά που εκεί θα δούν και θα περπατήσουν στα μέρη που συναθροίζονταν οι αρχαίοι έλληνες (Φιλόσοφοι, Περικλήδες κλπ), μετά μπορείτε να συνεχίσετε προς το Θησείο και το νεκροταφείο του Κεραμεικού, όπως επίσης στην ιερά οδό.

 

β) (όπως προτείνει και ο makfil) Πάρτε το λεωφορείο αξιοθέατων (τo διόροφo κόκκινo κάμπριο), που κάνει αφετηρία στο Σύνταγμα έξω απο τον εθνικό κήπο. Σε πάει παντού με ξενάγηση!

 

γ) Πάρτε το αντίστοιχο λεωφορείο για τα αξιοθέατα του Πειραιά. Το μεγαλύτερο λιμάνι της μεσογείου απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

 

δ) Για κλείσιμο εννοείται...

 

...πήγαινέ τους να δουν την έδρα του Παναθηναϊκού, τη λεωφόρο!!!!!! Γηπεδάρα, θα ψαρώσουν σίγουρα :shock: :shock: :P :lol:

 

 

 

Link.png Site: http://www.citysightseeing.gr/">City Sightseeing Athens - Piraeus

Δημοσ.

πέρνα τους και  παραλιακή μια, είναι πολύ όμορφα μερικά μαγαζιά το βραδάκι όταν πεφτει ο ήλιος να πίνετε μπυρίτσα βλέποντας αυτή τη θέα. Μικρολίμανο, Γκάζι, Σούνιο για βολτίτσα...

Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι στο Μεταξουργείο έχει ωραία μέρη για ξεγάμηση*  B) 

 

ξενάγηση ήθελα να πω αλλά μπερδεύτηκα

Δημοσ.

β) (όπως προτείνει και ο makfil) Πάρτε το λεωφορείο αξιοθέατων (τo διόροφo κόκκινo κάμπριο), που κάνει αφετηρία στο Σύνταγμα έξω απο τον εθνικό κήπο. Σε πάει παντού με ξενάγηση!

 

Ναι το κοιτάω τώρα για το λεωφορειάκι αλλά στην Ακρόπολη που έχει στάση, σε ανεβάζουν Παρθενώνα?

Για καδεφάκι μεσημέρι λέω προς Διόσκουρους (πάνω) ή Αναφιώτικα, θα έχει κόσμο Αύγουστο?

Δημοσ.

 

γ) Πάρτε το αντίστοιχο λεωφορείο για τα αξιοθέατα του Πειραιά. Το μεγαλύτερο λιμάνι της μεσογείου απο την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

 

 

 

Πολύ θα ήθελα να μάθω τι δείχνουν στο Πειραιά σαν αξιοθέατο της αρχαιότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...