Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε την πιο φτηνή αλλά και αποτελεσματική ψύκτρα που θα χώραγε στο rig που έχω στο sig. Επίσης, ποιο προγραμματάκι είναι το καλύτερο για να μετρήσω τις θερμοκρασίες του pc ;

Δημοσ.

Σου προτείνω την CoolerMaster Hyper TX3 EVO. Είναι πολύ αποτελεσματική, και παράλληλα πολύ οικονομική γι'αυτά που προσφέρει...

Δημοσ.

Σου προτείνω την CoolerMaster Hyper TX3 EVO. Είναι πολύ αποτελεσματική, και παράλληλα πολύ οικονομική γι'αυτά που προσφέρει...

Χωράει σίγουρα στο κουτί έτσι ;

Δημοσ.

Χωράει σίγουρα στο κουτί έτσι ;

Ναι. Απ'ότι βλέπω σε εικόνες το κουτί είναι μια χαρά για την συγκεκριμένη ψήκτρα.

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό το πάνω μέρος του case να είναι αρκετά ζεστό με το stock fan του 6300 ; Ποια είναι τα ιδανικά temperatures χωρίς aftermarket ψύκτρα;

Eίναι καλές για idle ;

edit: Δοκίμασα Dota2 max settings και έκαιγε το πάνω μέρος .

post-267150-0-83660800-1375227435_thumb.png

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής έιναι λιγο τσιμπιμένος αλλα λογικό με τις συνθηκες που επικρατουν αυτή την στιγμή στη Ελλαδα.

Ανεμηστήρα να βγάζει αέρα απο το κουτι πισω έχεις βάλει?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής έιναι λιγο τσιμπιμένος αλλα λογικό με τις συνθηκες που επικρατουν αυτή την στιγμή στη Ελλαδα.

Ανεμηστήρα να βγάζει αέρα απο το κουτι πισω έχεις βάλει?

Μόνο το stock fan του case υπάρχει στο μπροστινό μέρος και αν βάλω το χέρι μου απο πίσω βγαίνει δροσερός αέρας.

Επίσης ακούγεται ένα βουητό μάλλον από το cpu fan... αν αγοράσω αυτον που μου πρότειναν τα παιδία θα δω αποτελέσματα και σε φασαρία αλλα και σε θερμοκρασία ;

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση βάλε έναν ανεμηστήρα πισω να βγάζει οπωσδήποτε.... το κουτι πανω που το πιανεις έιναι ζεστο γτ εκει μαζεύεται ολος ο ζεστος αέρας απο το case μια και δεν υπαρχει ανεμηστήρας να τον πετάξει έξω...  

• Like 1
Δημοσ.

Για να τραβάει τον ζεστό αέρα απο μέσα και να τον πετάει έξω πως πρέπει να τον τοποθετήσω ;

Δημοσ.

Για να τραβάει τον ζεστό αέρα απο μέσα και να τον πετάει έξω πως πρέπει να τον τοποθετήσω ;

Εχει βελακι πανω του, πρεπει να κοιτα προς τα εξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...