Hyphen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Παιδια εχω το εξης προβλημα πηρα ενα σ4 και στο αμαξι δεν κανει pair ενω το βλεπει. Εκανα ρεσετ το συστημα του αυτοκινητου τιποτα... Ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα οτι ετσι γινεται στα καινουργια κινητα και οτι φτιαχνει σε μελλοντικη αναβαθμιση λογισμικου. Ισχυει κατι τετοιο ή να ανησυχησω; Να σημειωθει οτι το κινητο στελνει και δεχεται κανονικα με bluetooth στο σ3 του αδερφου μου. ακομα να πω οτο το σ3 τ αδερφου μ συνδεθηκε αμεσως με το αμαξι μου...
venumis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το έτσι γίνεται στα καινούρια κινητά που γράφεις δεν κολλάει! Ποια έκδοση Android έχει το S 3 του αδερφού σου και ποια εσύ? Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα όχι στο λειτουργικό. Σύγκρινε τις ρυθμίσεις του S3 με αυτές του S4.
Hyphen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Το έτσι γίνεται στα καινούρια κινητά που γράφεις δεν κολλάει! Ποια έκδοση Android έχει το S 3 του αδερφού σου και ποια εσύ? Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα όχι στο λειτουργικό. Σύγκρινε τις ρυθμίσεις του S3 με αυτές του S4. Αυτο που λεω με τα καινουργια κινητα το διαβασα σε ενα ξενο φορουμ που εψαξα πληροφοριες. ρυθμισεις ολες ιδιες αλλα το σ3 εχει 4.1 και το δικου 4.2.2 με ροοτ θα εχω αποτελεσμα ? καμια λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα