Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά εάν δεν κάνω λάθος τα μηνύματα από αγνώστους έμπαιναν στο inbox και υπήρχε ειδοποίηση γι αυτό. Τώρα στη νέα σχεδίαση του περιβάλλοντος, μπαίνουν στο other και δεν υπάρχει ειδοποίηση. Eξού και ο τίτλος του thread "τέλος το καμάκι στο fb", πλέον μπαίνουν όλα στο other και μπορεί ποτέ να μην τα δεί το υποψήφιο "θύμα".  :-D  Πείτε μου έχω δίκιο ή όχι;

Δημοσ.

Έχει γίνει, απλώς τώρα μειώνονται οι... τυχερές  :-D , ας μην ξεφεύγουμε όμως, πίσω στο θέμα μας, έχω δίκιο ή όχι;

Δημοσ.

Έχει καιρο που υπαρχει αυτό. Τώρα αν πανε όλα τα μηνυματα από μη φίλους εκεί δεν ξέρω. Ίσως αν εχεις κάποιο κοινο γνωστό να φαίνονται κανονικά στα μηνυματα.

Δημοσ.

Κάνε ένα δεύτερο λογαριασμό και πειραματισου.

Στειλε μηνυμα στον αρχικό λογαριασμό. Μετά κάνε ένα κοινο φίλο με τον αρχικό και ξαναστειλε και δες τι παίζει.

Δημοσ.

ωχ κ πως θα το τσεκάρουμε αυτό για να ξέρουμε; μη γράφω νουβέλες και πηγαίνουν στράφι!  :-D

Απο οσο ξερω σου λεει.. το μηνυμα θα παραδοθει στα ΑΛΛΑ.. αν θελεις πληρωνεις καποιο FEE και παει στο INBOX.

Εγω που εστειλα πχ πριν 1 βδομαδα μηνυμα σε αδερφο μιας φιλης μου που δεν εχει FB ετσι το εκανα.

νομιζω 0.25€ ειναι.

Δημοσ.

Απο οσο ξερω σου λεει.. το μηνυμα θα παραδοθει στα ΑΛΛΑ.. αν θελεις πληρωνεις καποιο FEE και παει στο INBOX.

Εγω που εστειλα πχ πριν 1 βδομαδα μηνυμα σε αδερφο μιας φιλης μου που δεν εχει FB ετσι το εκανα.

νομιζω 0.25€ ειναι.

Στο INBOX του fbook εννοείς;

Δημοσ.

ΩΧ! Της ***τανας γινεται στο other σε εμενα! Δε το ηξερα καν αυτο..! Καλα οχι οτι μιλαω με ακυρους κλπ αλλα δε τα ειχα δει

Δημοσ.

ναι. Με το fee αυτο παει κανονικα σαν να ηταν απο φιλο του μηνυμα

μήπως όταν υπάρχει κοινός γνωστός (mutual) τότε περνάει κανονικά στο inbox;

Δημοσ.

Υπάρχει πάντοτε ειδοποίηση για μηνύματα το έχω δοκιμάσει και εγώ με διαφορετικούς δικούς μου λογαριασμούς που δέν ήταν μεταξύ τους φίλοι αλλά δέν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί να στείλεις ξεκάρφωτα μηνύματα σε κάποιον άγνωστο; :whistle:

Δημοσ.

Μα νομίζω πως δεν υπάρχει πάντα ειδοποίηση, αυτό θέλω να διερευνήσω στη νέα πλατφόρμα του fb. Όσο για το άλλο που δεν καταλαβαίνεις, το ξεκάρφωτο δηλαδή μήνυμα σε έναν άγνωστο ε είναι πολύ απλά εάν δείς κάποια όμορφη κοπέλα κ θες να της πεις κάτι. Αυτό σε ενοχλεί;

Δημοσ.

Και στην νέα πλατφόρμα του facebook υπάρχει ειδοποίηση κανονικά για μήνυμα ακόμα και απο μή φίλους όπως παλιότερα αρκεί να έχει έρθει το μήνυμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...