Likehouse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έβαλα 10ε σήμερα για να παραγγείλω κάτι απο το ebay..ομως το πρόβλημα είναι, πως δεν γίνεται να κάνω πληρωμή και πρέπει να επικοινωνήσω με τον κάτοχο της τράπεζας μου για να βρούμε το πρόβλημα. Έκανα διαγραφεί τα στοιχεία της κάρτας μου και τα ξανά έβαλα στο PayPal και πάλι τίποτα ούτε καν τα δέχεται (access denied by your card issue κλπ...) Τι φταίει ξέρει κανείς?
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έβαλα 10ε σήμερα για να παραγγείλω κάτι απο το ebay..ομως το πρόβλημα είναι, πως δεν γίνεται να κάνω πληρωμή και πρέπει να επικοινωνήσω με τον κάτοχο της τράπεζας μου για να βρούμε το πρόβλημα. Έκανα διαγραφεί τα στοιχεία της κάρτας μου και τα ξανά έβαλα στο PayPal και πάλι τίποτα ούτε καν τα δέχεται (access denied by your card issue κλπ...) Τι φταίει ξέρει κανείς? Τι ακριβώς σημαίνει "να επικοινωνήσω με τον κάτοχο της τράπεζας μου" άλλος ειναι ο κάτοχος?
Likehouse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 λαθος το ειπα εγω..εννοουσα με την τραπεζα που εχω τον λογαριασμο αυτο εδω μου βγαζει (This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.)
makfil Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Προφανώς, δεν ενεργοποίησες την κάρτα στο PayPal.
Likehouse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 το εχω κανει εδω και καιρο...αφου συχνα αγοραζω απο το ebay..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 λαθος το ειπα εγω..εννοουσα με την τραπεζα που εχω τον λογαριασμο αυτο εδω μου βγαζει (This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.) Σου λεει οτι η καρτα σου εχει πρόβλημα και να επικοινωνήσεις με την τραπεζα
Likehouse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Εγώ κατάλαβα η τράπεζα μου το απέρριψε...τι πρόβλημα είναι?
SlackulatoR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Πολλά μπορεί να είναι, αυτό θα σου το πούνε αυτοί.
arxaggelos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Πιθανότατα το αυτόματο σύστημα ασφαλείας που ελέγχει την κάρτα σου "έκρινε" ότι η κάρτα σου έγινε compromised με κάποιος τρόπο (πχ κάποια συναλλαγή που δεν έδειχνε λογική με βάση το προφίλ σου ή την τοποθεσία σου), και την κλείδωσε προληπτικά. Μου έχει τύχει πολλές φορές, παίρνεις τηλ την τράπεζα και την ανοίγεις αμέσως με ένα τηλεφώνημα, αφού επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου και ότι πράγματι έκανες την κίνηση. Πχ μου κλείδωσε εξωτερικό, επειδή το σύστημα "είδε" ότι έκανα συναλλαγή από τερματικό ή σε κατάστημα που βρισκόταν σε άλλη χώρα, και θεώρησε ότι "δεν είμαι εγώ". Όπως είπα κλειδώνει προληπτικά. Πολλές φορές πριν κλειδώσει, εμφανίζεται η κίνηση στο τερματικό της τράπεζας, και για λόγους ασφαλείας παίρνει αμέσως (; ) η ίδια η τράπεζα τηλέφωνο να επιβεβαιώσει τη συναλλαγή, και αν δεν σε βρουν για να το επιβεβαιώσεις τότε κλειδώνει. 1
Likehouse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 οχι τα λεφτα ειναι κανονικα μεσα..μαλλον υσχυει το απο πανω που ειπε καλα ευχαριστω θα το ελεγξω
Swimmer21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Απλα θα ειχες καιρο να αγορασεις κατι, και θα πρεπει να πας σε ενα υποκαταστημα της τραπεζας για να ξαναενεργοποιησεις τις online αγορες της καρτας σου με την ταυτοτητα σου.. το ειχα παθει και εγω
Likehouse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ναι οντως εχω καιρο να αγορασω...ενεργοποιειται την ιδια στιγμη η θελει καποιο διαστημα για να δουλεψει ξανα? Μεσω τηλεφωνου μπορω να το κανω? Η πρεπει να ειμαι ο ιδιος εκει απο κοντα?
Likehouse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Για να μην ανοιξω νεο θεμα, διοτι ειναι η ιδια περιπτωση και αν ξερει κανεις τι πρεπει να κανω η του ετυχε η ιδια περιπτωση. Πηγα χθες απο περιεργεια στο ΑΤΜ για να δω ποσο υπολοιπο εχω μεσα, μηπως και αυτο φταιει και δεν μπορω να κανω συναλλαγες μεσω ιντερνετ και μου ελεγε πως η καρτα μου δεν μπορει να χρησιμοποιηθει. Ε λοιπον πηγα σημερα το πρωι στον τραπεζικο υπαλληλο και μου λεει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα με την καρτα σου δουλευει κανονικα και λεει πως ισως να φταιει οτι εβαλες λαθος πιν συν μου λεει οτι σταλθηκε στον λογαριασμο μου το ταδε ποσο εμβασματος..τελος παντων ξανα πηγα σημερα το μεσιμερακι απο το ΑΤΜ να δω αν οντως εκανα λαθος ο ιδιος, το οποιο δεν το εκανα, μου ελεγε τα ιδια οτι η καρτα σας δεν μπορει να χρησιμοποιηθει. Μηπως να παρω τηλεφωνο στα κεντρικα? Αφου ομως εδω μου ειπανε πως ειναι μια χαρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα