Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η βιοτεχνία που σου έλεγα είναι στο Καματερό, επί της φυλής. Ορίστε και το site:http://www.vickystrom.gr/index.phpΠέρσι τέτοιο καιρό που πήγα οι άνθρωποι ήταν εξυπηρετικοί και έλυσαν πολλές απορίες.Καλά μην περιμένεις το ντεκόρ του μαγαζιού να είναι κάτι το ιδιαίτερο.Θέλω να πω δηλαδή, μην ξενερώσεις λόγω περιοχής ή πως είναι στο υπόγειο.Για κρεβάτι τι θες;Ξύλο ή μέταλλο;Σε τι μπάτζετ θα κινηθείς;Διπλό. μονό;

Κρεβάτι διπλό.

Σκέφτομαι ξύλο αλλά και μεταλλικό δεν χαλιέμαι, χρήματα έλεγα στρώμα + κρεβάτι περίπου 800-900€

Δημοσ.

Σε κρεβάτι, πιστεύω 450-500 να βρεις σε οξιά ή πεύκο.Η οξιά είναι λίγο φθηνότερη από το πεύκο.

Αν κινηθείς σε μελαμίνη ή mdf τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.Με 250 ευρώ βρίσκεις.

Οι τιμές που λέω είναι για υπέρδιπλο κρεβάτι, για στρώμα δηλαδή 1,50*2 μέτρα.

Τα μεταλλικά είναι πολύ πιο φθηνά.Βέβαια και αυτά μπορούν να κινηθούν σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Υπέρδιπλα μεταλλικά μπορείς να βρεις από 90 ευρώ.Η ποιότητα και το φινίρισμα δεν είναι καλά, μα είναι τίμια και οικονομική λύση.

Πρόσεξε μόνο όταν σου λένε π.χ με επένδυση πεύκου.Αυτό σημαίνει πως είναι από κάποιο άλλο υλικό, συνήθως mdf, και φαντάσου μια κόντρα πλακέ από πεύκο.

Δημοσ.

Σε κρεβάτι, πιστεύω 450-500 να βρεις σε οξιά ή πεύκο.Η οξιά είναι λίγο φθηνότερη από το πεύκο.

Αν κινηθείς σε μελαμίνη ή mdf τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.Με 250 ευρώ βρίσκεις.

Οι τιμές που λέω είναι για υπέρδιπλο κρεβάτι, για στρώμα δηλαδή 1,50*2 μέτρα.

Τα μεταλλικά είναι πολύ πιο φθηνά.Βέβαια και αυτά μπορούν να κινηθούν σε δυσθεώρητα επίπεδα.

Υπέρδιπλα μεταλλικά μπορείς να βρεις από 90 ευρώ.Η ποιότητα και το φινίρισμα δεν είναι καλά, μα είναι τίμια και οικονομική λύση.

Πρόσεξε μόνο όταν σου λένε π.χ με επένδυση πεύκου.Αυτό σημαίνει πως είναι από κάποιο άλλο υλικό, συνήθως mdf, και φαντάσου μια κόντρα πλακέ από πεύκο.

Απο που να δω για κρεβατι; Καποιο καταστημα;

Δημοσ.

Αν θες ξύλινο κρεβάτι ξέχνα το ίντερνετ.Από κοντά θα τα δεις.Για μεταλλικό googlare "μεταλλικά κρεβάτια" και θα δεις πολλές επιλογές.

Αν και τα σχέδια είναι ακριβώς τα ίδια.Μια εταιρία είναι(στα φθηνά) και παίρνουν όλοι.Η τιμή όμως αλλάζει.

Δημοσ.

Επειδή την ψάχνω συνέχεια τις τελευταίες 2 εβδομάδες για στρώμα και έχω σχεδόν τρελαθεί, αφού επισκέφθηκα όλες τις γνωστές εταιρίες κατέληξα στην Candia.

Οι λόγοι?

α) αν κάποιος θέλει τη χρυσή τομή ποιότητας / τιμής αυτή η εταιρία βγάζει το απόλυτο στρώμα. Το onar.

β) Υπάρχουν συνεργάτες της εταιρίας που αυτή τη στιγμή σου κάνουν έκπτωση και 40% επι του καταλόγου! Καμία άλλη εταιρία δεν φτάνει εκεί.

γ) Είναι η μόνη εταιρία που σου προσφέρει καλό, απόλυτα ποιοτικό στρώμα σε σκληρό/στιβαρό - το λέει μέτριο όμως (σε μαλακά έχουν όλες)σε σχετικά καλή τιμή. Το BODYFIX. Σε κάποιους μπορεί να είναι σκληρό. Αυτό με τα στρώματα είναι υποκειμενικό όμως... Δεν επιλέγεις σύμφωνα με τα υλικά, αλλά με την αίσθηση που σου αφήνουν.

Δοκίμασα να πω και coco mat, μπορεί να είναι εκπληκτικής κατασκευής αλλά σε περίοδο κρίσης να μην κάνεις έκπτωση, μάλλον δεν σε βλέπω αρκετό καιρό να αντέχεις. Ειδικά όταν το φθηνότερο 160 πλάτος ξεκινά απο 1000...

Χτυπησα τελικα candia strom. Ειχαν καλες εκπτωσεις και κρεβατι απο ΙΚΕΑ δεν μου αρεσαν τα ξυλινα που ειδα σε αλλα καταστηματα.

Δημοσ.

Χτυπησα τελικα candia strom. Ειχαν καλες εκπτωσεις και κρεβατι απο ΙΚΕΑ δεν μου αρεσαν τα ξυλινα που ειδα σε αλλα καταστηματα.

Onar?

Δημοσ.

Onar?

classic δεν εχω budget.

ολα μου φανηκαν λιγο ζεστα... και μου ειπε για ανωστρωμα cool max ο πωλητης αλλα θελει και αλλα 123€....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...