zoranb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Παλιά εάν δεν κάνω λάθος τα μηνύματα από αγνώστους έμπαιναν στο inbox και υπήρχε ειδοποίηση γι αυτό. Τώρα στη νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος, μπαίνουν στο other και δεν υπάρχει ειδοποίηση. Eξού και ο τίτλος του thread "τέλος το καμάκι στο fb", πλέον μπαίνουν όλα στο other και μπορεί ποτέ να μην τα δεί το υποψήφιο "θύμα". Πείτε μου έχω δίκιο ή όχι;
zoranb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έχει γίνει, απλώς τώρα μειώνονται οι... τυχερές , ας μην ξεφεύγουμε όμως, πίσω στο θέμα μας, έχω δίκιο ή όχι;
CROM271 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Έχει καιρο που υπαρχει αυτό. Τώρα αν πανε όλα τα μηνυματα από μη φίλους εκεί δεν ξέρω. Ίσως αν εχεις κάποιο κοινο γνωστό να φαίνονται κανονικά στα μηνυματα.
zoranb Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 ωχ κ πως θα το τσεκάρουμε αυτό για να ξέρουμε; μη γράφω νουβέλες και πηγαίνουν στράφι!
CROM271 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Κάνε ένα δεύτερο λογαριασμό και πειραματισου. Στειλε μηνυμα στον αρχικό λογαριασμό. Μετά κάνε ένα κοινο φίλο με τον αρχικό και ξαναστειλε και δες τι παίζει.
newtech Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 ωχ κ πως θα το τσεκάρουμε αυτό για να ξέρουμε; μη γράφω νουβέλες και πηγαίνουν στράφι! Απο οσο ξερω σου λεει.. το μηνυμα θα παραδοθει στα ΑΛΛΑ.. αν θελεις πληρωνεις καποιο FEE και παει στο INBOX. Εγω που εστειλα πχ πριν 1 βδομαδα μηνυμα σε αδερφο μιας φιλης μου που δεν εχει FB ετσι το εκανα. νομιζω 0.25€ ειναι.
orck Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Θα δωσουμε βραβειο ηλεκτρονικου κλαρινογαμπρου για τον Ιουλιο; 4
zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Απο οσο ξερω σου λεει.. το μηνυμα θα παραδοθει στα ΑΛΛΑ.. αν θελεις πληρωνεις καποιο FEE και παει στο INBOX. Εγω που εστειλα πχ πριν 1 βδομαδα μηνυμα σε αδερφο μιας φιλης μου που δεν εχει FB ετσι το εκανα. νομιζω 0.25€ ειναι. Στο INBOX του fbook εννοείς;
newtech Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Στο INBOX του fbook εννοείς; ναι. Με το fee αυτο παει κανονικα σαν να ηταν απο φιλο του μηνυμα
cris41 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ΩΧ! Της ***τανας γινεται στο other σε εμενα! Δε το ηξερα καν αυτο..! Καλα οχι οτι μιλαω με ακυρους κλπ αλλα δε τα ειχα δει
zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ναι. Με το fee αυτο παει κανονικα σαν να ηταν απο φιλο του μηνυμα μήπως όταν υπάρχει κοινός γνωστός (mutual) τότε περνάει κανονικά στο inbox;
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Υπάρχει πάντοτε ειδοποίηση για μηνύματα το έχω δοκιμάσει και εγώ με διαφορετικούς δικούς μου λογαριασμούς που δέν ήταν μεταξύ τους φίλοι αλλά δέν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να στείλεις ξεκάρφωτα μηνύματα σε κάποιον άγνωστο;
zoranb Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μα νομίζω πως δεν υπάρχει πάντα ειδοποίηση, αυτό θέλω να διερευνήσω στη νέα πλατφόρμα του fb. Όσο για το άλλο που δεν καταλαβαίνεις, το ξεκάρφωτο δηλαδή μήνυμα σε έναν άγνωστο ε είναι πολύ απλά εάν δείς κάποια όμορφη κοπέλα κ θες να της πεις κάτι. Αυτό σε ενοχλεί;
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Και στην νέα πλατφόρμα του facebook υπάρχει ειδοποίηση κανονικά για μήνυμα ακόμα και απο μή φίλους όπως παλιότερα αρκεί να έχει έρθει το μήνυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα