Hyphen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καλησπερα εχω ενα καινουργιο pc για 3ο στην δουλεια και το εφτιαξα με οσο λιγοτερο χρηματα μπορουσα τοτε. Εχω βαλει τον http://www.skroutz.gr/s/416649/AMD-A8-3870K.html με την Onboard APU. Αλλα οτι βλεπω στο λολ που ειναι το μονο παιχνιδι που παιζω δεν τραβαει. Ειδα οτι η Onboard καρτα ειναι 256mb μαλλον γιαυτο... Υπαρχει καποια λυση γυρω 50 ευρω καινουργιας ή μεταχειρισμενης που να μου λυσει το προβλημα?? Αναλυση οθονης 1920*1080. Τις ρυθμισεις στο λολ δεν τις θελω στο Full δηλαδη δεν με νοιαζει να το εχω στο μετριο επιπεδο. Ακρει να μην εχει chrasakia! Ευχαριστω! ας κλεισει ανοιξα αλλο γιατι δεν εμφανιζοταν ολο το κειμενο.
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ερωτησδη δεν βλέπω... προβλημα δεν βλέπω.... Μαλλον ακομη ένα show off βλέπω.... Οποτε μεγεια σου....
Hyphen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ερωτησδη δεν βλέπω... προβλημα δεν βλέπω.... Μαλλον ακομη ένα show off βλέπω.... Οποτε μεγεια σου.... δεν καταλαβα γιατι ειρωνευεσαι εχω ποσταρει 10 φορες την ερωτηση και δεν την βγαζει Καλησπερα εχω ενα καινουργιο pc για 3ο στην δουλεια και το εφτιαξα με οσο λιγοτερο χρηματα μπορουσα τοτε. Εχω βαλει τον http://www.skroutz.g...-A8-3870K.html Το μονο παιχνιδι που θελω να παιζω με αυτο το pc ειναι το LOL αλλα η οn board καρτα δεν με καλυπτει. Εβαλα cpu z και ειδα οτι ειναι 256mb μαλλον γιαυτο δεν εχω αποδοση δεν ξερω... Τις ρυθμισεις του παιχνιδιου τις εχω ολες μινιμουμ αλλα παλι κανει crashakia. Η ερωτηση μου ειναι μπορω να βαλω καποια καρτα στα 50ευρω μαξ και να με καλυψει να παιζω σαν ανθρωπος? ή θα πανε τα λεφτα στο αερα και θα κανω μια τρυπα στο νερο? Ακουω προτασεις-λυσεις! Ευχαριστω!
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αμα δεν σε καλύπτει η ενσωματωμενη... που κανονικα δεν θα έπρπε να έχει πρόβλημα στο Lol τοτε ουτε μια των 50Ε θα σε καλύψει μιας και θα έχει την ιδια αποδοση... Απο εκει και πέρα πιστευω ότι αλλου πρεπει να ψάξεις το προβλημα διοτι η ενσωματωμένη του 3870 ειναι υπεραρκετη για Lol. Τελευταίους Drivers έχεις περάσεις? Ποση και τι ταχύτητας ραμ έχεις στον υπολογιστή?
Hyphen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Περασα τους drivers της amd για την σειρα Α χτες παλι τα ιδια ομως. ram εχει 4GB στα 1600. Βλεπω στα minimum requirements του lol λεει Vga 512mb+. Που σημαινει οτι το προβλημα ειναι οτι η on board που ειναι 256mb χανει πολυ εκει?
guardianx71 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μπές στο BIOS και από εκεί ανέβασε την ραμ που δίνει στην κάρτα.
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Η καρτα δεν εχει μονο 256 ... η καρτες των apus παιρνουν όση μνημη χρειάζονται απο την μνημη συστηματος,,,, και γενικα ευννούνται πολυ απο γρήγορες μνήμες ανω των 1600ΜΗΖ.... Τώρα εσύ και σχετικά αργή μνήμη έχεις και σχετικά λιγη και σε single channel.... Λογικα με μετάβαση σε μνήμες 2Χ4GB 2166MHZ θα δεις σημαντική διαφορα... αλλα και παλι δεν ξερω αν θα σε ικανοποιησει... απο εκει και περα η μοναδικη αλλη λυση είναι μια αυτονομη καρτα γυρω στα 100Ε Μπές στο BIOS και από εκεί ανέβασε την ραμ που δίνει στην κάρτα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια old school επιλογη.... πλεον η ενσωματωμενες δεσμεύουν οση μνημη χρειαζονται αυτοματα. 2
Hyphen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μπές στο BIOS και από εκεί ανέβασε την ραμ που δίνει στην κάρτα. αυτο ηθελα να ρωτησω αν μπορω να της δωσω παραπανω μνημη με καποιο τροπο σαν αυτο...γινεται??? Η καρτα δεν εχει μονο 256 ... η καρτες των apus παιρνουν όση μνημη χρειάζονται απο την μνημη συστηματος,,,, και γενικα ευννούνται πολυ απο γρήγορες μνήμες ανω των 1600ΜΗΖ.... Τώρα εσύ και σχετικά αργή μνήμη έχεις και σχετικά λιγη και σε single channel.... Λογικα με μετάβαση σε μνήμες 2Χ4GB 2166MHZ θα δεις σημαντική διαφορα... αλλα και παλι δεν ξερω αν θα σε ικανοποιησει... απο εκει και περα η μοναδικη αλλη λυση είναι μια αυτονομη καρτα γυρω στα 100Ε Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια old school επιλογη.... πλεον η ενσωματωμενες δεσμεύουν οση μνημη χρειαζονται αυτοματα. Υπαρχει μια περιπτωση η μνημη να ειναι 1866 αλλα θα το κοιταξω το απογευμα. Αν παρω δηλαδη μια 4Gb ram ιδια μπορει να δω διαφορα? Δεν θελω να παιζω στο φουλ και στο μινιμουμ να ειναι αρκει να τρεχει σωστα. Επειδη δεν το καταλαβα ομως, αν του βαλω 8gb ας πουμε θα κανει αυτοματα τα 256mb , 1GB ας πουμε ???
