Προς το περιεχόμενο

Νέα ταχύτερη ενσωματωμένη μνήμη από τη Samsung για φορητές συσκευές


Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το φορητό computing συνεχώς αναπτύσσεται και μία από τις εταιρίες που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει έδρα τη νότια Κορέα. Αναφερόμαστε φυσικά στη Samsung η οποία ανακοίνωσε την επόμενη γενιά NAND flash για φορητές συσκευές οχτώ μήνες μετά την τελευταία ανανέωσή της, με τον ισχυρισμό ότι είναι η "ταχύτερη στον κόσμο".Το eMMC PRO τσιπ βασίζεται στην 64GB 10nm class NAND flash τεχνολογία και θα είναι το πρώτο που θα υποστηρίξει το eMMC 5.0 στάνταρ. Οι καινούριες μνήμες θα είναι διαθέσιμες στις συνηθισμένες χωρητικότητες των 16,32 και 64GB, με διαστάσεις 11.5x13χιλ. και ταχύτητα διεπαφής στα 400MB/s. Οι εκδόσεις των 32 και 64GB συγκεκριμένα υποστηρίζουν sequential ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στα 250MB/s και 90MB/s αντίστοιχα και random στα 7,000 IOPS.

 

Αυτά τα νούμερα πρακτικά μεταφράζονται σε καλύτερες επιδόσεις στους τομείς του multitasking, browsing, μεταφοράς αρχείων, λήψης HD video, gaming και στη γενική αποκρισιμότητα του συστήματος.

 

 

 

Link.png Site: engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η samsung "εχ ξυφυγ" που λεμε. ^_^

Ειναι αρχοντας πλεον.Μακαρι παντα να εχει αυτη την πορεια.Κρατα τον πηχη ψηλα.Αν δεν ηταν αυτη,ακομη τωρα θα ειχαμε...να μην πω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...