*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 (Καλοκαιράκι, κάψιμο, δικαιολογούμαι ως ένα σημείο. Μην αναλύετε, απλά απαντάτε!) Γιαααα πάμε λοιπόν! Το αντικείμενο που βρίσκεται στα δεξιά σου είναι τώρα το 'όπλο' σου ενάντια στα ζόμπι που πλησιάζουν. Τί είναι και πώς σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις; Ξεκινώ: Ένα...μιλκομπούκαλο. Δεν θα το χρησιμοποιήσω, θα αρχίσω να τρέχω ανάμεσα στα ζόμπι και απλά θα το πετάξω σε κάδο ανακύκλωσης!
giorgarello Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μια καρέκλα. Την πιάνω από τις λαβές, την πετάω στο κεφάλι του και φωνάζω: "ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ"
slipknot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μία Amstel Radler. Την πετάω προς το μέρος των ζόμπι ελπίζοντας πως είναι insomniacs, ώστε να φαγωθούν μεταξύ τους (βλέπε σχετικό thread) και να εξασφαλίσω αρκετό χρόνο για να διαφύγω σε ασφαλές μέρος και να βρω στη συνέχεια όπλο της προκοπής. 6
gatokoritso Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 κατι στικακια και το κινητο.πεταω τα στικακια στα ζομπι και αρπαζω το κινητο και τη κανω απο το παραθυρο.παω για πολεμοφοδια!! 2
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το κοντρόλ του κλιματισμού!!! Το πιάνω πατάω το start/stop button, κλείνει ο κλιματισμός και λιώνουν τα ζόμπια από την ζέστη . Συνεχίζω να διαβάζω insomnia....... 3
YiN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ένα famous grouse και του το σπάω στο κεφάλι του πούστη. 2
semaphor Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Το κινητό μου, αφού διαβάσω όλα τα spoilers του walking dead, αφήνω τα ζόμπια να με μετατρέψουν και αρχίζω να σας κυνηγάω...
Gtr34 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Στα δεξια μου εχω. τον λογαριασμο της Δεη , τους τον τριβω στην μουρη, και την κανω απο το παραθυρο. 1
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Στα δεξια μου εχω. τον λογαριασμο της Δεη , τους τον τριβω στην μουρη, και την κανω απο το παραθυρο. Με λογαριασμό της ΔΕΗ...ακόμα και ζόμπι πεθαίνουν απ'τον φόβο τους! 2
YiN Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Γαριδάκι θα σου την κάνουν μλκ. (Εντιτ: στον λουσι πηγαινε)
agrio.imeros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ένα παιδικό αυτοκινητάκι.Δεν το πειράζω ...Ξυπνάω τον ιδιοκτήτη του.Τη γάμησαν. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα