Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται τρελή απάτη. Τ' Αγγλικά του είναι λίγο αυτόματος μεταφραστής. Τα επαγγελματικά emails, ιδίως για προσφορά εργασίας, είναι τυπικά. Δεν χρησιμοποιείς thanks π.χ. αλλά thank you και δεν βάζεις smiley faces! και δεν υπογράφεις με το μικρό σου όνομα. Άσε που δεν έχει και κάποιο χρονικό όριο για να απαντήσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Yeap, I know, βρώωωωμαγε η ιστορία, αλλά ήθελα να μου το επιβεβαιώσετε κι εσείς τα σοφά μέλη του φόρουμ ^_^

Θα περιμένω να δω τί θα μου απαντήσει (just for the lolz) κ μετά θα του ρίξω ένα delete.

Δημοσ.

(Είπαμε, από LinkedIn έστειλε, και εκεί στα στοιχεία επικοινωνίας του είδα το gmail του :P)

Δημοσ.

Πες του να σου στελει με WU 1000 dollars για να απεγλωβιστουν τα 5000 που εχεις βαλει στη αλμπατηρ bank για τα εξοδα που σου εκλεισε την δουλεια

• Like 2
Δημοσ.

Το να σου προτείνουν θέση μεσω Linkedin δεν είναι καθόλου απίθανο. Αναφέρουν 2,3 θέσεις και αμα ενδιαφέρεσαι μετά παίζει τηλεφωνικό Interview κλπ.  Συνήθως βέβαια είναι agents απο εταιρεία και όχι κάποιος καθηγητής απο πανεπιστήμιο ή άτομο του HR της εταρείας.

Το συγκεκριμένο που έλαβες μυρίζει χειρότερα και απο τον θερμαϊκο πάντως!

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτηκες να επικοινωνήσεις απευθείας με το πανεπιστήμιο για να ρωτήσεις αν υπάρχουν θέσεις και τι παίζει γενικά;

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτηκες να επικοινωνήσεις απευθείας με το πανεπιστήμιο για να ρωτήσεις αν υπάρχουν θέσεις και τι παίζει γενικά;

Ναι, ονειρο ζωης για γυναικα, να παει σε πανεπιστημιο στο Κουβειτ...

• Like 1
Δημοσ.

Στην ερώτησή μου για λινκ με ίνφο για την θέση απάντησε αυτό:

Hi________,

Please visit
http://www.aum.edu.kw/ to know more about us. The job vacancy we are considering you for is "Instructor for EPP (English Preparatory Program)".

Please let me know if you would be interested.

Thanks.

Ahmad

ΝΟΟΥ ΑΙΜ ΝΟΤ ΙΝΤΡΕΣΤΙΝΤ ΜΑΔΑΦΑΚΑ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...