Προς το περιεχόμενο
  • 0
Xvipes

Java type string text to screen

Ερώτηση

Καλησπέρα,

θέλω να καταφέρω να γράψω στην οθόνη μου μια ακολουθία από γράμματα, μια πρόταση.

Δεν ενδιαφέρομαι για την consola αλλά για συγκεκριμένο x,y της οθόνης μου.

 

Με άλλα λόγια θέλω να πατάω κάπου click και στο σημείο αυτό να πιάσει να γράφεται η πρόταση μου που όμως εγώ θα την έχω δώσει σαν string παράμετρο από το πρόγραμμα.

 

Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ το AutoHotkey και λέω στην java να πατήσει με το action.keyPress(KeyEvent.VK_G) 2-3 συγκεκριμένα κουμπιά ώστε να καταφέρει από εκεί να παραχθεί το string.

 

κάτι σαν την echo της php θέλω με λίγα λόγια αλλά να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα input box π.χ.

 

Αν δεν καταλάβατε τίποτα δεν σας αδικώ, πείτε μου να προσπαθήσω να εξηγήσω παραπάνω.

 

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 0

αυτή την στιγμή αν θέλω μέσω της java να γράψω εδώ στο φόρουμ στο σημείο που γράφω τώρα θα πρέπει να δώσω ένα ένα τα γράμματα.

π.χ για να έγραφα την λέξη "geia" το κάνω έτσι.

                        Robot action = new Robot();
                        action.keyRelease(KeyEvent.VK_G);
			action.keyPress(KeyEvent.VK_G);
			action.keyRelease(KeyEvent.VK_E);
			action.keyPress(KeyEvent.VK_E);
			action.keyRelease(KeyEvent.VK_I);
			action.keyPress(KeyEvent.VK_I);
			action.keyRelease(KeyEvent.VK_A);
			action.keyPress(KeyEvent.VK_A);

υπάρχει κάτι πιο απλό? :P

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Χμμμ δεν σου κάνει το JOptionPane.showInputDialog(); Όπου σου εμφανίζει το κλασικό dialog που περιμένει input? (και του δίνεις και x,y)

 

Δεν πολυκαταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις;

 

H γενικότερα Swing όπου μπορείς να έχεις inputTextBox...η πως στο καλό λέγεται (εχω αιώνες να χρησιμοποιήσω)

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Οκ το ξέρω ότι εγώ φταίω αλλά είναι γιατί δεν ξέρω και το εξηγήσω σωστά.

Δεν μπορώ να βάλω swing γιατί δεν είμαι μέσα στην java πλέον.

 

Το πρόγραμμα που φτιάχνω σαν πρώτη κίνηση είναι να αλλάξει παράθυρο και στο άλλο που είναι(π.χ ο broswer) θα θέλω στα x,y που είναι η μπάρα για να γράψω το url αλλά να του το έχω δώσει εγώ σαν κείμενο στην java και όχι να του λέω να πατήσει αυτά τα πλήκτρα ώστε τελικά να βγει η λέξη-κείμενο που θέλω.

 

tl;dr : υπάρχει τρόπος να γράψω στην μπάρα διευθύνσεων του chrome μέσα της java (προφανώς όχι javascript :P ) ένα κείμενο σαν να του το είχα δώσει εγώ με μια μεταβλητή string? 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Δηλαδή... για να καταλάβω..

 

Θέλεις κάτι σαν autocliker αλλά να είναι "auto-texter" ας πούμε; 

 

 

Να πηγαίνει μόνο του να εισάγει κείμενο σε τυχαία πεδία στην οθόνη από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα; 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Αν καταλαβαίνω καλά, η εφαρμογή σου είναι browser based. Επίσης προφανώς παίζεις με JSF+Managed Beans για να λες θέλω να το κάνω μεσω της Java σωστά;

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

μάλλον αυτό που λέει ο timon

τρέχει στο λειτουργικό και πάει και γράφει όπου θες

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Δηλαδή... για να καταλάβω..

 

Θέλεις κάτι σαν autocliker αλλά να είναι "auto-texter" ας πούμε; 

 

 

Να πηγαίνει μόνο του να εισάγει κείμενο σε τυχαία πεδία στην οθόνη από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα; 

Aυτό ακριβώς.Γι αυτό χρησιμοποιώ και την robot()

Σκέψου ότι θέλω να γράψω σε ένα site που είναι σε flash οπότε δεν έχω καν την html για να πατάω πάνω της...
 