guardianx71 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Σε ένα που είχα στήσει πρόσφατα με AMD APU υπήρχε επιλογή UMA Frame Buffer Size στο NB Configuration
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 αυτο ηθελα να ρωτησω αν μπορω να της δωσω παραπανω μνημη με καποιο τροπο σαν αυτο...γινεται??? Υπαρχει μια περιπτωση η μνημη να ειναι 1866 αλλα θα το κοιταξω το απογευμα. Αν παρω δηλαδη μια 4Gb ram ιδια μπορει να δω διαφορα? Δεν θελω να παιζω στο φουλ και στο μινιμουμ να ειναι αρκει να τρεχει σωστα. Επειδη δεν το καταλαβα ομως, αν του βαλω 8gb ας πουμε θα κανει αυτοματα τα 256mb , 1GB ας πουμε ??? Βρε μην κοιτας τι λέει το gpuz η καρτα χρησιμοποιεί όση μνήμη της χρειαζεται... τα 256 που βλέπεις είναι αυτα που δεσμευει έτσι και αλλιώς για την λειτουργία της στο desktop... Εξηγησε μας λιγο καλύτερα το προβλημα σου ... τι σου κανιε στο παιχνιδι? έχεις χαμηλα fps ή καποιο αλλο πρόβλημα?
Hyphen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Βρε μην κοιτας τι λέει το gpuz η καρτα χρησιμοποιεί όση μνήμη της χρειαζεται... τα 256 που βλέπεις είναι αυτα που δεσμευει έτσι και αλλιώς για την λειτουργία της στο desktop... Εξηγησε μας λιγο καλύτερα το προβλημα σου ... τι σου κανιε στο παιχνιδι? έχεις χαμηλα fps ή καποιο αλλο πρόβλημα? Tα Fps τα εχω stable στα 25 παει και παραπανω αν το ρυθμισω. Οταν παιζω κολλαει λιγο σαν να κοβει κατι τις επιδοσεις του pc μου ...πως να στο εξηγησω. Αυτο γινεται μονιμα ,δηλαδη crash πολυ πολυ μικρα καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου. Ολες οι ρυθμισεις στο μινιμουμ. Ξεχασα να πω πως η αναλυση που παιζω ειναι 1920*1080. Πρεπει να ανεβασω τα fps μηπως?? Αλλα επειδη το δοκιμασα κ αυτο νομιζω πως πηγαινε χειροτερα.
WalkerSW Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ανεβασε τα fps να είναι σταθερά πανω απο 30 και ενεργοποιησε το vsync.
Hyphen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ανεβασε τα fps να είναι σταθερά πανω απο 30 και ενεργοποιησε το vsync. Εβαλα ξανα μανα ολα τα drivers . Εβαλα 30FPS γιατι εκει το ειδα παει καλα οχι παραπανω και vsync. Με τα παραπανω παιζει αρκετα καλα. Ειδα βελτιωση σε ενα game που εβαλα δοκιμαστικο. Φαντασου τωρα το "περιβαλλον" το εχω στο μετριο , οχι μινιμουμ. Νομιζω πως ειμαι οκ τωρα. Για οτιδηποτε αλλο ξαναρωραταω. Ευχαριστω για την βοηθεια! 1
Millennium Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Πάντως στο LoL κάποια τελευταία patch έβγαλαν προβλήματα.
Hyphen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Οντως ειχε updates απλα lol επαιξα σε αυτο το pc για πρωτη φορα πριν 3-4 μερες οποτε δεν μπορω να ξερω πως ηταν πριν. Παντως χτες που το δοκιμασα εκανε update. Λες να ηταν απο εκει το προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα