Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablet 10''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ ήμουνα έτοιμος να πάρω το M9 αλλά μετά από έρευνα που έκανα κατέληξα στο Μ8 pro,

Έχει καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά (όχι πως τον φίλο μας θα τον ένοιαζε).

Το πήρες???και εάν ναι απο που το έκανες παραγγελία ?? 

Δημοσ.

Το πήρες???και εάν ναι απο που το έκανες παραγγελία ?? 

http://www.banggood.com/PIPO-M8Pro-RK3188-Quad-Core-1_8GHz-9_4-Inch-IPS-Android-4_116GB-Tablet-p-70862.html

Μόλις μου έρθει θα πω εντυπώσεις.

Αν είναι να παραγγείλεις από εκεί, σου προτείνω να πάρεις το M9pro. πιο ακριβό αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Για το pipo m9 pro δν έχω ακούσει και τα καλύτερα ακόμα...γενικά με τα κινέζικα απ ' οτι κατάλαβα αν είναι να αγοράσεις καλύτερα να περιμένεις λίγο, να ακούσεις μερικές γνώμες, να περάσουν 2-3 μήνες και μετά να κάνεις αγορά, αν βιαστείς και πάρεις καινούριο μοντέλο ειναι πιθανόν να την πατήσεις.

Δημοσ.

μηπως ξέρεις πόσο καιρό θα κάνει να έρθει η παραγγελία σου?δεν έχω ξαναπάρει από έξω και το σκέφτομαι.......κυρίως το χρόνο παραλαβής....

Δημοσ.

Για το pipo m9 pro δν έχω ακούσει και τα καλύτερα ακόμα...γενικά με τα κινέζικα απ ' οτι κατάλαβα αν είναι να αγοράσεις καλύτερα να περιμένεις λίγο, να ακούσεις μερικές γνώμες, να περάσουν 2-3 μήνες και μετά να κάνεις αγορά, αν βιαστείς και πάρεις καινούριο μοντέλο ειναι πιθανόν να την πατήσεις.

Όπως???? Μπορείς να μου πεις μερικά προβλήματα γιατί με ενδιαφέρει λόγω άμεσης αγοράς. Είμαι μεταξύ Μ8pro και M9pro.

Δημοσ.

από χτες (20/8) έχει έρθει στα ΕΛΤΑ το ταμπλετ, αλλά λόγο χρόνου δεν έχω πάει ακόμη να το παραλάβω.

Την παραγγελία την έκανα στις 7 Αυγούστου.

Αύριο που θα πάω να το παραλάβω θα πω εντυπώσεις.

Δημοσ.

Όταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία έχεις την δυνατότητα να τσεκάρεις το εξής  : (Drop Shipping Order, Removes Banggood Logo from Package)

Το τσεκάρεις ή όχι , παίζει ρόλο σε κάτι???

Δημοσ.

Λοιποοοον,

Εντυπωσεις...

Καταρχας δεν ξερω πως μπαινουν οι τονοι...? :P

Το ταμπλετ δεν ηρθε στη δικια του συσκευασια, αλλα σε μια πιο γερη.

δεν τους ειχα πει να μου το στειλουν ως "gift" ουτε να γραψουν απανω στο δεμα μικροτερη αξια του προιοντος(το'χα ξεχασει), γραψανε ομως απο μονοι τους αξια 21$.

Το ταμπλετ πηγαινει μια χαρα, καλη ανταποκριση, ηρθε με την εκδοση 4.2 android,καλη και η οθονη με καλες γωνιες θεασης, το ταμπλετ εχει καλη αισθηση στα χερια, η μπαταρια μετα απο την πρωτη πληρη φορτηση κρατησε περιπου 7 ωρες,

2 ειναι τα αρνητικα που ειδα απο την πλευρα μου,

α) το WiFi σημα του μου φανηκε λιγο αδυναμο, μονο οταν ειμαι στο δωματιο με το ρουτερ σε αποσταση 2 μετρων εχει πληρης σημα, και αυτο οχι παντα, γενικος ολη την ωρα ανεβοκατεβαινει, το λαπτοπ μου που ειναι στο διπλα δωματιο εχει σημα 4-5 γραμμες ενω το ταμπλετ μπορει να πεσει στις 2 ακομη και οταν ειναι στο δωματιο με το ρουτερ.:-(

β) παρατηρησα απο βιντεακια απο το YouTube αλλα και απο φωτογραφιες που εχουν ανεβασει αγοραστες απο το banggood.com πως στην πισω πλευρα του ταμπλετ πρεπει να γραφει "Pipo MAX m8 pro" ενω το δικο μου γραφει "Pipo m8 pro" (χωρις MAX), λετε να μου στειλανε μουφια???

Επισης μαζι με το ταμπλετ υπηρχαν και ακουστικα οπου η μια πλευρα δεν λειτουργει(πανε στα σκουπιδια) .

αυριο θα το συγκρινω με το Samsung galaxy tab 2 p7500, κυριος για το WiFi και θα σας πω.

αυτα για την ωρα...

Όταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία έχεις την δυνατότητα να τσεκάρεις το εξής  : (Drop Shipping Order, Removes Banggood Logo from Package)

Εγω δεν το τσεκαρα.
Δημοσ.

[...]

β) παρατηρησα απο βιντεακια απο το YouTube αλλα και απο φωτογραφιες που εχουν ανεβασει αγοραστες απο το banggood.com πως στην πισω πλευρα του ταμπλετ πρεπει να γραφει "Pipo MAX m8 pro" ενω το δικο μου γραφει "Pipo m8 pro" (χωρις MAX), λετε να μου στειλανε μουφια???

[...]

Νομίζω πως είναι το ίδιο. Η σειρά λέγεται M(ax).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9.4" - 9.7"

PIPO M1 π.χ. http://www.banggood.com/Wholesale-PIPO-MAX-M1-RK3066-Dual-Core-1_6GHz-9_7-Inch-Android-4_1-16GB-Tablet-PC-p-50074.html 147.96 €

PIPO MAX M8 PRO π.χ. http://www.banggood.com/PIPO-M8Pro-RK3188-Quad-Core-1_8GHz-9_4-Inch-IPS-Android-4_116GB-Tablet-p-70862.html 165.68 €

10.1"

PIPO MAX-M9 π.χ. http://www.banggood.com/Wholesale-Pipo-M9-WIFI-1_8GHz-10_1-Inch-IPS-Android-4_1-16GB-Tablet-p-64785.html 174.93 €

PIPO MAX-M9 3G π.χ. http://www.banggood.com/PIPO-M9-3G-Quad-Core-RK3188-1_8GHz-10_1-Inch-IPS-Android-4_1-Tablet-p-72526.html 204.98 €

Όταν πας να ολοκληρώσεις την παραγγελία έχεις την δυνατότητα να τσεκάρεις το εξής : (Drop Shipping Order, Removes Banggood Logo from Package)

Τσεκάρεις μόνο σε περίπτωση απ' ευθείας μεταπώλησης του προϊόντος...

Ο όρος drop shipping (που εξαπλώθηκε και έγινε γνωστός μέσα από το eBay) σημαίνει πως ο έμπορος δέχεται τα χρήματα για κάποιο προϊόν, όμως ο πελάτης δέχεται το προϊόν κατευθείαν από τον κατασκευαστή ή από τον χοντρέμπορο δίχως φυσικά το logo του.

Υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που δεν διαθέτουν καθόλου προϊόντα σε απόθεμα και λειτουργούν αποκλειστικά με drop ship εταιρίες.

Η λειτουργία του drop shipping είναι σχετικά απλή:

Tο ηλεκτρονικό κατάστημα διαλέγει μία αξιόπιστη drop ship εταιρία, επιλέγει το προϊόν που θέλει να πουλήσει και θέτει μία τιμή πώλησης του προϊόντος μεγαλύτερη φυσικά από αυτή που έχει η εταιρία στον κατάλογο.

Όταν το προϊόν πουληθεί, στέλνει τα χρήματα στην εταιρία μαζί με τα στοιχεία του πελάτη, αυτή του αποστέλλει το προϊόν (χωρίς φυσικά το logo της) και αυτός κρατάει την διαφορά.

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντως έχω μπερδευτεί με τα όσα γράφουν τα διάφορα κινέζικα sites στα τεχνικά χαρακτηριστικά του M9pro άλλο λέει οτι έχει επεξεργαστή 1.6Ghz και άλλο 1.8Ghz τι ισχύει τελικά γνωρίζει κανείς??

merimobiles   1.8GhZ 

pipo.cn

http://www.pipo.cn/En/index.php?m=Product&a=show2&type=2&id=286  1.6Ghz

banggood 1.6Ghz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...