Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την αλλη τετάρτη έχουμε επέτειο με το αγόρι μου και θέλουμε να πάμε κάπου όμορφα για ποτό... Το πρόβλημα ειναι πως ειναι καθημερινή κ τα περισσότερα μαγαζιά θα ειναι ψόφια! Αθήνα είμαστε..βοήθεια; :) δεν ειναι ανάγκη να ειναι ζευγαροκατασταση, απλώς ένα ωραίο μαγαζί με κόσμο.

Δημοσ.

Π.χ. το 6 D.O.G.S., το Apolis και διάφορα μαγαζιά στο Μικρολίμανο πάντα έχουν την κινησούλα τους.

Για πιο πριβέ/ρομάντικ καταστάσεις, τσέκαρε το μπαράκι/καφετέρια που βρίσκεται στο πάρκο πίσω απ'το Μέγαρο Μουσικής.

Δημοσ.

Παίζει θέα, δροσούλα, ποτό, καφές, φαγητό, ό,τι θες. Και πάρκιν για να μην κουράζεστε.

Στο site τους μπες, να δεις και καμια φωτο.

Δημοσ.

A for Athens ή 360. Μετά βόλτα πλάκα κ πνίκα. Επιβάλλεται να τον βιάσεις σε κάποιο απο τα στενά της Πλάκας.

Αν παίζει και αμάξι... το Terra Petra. Το Apolis έχει διερχόμενους στο πάρκινγκ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αχ χρυσό μου, εφόσον θα είσαι με το αγόρι σου και έχετε και επέτειο όπου και αν πάτε θα περάσετε όμορφα.. Τς τς τς, τι μπαναλ μικροαστικά είναι αυτα τα "κάπου ωραία με κόσμο". Τς τς τς oh mon dieu

Δημοσ.

Θα παίξει ο βιασμός αλλα οχι σε στενό! Χαχαχαχαχ!

<p>Αχ χρυσό μου, εφόσον θα είσαι με το αγόρι σου και έχετε και επέτειο όπου και αν πάτε θα περάσετε όμορφα.. Τς τς τς, τι μπαναλ μικροαστικά είναι αυτα τα "κάπου ωραία με κόσμο". Τς τς τς oh mon dieu</p>

Έλεγα να έχει κόσμο γιατι θέλουμε κάπου έξω για ποτό. Μην πάμε στο μαγαζί και είμαστε εμείς κ ο μπάρμαν...

Τσεκαρα φωτο από απολις κ μ'άρεσε πολύ! Μάλλον προς τα εκεί με βλέπω! Ευχαριστώ πάντως για τις ωραίες ιδέες θα ειναι χρήσιμες στο μέλλον!

Δημοσ.

στο apolis αν πας στο scherzo παίζει μεγάλη πιθανότητα να σου πιάσον τον κώλο, και κυριολεκτικά και μεταφορικά

οι καλύτεροι κλαρινογαμπροί της πόλης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...