Ένα text generator θέλω που θα πληκτρολογεί ότι του έδωσα εγώ σαν text μέσα από το πρόγραμμα στο σημείο x,y που θα του δώσω πάλι εγώ.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

Δεν ξέρω τις ακριβείς μεθόδους (ούτε εάν υπάρχουν) και atm δεν μπορώ να ασχοληθώ γιατί έχω κάτι άλλο...

 

Αλλά εγώ θα έψαχνα πως μπορώ να πάρω πιο παράθυρο είναι focus τώρα (από το OS), στο παράθυρο αυτό τι έχω από text inputs και μετά στα text inputs αυτά να γράψω αυτό που θέλω. 

 

Εάν κιόλας αυτά τα text inputs γίνονται ή μπορούν να γίνουν wrap από objects που να ξέρεις, τότε μπορείς να τα κάνεις ό,τι θες. 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0
  • 0

Δεν ξέρω τις ακριβείς μεθόδους (ούτε εάν υπάρχουν) και atm δεν μπορώ να ασχοληθώ γιατί έχω κάτι άλλο...

 

Αλλά εγώ θα έψαχνα πως μπορώ να πάρω πιο παράθυρο είναι focus τώρα (από το OS), στο παράθυρο αυτό τι έχω από text inputs και μετά στα text inputs αυτά να γράψω αυτό που θέλω. 

 

Εάν κιόλας αυτά τα text inputs γίνονται ή μπορούν να γίνουν wrap από objects που να ξέρεις, τότε μπορείς να τα κάνεις ό,τι θες. 

Timon θέλω να γράψω σε ένα πεδίο που είναι όλο σε flash, οπότε δε μπορώ να "μιλήσω" με το site αυτό με κανένα άλλο τρόπο πέρα του x,y( και των εικονοστοιχείων που αυτό είναι ένα άλλο thread :P ).

Μακάρι να ήταν html να το έκανα όλο σε js.

 

 

παπί αν δεις πιο πάνω με virtual keys το κάνω προς στιγμήν αλλά το να θέλω να γράψω μια πρόταση είναι λίγο απαγορευτικό να βάζω ένα ένα τα γράμματα στον κώδικα μου.

 

Μιας και από ότι κτλβα μόνο με virtual keys γίνεται, υπάρχει μέθοδος να του δίνω ένα string και αυτό να το κάνει virtual key sequence?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

http://www.codeproject.com/Articles/15406/Creating-a-Simple-Autoclicker

 

 

Check this..

 

 

Για το που, και από ό,τι λέει ο τυπάς, το έχει λύσει... απλά εσύ δεν θα στέλνεις mouse clicks αλλά keys pressed. 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

http://www.codeproject.com/Articles/15406/Creating-a-Simple-Autoclicker

 

 

Check this..

 

 

Για το που, και από ό,τι λέει ο τυπάς, το έχει λύσει... απλά εσύ δεν θα στέλνεις mouse clicks αλλά keys pressed. 

Δεν έχω κανένα θέμα με την κίνηση του ποντικιού ή τα clicks. Γι όλα αυτά έχει φροντίσει η robot() το μόνο θέμα είναι ότι αν θέλω να γράψω σε κάποιο σημείο στην οθόνη τα γράμματα θα πρέπει να τα δώσω σαν virtual keys ένα ένα.

οπότε για να γράψω μια πρόταση θα πρέπει να κάνω 2 σελίδες κώδικα.

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

δεν μπορείς να γράψεις μία συνάρτηση που να παίρνει σαν argument το string που θέλεις να τυπώσεις, να το διατρέχει χαρακτήρα χαρακτήρα και να καλεί τις μεθόδους της robot με τα κατάλληλα arguments?

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 0

πως θα κτλβαινει ότι ο char C είναι ο VK_C? αυτό ψάχνω πρακτικά.

Να βάζω το string μου σε μια for να τσεκάρει κάθε char τι είναι και να διαλέγει το ανάλογο VK.

 

παπί αυτό ήθελες να πεις πριν με τα links? θες να βοηθήσεις λίγο καλύτερα ? :P

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.