Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Έχει βρει ποτέ πλήρες impact ενός Tsunami κάποιον άνθρωπο (έστω και σε άπειρη παραλία / άπλα) και κατάφερε να το επιβιώσει;Παρακαλώ, επειδή είναι πολύ σημαντικό, να παραθέσετε και κάτι που θα υποστηρίζει την ιστορία σας.Ευχαριστώ, η Διεύθυνση.
slipknot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πάλι σε αμφισβητεί κάποιος και βαριέσαι να κάνεις μόνη σου έρευνα; 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ΜΑΛΑΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ:ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ!
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δώσε μία το iPhone στον φίλο σου. Δώστο! Τέτοιες μαλακίες ρωτάει συνέχεια. Για να μην είμαι οφφτοπικ, όχι. 1
slipknot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Πάνω αριστερά είναι η κάμερα, στερεωμένη στην οθόνη. Δε τη βλέπει;
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 αμα σε βρει τσουνάμι και δεν ξέρεις κολύμπι πνίγεσαι
chill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Θάνατος από τσου.......... Αxxxxxxxxxxxxxx ευτυχία!!!!! Τόξο βγες από το account μου τώρα 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Φαντάζομαι πως δεν μπορώ να ζητήσω απόδειξη για τα όχι, ε; Πάνω αριστερά είναι η κάμερα, στερεωμένη στην οθόνη. Δε τη βλέπει; Και το είπα στον κολλητό μου μόλις μπήκε σφίγγοντας τα χείλια μου: Είναι η πρώτη "τόσο" προσωπική μου φωτογραφία που ανεβάζω σε αυτό το Forum.
Lucifer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 http://www.theguardian.com/world/2013/mar/09/sonali-deraniyagala-wave-tsunami-interview
tehAllantin Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ούτε τα δελφίνια δεν την γλυτώνουν από τις δυνάμεις ενός τσουνάμι πιστεύω! Όλα θα ειναι θέμα τύχης και συγκυριών κατα την γνώμη μου! καληνυχτα!
slipknot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Και το είπα στον κολλητό μου μόλις μπήκε σφίγγοντας τα χείλια μου: Είναι η πρώτη "τόσο" προσωπική μου φωτογραφία που ανεβάζω σε αυτό το Forum. Έχουμε το ίδιο γραφείο. Αύριο κανόνισα να το πετάξω.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 @slipknot γκοου ντάι ιν τζαπανιζ σπιτ. http://www.theguardian.com/world/2013/mar/09/sonali-deraniyagala-wave-tsunami-interview Ρε Λούσι, διαβάσαμε ένα κομμάτι.. και ενώ έψαξα και λέξεις κλειδιά.. δεν βρήκαμε τίποτα για επιβίωση από το ίδιο το κύμα.Keywords: Meters, height, foot, high, wave, hit. (.. και μετά συμφραζόμενα)
michael92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Not all tsunami's are created equally. Υπάρχουν πολλά που με το ζόρι παρατηρούνται χωρίς σεισμογράφο. (Hm = Maximum Height) -1: Hm less than 0.5m; minor Tsunami. 0: Hm=1m; no damages. 1: Hm=2m; damages (ships broken and dragged to the coast). 2: Hm=4 à 6m; habitations destroyed; human deaths. 3: Hm=10 to 20m; damages observed in a 400 km radius area. 4: Hm=more than 30m; damages observed in a 500 km radius area. Άρα τεχνικά ναι, εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά επιβιώνουν από τσουνάμι Τώρα από ένα τσουνάμι 20 μέτρων έχεις περισσότερες πιθανότητες αν είσαι σε ερημική ακτή χωρίς κτήρια και βράχια. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Άρα τι μου λες; Ότι πάνω από 10 (τουλάχιστον) μέτρα, ένας γυμνασμένος άνθρωπος (βλ. ΟΥΚ) δεν θα μπορούσε να δέσει το σώμα του στη θέση Ελληνικού βουτήγματος "μπόμπα", να πάρει όσο πιο βαθιά ανάσα (εγώ σε άπνοια κάτω από το νερό την κρατάω 2'02") και να χαθεί μέσα του έστω για 30 δευτερόλεπτα. Μετά από αρκετό υποβρύχιο, λίγο αργότερα να προσπαθήσει να βγει στην επιφάνεια.. ενώ το κεντρικό κύμα τον έχει περάσει..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα