lefteriszgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, Έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο θέμα, επομένως θα ήθελα να παραθέσω μια πρόσφατη επισκεύη ενός Laptop, μηπώς και βοηθήσω κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα, καθώς και να βρώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα. Πριν μερικές μέρες μου φέρανε ένα HP/Compaq Pressario στο οποίο δεν δούλευαν πληκτρολόγιο και touchpad στα Windows 7, ενώ στο bios το πληκτρολόγιο δούλευε κανονικά. Στην διαχείριση συσκευών και τα δυο απενεργοποιημένα με κωδικό σφάλματος 32 (code 32). Στο system restore δεν υπήρχε προηγούμενη εγγραφή, έτσι έκανα κατάργηση συσκευών και ξαναπέρασα drivers... αλλά τίποτα, άρχισα να ψάχνω για ιούς και βρήκα μερικούς αλλά το πρόβλημα παρέμεινε, στην συνέχεια απενεργοποίησα αρκετές υπηρεσίες αλλά και πάλι τίποτα. Επειδή το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι πάντα είναι το format σε έναν Η/Υ και προσπαθώ να ανακαλύψω τις αιτίες που προκαλούν τα προβλήματα, άρχισα να το ψάχνω περισσότερο και βρήκα το παρακάτω θέμα στο: Microsoft Forum. Έτσι πήγα στο registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318} και όντως υπήρχε εγγραφή του aswKbd, το οποίο αναφέρεται ως: Avast! Keyboard Filter Driver, το αφαίρεσα, έκανα restart και όλα πλέον λειτουργούν κανονικά. Φυσικά η αμέσως επόμενη κίνηση ήταν απεγκατάσταση του Avast και εγκατάσταση του AVG! Επειδή δεν έχω Avast σε κανένα άλλο Η/Υ, προσπαθώ να βρώ αν το πρόβλημα έχει να κάνει με το Avast και τα Win7 ή κάποιο διένεξη με το πληκτρολόγιο/touchpad της Synaptics. Συγνώμη για το παραπάνω "σεντόνι" αλλά ελπίζω να βοηθήσει κάποιον. Λευτέρης.
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Αυτο που εχω να προσθέσω εγω ειναι ποσο ζημιά και φασαρία μπορεί να προκαλέσουν ορισμένες φορές να antivirus η κατι internet protection firewalls κτλπ , δηλαδή τι σχέση εχει τώρα το keyboard με το avast και το avg 1
lefteriszgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Έχεις απόλυτο δίκιο και επειδή μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη γιαυτό το ανέφερα, γιατί το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, αφού το πρόβλημα δεν ήταν hardware, είναι κάποιος ιός όχι όμως το ίδιο το antivirus Και μην μου πεί κανένας ότι κατηγορώ άδικα το avast, γιατί έβγαλα αρκετούς ιούς και spyware όπως είπα και πιο πάνω που πέρασαν "αέρα πατέρα" χωρίς να βγάλει άχνα... Βλέπετε ο χρήστης του laptop δεν είναι και από τα πιο καλά παιδιά...
JamesSP472 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Πάντως το AVG δεν είναι και πολύ έμπιστο !! Λες να είχε ιό το keyboard? Με το μοναδικό antivirus που δεν θα υπάρξουν BSOD κ.α είναι αυτό της microsoft
lefteriszgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Πάντως το AVG δεν είναι και πολύ έμπιστο !! Λες να είχε ιό το keyboard? Με το μοναδικό antivirus που δεν θα υπάρξουν BSOD κ.α είναι αυτό της microsoft Δεν θέλω να ξεκινήσω a/v war, αλλά το avg το έχω σε 6 υπολογιστές σχεδόν 2 χρόνια και δεν έχει συμβεί το παραμικρό!
SPANK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Και το anrivir να το έκανε που το εχω χρόνια και δεν εχω προβλήματα τα ιδια θα έλεγα , γενικά αναφέρομαι σε ορισμένα antivirus που προκαλούν προβλήματα σε άκυρα πράγματα χωρίς λογο και αιτία 2
JamesSP472 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δεν θέλω να ξεκινήσω a/v war, αλλά το avg το έχω σε 6 υπολογιστές σχεδόν 2 χρόνια και δεν έχει συμβεί το παραμικρό! Μάλλον θα ήσουν τυχερός !! Με free ή paid ? Γιατί αν είναι paid, πάω πάσο
lefteriszgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Τυχερό δεν με λές αυτήν την περίοδο, αλλά ΟΚ! Το AVG Free έχω. Στο θέμα μας τώρα γιατί αυτό που με ενδιαφέρει για μελλοντικές βλάβες, είναι αν έχει κάποιος/α avast σε laptop να μας πεί αν όλα λειτουργούν καλά... (μάλλον λόγω Synaptics δημιουργείται διένεξη).
JamesSP472 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Τυχερό δεν με λές αυτήν την περίοδο, αλλά ΟΚ! Το AVG Free έχω. Στο θέμα μας τώρα γιατί αυτό που με ενδιαφέρει για μελλοντικές βλάβες, είναι αν έχει κάποιος/α avast σε laptop να μας πεί αν όλα λειτουργούν καλά... (μάλλον λόγω Synaptics δημιουργείται διένεξη). Έχω Synaptics touchpad σε Dell laptop και με avast δε είχα κανένα πρόβλημα !! 1
lefteriszgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Έχω Synaptics touchpad σε Dell laptop και με avast δε είχα κανένα πρόβλημα !! Σε ευχαριστώ JamesSP472, μαλλόν κάπου αλλού δημιουργείται το πρόβλημα. Δεν θα σας ζαλίσω άλλο, απλώς θα το έχω στα υπ'όψιν την επόμενη φορά...
flik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Υπάρχουν και άλλοι με παρόμοιο πρόβλημα. Αλλά σε εκείνους γινόταν όταν έκαναν uninstall το avast. Μήπως πήγε να κάνει απεγκατάσταση, και δεν έγινε σωστά; Κι εγώ σε laptop που έχω το avast free δεν έχω πρόβλημα, και το έχω κάνει και απεγκατάσταση πολλές φορές. Δεν έχω driver της synaptics, είναι generic της ms υποθέτω. Δεν μας ζάλισες, εν αντιθέσει το topic σου είναι πολύ χρήσιμο στο forum, μπορεί κάποια στιγμή να σώσει κάποιον απο πολλή ώρα ψαξίματος. Όλα τα antivirus έχουν θέματα παιδιά. Το avast σε μερικές εκδόσεις κάνει αρκετά χαζά, αλλά κανέναν δεν πάει πίσω. Εκτός απο το security essentials/windows defender. 1
JamesSP472 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Σε ευχαριστώ JamesSP472, μαλλόν κάπου αλλού δημιουργείται το πρόβλημα. Δεν θα σας ζαλίσω άλλο, απλώς θα το έχω στα υπ'όψιν την επόμενη φορά... Μα γι' αυτό υπάρχει το Insomnia, για θέματα τεχνολογίας !!
lefteriszgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 ...Δεν μας ζάλισες, εν αντιθέσει το topic σου είναι πολύ χρήσιμο στο forum, μπορεί κάποια στιγμή να σώσει κάποιον απο πολλή ώρα ψαξίματος. ... ... Αυτό σκέφτηκα και γιαυτό άνοιξα αυτό το θέμα, γιατί έφαγα μερικές ωρίτσες... Αυτό για την απεγκατάσταση δεν το είχα βρεί, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν πήγε να το απεγκαταστήσει. Με έβαλες σε μπελάδες, θα βρώ laptop με synaptics για να κάνω test!
Gtr34 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Το avast εχει παρει την κατω βολτα, μερικες φορες εχει συμπεριφορα, χειροτερη και απο ιο . Αφου το εβγαλες να τρεξεις και τον uninstaller του. 1
Hawk7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Χρησιμοποιω avast απο τοτε που βγηκε.Απο Ιους δεν ξερω να σου πω πολλα,καθ'οτι δεν αποχωριζομαι ποτε το deepfreeze,αλλα απο αποψη διενεξων,και προβληματων στο πσ μου,δεν δημιουργησε ποτε. Τωρα τελευταια απλα,προσπαθωντας να χτυπησει τον ανταγωνισμο εβαλε πολλα χαζουλακια επανω(τα οποια τα απενεργοποιω αμεσως),και ισως αυτα δημιουργουνε προβληματα.Τα shields που εχει,ειναι πολυ αποδοτικα.Πιανει αρκετα trojans και adwares που προσπαθουνε να περασουν δια μεσου ψευτικων ιστοσελιδων,και διαφημισεων. Εαν παντως,δεν εισαι ευχαριστημενος,και εχεις προβλημα,κανε απεγκατασταση με εργαλειο που δεν αφηνει τιποτε πισω. H avast δινει ενα, http://www.avast.com/uninstall-utility Το εχω στο νετ μου,και δουλευει αψογα.Μεχρι σημερα ουδεν προβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα