Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει βρει ποτέ πλήρες impact ενός Tsunami κάποιον άνθρωπο (έστω και σε άπειρη παραλία / άπλα) και κατάφερε να το επιβιώσει;

Παρακαλώ, επειδή είναι πολύ σημαντικό, να παραθέσετε και κάτι που θα υποστηρίζει την ιστορία σας.

Ευχαριστώ, η Διεύθυνση.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως δεν μπορώ να ζητήσω απόδειξη για τα όχι, ε;

Πάνω αριστερά είναι η κάμερα, στερεωμένη στην οθόνη. Δε τη βλέπει;

Και το είπα στον κολλητό μου μόλις μπήκε σφίγγοντας τα χείλια μου: Είναι η πρώτη "τόσο" προσωπική μου φωτογραφία που ανεβάζω σε αυτό το Forum.

Δημοσ.

ούτε τα δελφίνια δεν την γλυτώνουν από τις δυνάμεις ενός τσουνάμι πιστεύω! Όλα θα ειναι θέμα τύχης και συγκυριών κατα την γνώμη μου! καληνυχτα!

Δημοσ.
Και το είπα στον κολλητό μου μόλις μπήκε σφίγγοντας τα χείλια μου: Είναι η πρώτη "τόσο" προσωπική μου φωτογραφία που ανεβάζω σε αυτό το Forum.

Έχουμε το ίδιο γραφείο. Αύριο κανόνισα να το πετάξω.

Δημοσ.

@slipknot γκοου ντάι ιν τζαπανιζ σπιτ.

Ρε Λούσι, διαβάσαμε ένα κομμάτι.. και ενώ έψαξα και λέξεις κλειδιά.. δεν βρήκαμε τίποτα για επιβίωση από το ίδιο το κύμα.

Keywords: Meters, height, foot, high, wave, hit. (.. και μετά συμφραζόμενα)

Δημοσ.

Not all tsunami's are created equally. Υπάρχουν πολλά που με το ζόρι παρατηρούνται χωρίς σεισμογράφο.

(Hm = Maximum Height)

-1: Hm less than 0.5m; minor Tsunami.

0: Hm=1m; no damages.

1: Hm=2m; damages (ships broken and dragged to the coast).

2: Hm=4 à 6m; habitations destroyed; human deaths.

3: Hm=10 to 20m; damages observed in a 400 km radius area.

4: Hm=more than 30m; damages observed in a 500 km radius area.

Άρα τεχνικά ναι, εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά επιβιώνουν από τσουνάμι :P

Τώρα από ένα τσουνάμι 20 μέτρων έχεις περισσότερες πιθανότητες αν είσαι σε ερημική ακτή χωρίς κτήρια και βράχια.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα τι μου λες; Ότι πάνω από 10 (τουλάχιστον) μέτρα, ένας γυμνασμένος άνθρωπος (βλ. ΟΥΚ) δεν θα μπορούσε να δέσει το σώμα του στη θέση Ελληνικού βουτήγματος "μπόμπα", να πάρει όσο πιο βαθιά ανάσα (εγώ σε άπνοια κάτω από το νερό την κρατάω 2'02") και να χαθεί μέσα του έστω για 30 δευτερόλεπτα. Μετά από αρκετό υποβρύχιο, λίγο αργότερα να προσπαθήσει να βγει στην επιφάνεια.. ενώ το κεντρικό κύμα τον έχει περάσει..;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...