skar1983 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα, Μετά από μια μεγάλη ζημιά που έπαθα πρέπει να πάρω ένα διπλό κρεβάτι με στρώμα. Τι προτείνεται και από που; Πήγα μόνο από ΙΚΕΑ και μου άρεσε με LATEX και συγκεκριμένα το http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=22387 Από τάβλες ποιες προτείνεται του ΙΚΕΑ;
sphinxgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 προσωπικά πιστευω πως με 300 ευρώ , χειρότερο πρόβλημα θα αποκτήσεις....
skar1983 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 προσωπικά πιστευω πως με 300 ευρώ , χειρότερο πρόβλημα θα αποκτήσεις.... Πες καποια εταιρεια να παω να δω. Και ποσο εχει ενα καλο στρωμα. Δεν θελω να παρω το πιο ακριβο.
sphinxgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τα ακριβά έχουν 2500. Τα φθηνά έχουν 300. Μέση τιμή είναι τα 700. Εταιρίες καλές είναι: Mediastrom, Cocomat, Tempur (σε υψηλή κατηγορία τιμής) Απο κει κ πέρα πρέπει να ψάξεις τι είναι καλύτερο για τον τρόπο που κοιμάσαι, τι υλικό είναι καλύτερο για σένα, αν έχεις προβλήματα στη μέση και να επιλέξεις αν είναι σκληρό, μαλακό , ημίσκληρο κλπ
fouros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πρόσφατα αγόρασα διπλό κρεβάτι & στρώμα..σύνολο 1000€ Δοκίμασα αρκετά στρώματα από πολλές εταιρίες, προσωπικά απέρριψα τα bonel με ενδιέφεραν μόνο τα ξεχωριστα (pocket) ελατήρια. Δες οπωσδήποτε και τα dimstel στρωματα, καινούργια Ελληνική εταιρεία με καλύτερες τιμές από Candia & Media και ίδιας ποιότητας ή και καλύτερα στρώματα.
skar1983 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Πρόσφατα αγόρασα διπλό κρεβάτι & στρώμα..σύνολο 1000€ Δοκίμασα αρκετά στρώματα από πολλές εταιρίες, προσωπικά απέρριψα τα bonel με ενδιέφεραν μόνο τα ξεχωριστα (pocket) ελατήρια. Δες οπωσδήποτε και τα dimstel στρωματα, καινούργια Ελληνική εταιρεία με καλύτερες τιμές από Candia & Media και ίδιας ποιότητας ή και καλύτερα στρώματα. Θα τα τσεκάρω. Τα dimstel δεν τα ήξερα. Τα στρώματα Μορφέας τα γνωρίζεις? Από που πήρες κρεβάτι + στρώμα?
alexzgt4 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά μπορείς να ψάξεις μικρά μαγαζιά τα οποία κάνουν τα στρώματα όπως θέλεις. Μπορείς δηλαδή να κάνεις ένα ίδιο στρώμα με ένα που σου άρεσε από μεντιαστρομ (ίδια υλικά) αλλά αρκετά φτηνότερα.
skar1983 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά μπορείς να ψάξεις μικρά μαγαζιά τα οποία κάνουν τα στρώματα όπως θέλεις. Μπορείς δηλαδή να κάνεις ένα ίδιο στρώμα με ένα που σου άρεσε από μεντιαστρομ (ίδια υλικά) αλλά αρκετά φτηνότερα.Στείλε μου σε πμ αν ειναι κάποιο μαγαζί να ρωτήσω. Βλέπω οι insomniacs δεν ασχολούνται με τον ύπνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Φίλε μου κοίτα τα dimstel. Έχει πατικώσει τα σχέδια από media & candia και τα πουλά σε φθηνότερες τιμές. Επίσης και για τα Τούρκικα (istkbal) έχω ακούσει για καλές τιμές, αλλά στην τελική αγορά κατέληξα στην dimstel. ΥΓ:Αν μένεις Αθήνα ξέρω και μια πολύ καλή βιοτεχνία που έχουν αγοράσει συγγενείς μου και μείναν ικανοποιημένοι.
sphinxgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Επειδή την ψάχνω συνέχεια τις τελευταίες 2 εβδομάδες για στρώμα και έχω σχεδόν τρελαθεί, αφού επισκέφθηκα όλες τις γνωστές εταιρίες κατέληξα στην Candia. Οι λόγοι? α) αν κάποιος θέλει τη χρυσή τομή ποιότητας / τιμής αυτή η εταιρία βγάζει το απόλυτο στρώμα. Το onar. β) Υπάρχουν συνεργάτες της εταιρίας που αυτή τη στιγμή σου κάνουν έκπτωση και 40% επι του καταλόγου! Καμία άλλη εταιρία δεν φτάνει εκεί. γ) Είναι η μόνη εταιρία που σου προσφέρει καλό, απόλυτα ποιοτικό στρώμα σε σκληρό/στιβαρό - το λέει μέτριο όμως (σε μαλακά έχουν όλες)σε σχετικά καλή τιμή. Το BODYFIX. Σε κάποιους μπορεί να είναι σκληρό. Αυτό με τα στρώματα είναι υποκειμενικό όμως... Δεν επιλέγεις σύμφωνα με τα υλικά, αλλά με την αίσθηση που σου αφήνουν. Δοκίμασα να πω και coco mat, μπορεί να είναι εκπληκτικής κατασκευής αλλά σε περίοδο κρίσης να μην κάνεις έκπτωση, μάλλον δεν σε βλέπω αρκετό καιρό να αντέχεις. Ειδικά όταν το φθηνότερο 160 πλάτος ξεκινά απο 1000...
alexzgt4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το μαγαζί που ξέρω βρίσκετε στη Θεσσαλονίκη.
skar1983 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ειμαι Αθήνα και θα πάω τέλη του μήνα όταν βρω ρευστό για candia ή dimstel. Ελπίζω να έχουν εκπτώσεις. Τώρα για κρεβάτι παίζει να έχουν ή να πάω από κάνα ΙΚΕΑ; Τι προτείνετε; Vforvendetta85@ αν θες πες και τη βιοτεχνία που λες αν δεν βρω κάτι στις πάνω εταιρείες που ανέφερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Η βιοτεχνία που σου έλεγα είναι στο Καματερό, επί της φυλής. Ορίστε και το site: http://www.vickystrom.gr/index.php Πέρσι τέτοιο καιρό που πήγα οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικοί και έλυσαν πολλές απορίες.Καλά μην περιμένεις το ντεκόρ του μαγαζιού να είναι κάτι το ιδιαίτερο.Θέλω να πω δηλαδή, μην ξενερώσεις λόγω περιοχής ή πως είναι στο υπόγειο. Για κρεβάτι τι θες;Ξύλο ή μέταλλο;Σε τι μπάτζετ θα κινηθείς;Διπλό. μονό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα