rafinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Γεια σας!!! Ένας γνωστός μου έχει κτηνιατρείο και θέλει να κάνει ιστοσελίδα για αυτό... Και θέλω να του κάνω εγώ δώρο τη σελίδα και το domain (χωρίς να το ξέρει) 1. Σε τι όνομα θα κατοχυρώσω το domain στο δικό μου ή το δικό του;;; 2. Διαχειριστής του site θα είμαι εγώ... καθώς ο γνωστός μου δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις... Το site θα είναι κάτι σαν παρουσίαση της επιχείρησης, δεν θα πουλάει κάτι... οπότε πρέπει να γίνει κάποια περαιτέρω διαδικασία ή απλός να ανέβει η σελίδα στο διαδίκτυο;;;; 3. Και τέλος... εάν θέλει να προσθέσει κάποια διαφήμιση στο site μπορεί απλώς να μου δώσει σε εμένα της πληροφορίες και να κάνει αυτός την όλη διαδικασία με τον διαφημιζόμενο (αποδείξεις, τιμολόγια κτλ);;;;; Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2013 από rafinos
Gigenis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εφόσον το κάνεις δώρο θα πρέπει όλα (domain, hosting) να είναι στο όνομα του. Αν δεν κάνει πωλήσεις η σελίδα δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο κι απλά να την ανεβάσεις. Αν η σελίδα γίνει τελικά στο όνομα του αυτός θα είναι υπεύθυνος για αποδείξεις - τιμολόγια σε πιθανές διαφημίσεις
JimPlay Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα φίλε μου, Άργησα λίγο αλλά πιστεύω μπορώ να σου καλύψω πολλές από τις απορίες σου σχετικά με το θέμα.Είναι ένα από τα αντικείμενα του επαγγέλματός μου.Αν σε ενδιαφέρει ακόμα το θέμα και θες να μάθεις παραπάνω λεπτομέρειες και τιμές σχετικά με το στήσιμο ιστοσελίδων και τα συναφή θα χαιρόμουν πολύ να σε βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα