ATLASoS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Γεια σας, ασχολούμαι με το AdFoc.US εδώ και πολύ λίγο καιρό το κάνω δοκιμαστικά για να δω ποια εταιρεία να επιλέξω την AdFoc.US η την Adf.Ly,ενώ αρχικά τα πήγαινα καλά με το πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό έφτασα της 3000 προβολές με την βοήθεια φίλων και με την βοήθεια του Fb Κατάφερα να το κάνω σε πολύ μικρο Χρονικό διάστημα,δεν γνώριζα ότι αφέτες οι εταιρείες πληρώνουν για κάθε 1000 προβολές και μόλις το έμαθα απογοητεύτηκα κανονικά θα έπρεπε να έχω 6$ παραπάνω στον λογαριασμό μου ενώ εγώ έχω πληρωθεί μόνο για τής προβολές που μου έχουν κάνει οι άλλοι,δεν πείρα τα λεφτά για κάθε 1000 προβολές γιατί έτσι?όπως βλέπετε παρακάτω δεν έχω πληρωθεί ούτε για της 1000 προβολές μα ούτε για της σχεδόν 3000 προβολές μουτι μπορεί να φταίει μήπως εγώ κάνω κάτι λάθος;
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω φίλε μου αν θα πληρωθείς καν με αυτες τις εταιρίες δεν βγάζεις άκρη , αλλα γιατι δεν τους στέλνεις ενα email να τους ρωτήσεις ? Αν θέλεις την γνώμη μου δεν αξίζει να αφιερώνεις καθόλου χρόνο σε τετοια προγράμματα τσαμπα ο κόπος και ο χρόνος.
ATLASoS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δεν Ξέρω και πολύ καλά αγγλικά και με το Goolge Translate δεν κάνεις και πολλά της περισσότερες φορές δεν σε καταλαβαίνουν είναι ο μόνος λόγος που δεν τους στέλνω Report.
isay Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Αξίζει ο κόπος ενός ολόκληρου μήνα 0,48 δολάρια, δηλαδή κάπου 0,38 ευρολεπτά;
nilosgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αξίζει ο κόπος ενός ολόκληρου μήνα 0,48 δολάρια, δηλαδή κάπου 0,38 ευρολεπτά; Και καλοκαιρινος μηνας... Τεσπα, οταν λεει 5$/1000κλικ, εννοει οτι αυτα τα κλικ πρεπει να γινουν την ιδια ημερα
ATLASoS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αξίζει ο κόπος ενός ολόκληρου μήνα 0,48 δολάρια, δηλαδή κάπου 0,38 ευρολεπτά; Φυσικά και δεν αξίζει για αυτό αυτές οι "εταιρείες" προσφέρουν για κάθε 1000click 2$ αναλόγως και στην χώρα διαμονής σου,εάν δεν πρόσφεραν τα 2$ δεν θα έμπαινα καν στον πειρασμό να δοκιμάσω. Τώρα που ο nilosgr είπε ότι τα 1000Click πρέπει να γίνουν την ήμερα θα ξανά δοκιμάσω και θα σας πω εάν λειτουργεί και μαλών θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Και καλοκαιρινος μηνας... Τεσπα, οταν λεει 5$/1000κλικ, εννοει οτι αυτα τα κλικ πρεπει να γινουν την ιδια ημερα Σε ευχαριστώ μεγάλε θα το προσπαθήσω αλλά άμα δεν αξίζει τον κόπο θα το παρατήσω,έτσι και αλλιώς η προσπάθεια μετράει.
Mr.Etherium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Φίλε ATLASos είχα ασχοληθεί με adf.ly σχεδόν 5 μήνες.. Θα σου πω κάποια πράγματα μιας και που είπες οτι δεν ξέρεις κ πολύ καλά Αγγλικά. Τελικά τα παράτησα γιατί δεν αξίζει πλέον και θα σου πω το γιατί. Λοιπόν στο θέμα μας... Μπορώ να σου μιλήσω μόνο για adf.ly καθώς δεν ασχολήθηκα ποτέ με το AdFoc. Για να πληρωθείς απο την adf.ly και να σου στείλουν τα λεφτά στην paypal πρέπει να έχει μαζευτεί το ελάχιστο ποσό των 5$ το μήνα, και πληρώνουν ΠΑΝΤΑ την πρώτη Δευτέρα του μήνα. Δηλαδή για τον μήνα Ιούλιο πλήρωσαν στις 5 Αυγούστου. Και να ξέρεις ότι είναι συνεπέστατοι. Τώρα για Ελλάδα αξίζει περισσότερο το AdFoc. Γιατί στην adf.ly τα 1000(Ελληνικά)κλικ όπως υπολογίζω δεν αξίζουν τίποτα. Από τότε που έχω να μπω έχουν ρίξει κατακόρυφα την τιμή της Ελλάδας. Για να καταλάβεις πως δουλεύει η φάση... Είπα πριν 1000(Ελληνικά)κλικ γιατί απο κάθε χώρα που γίνεται το κλικ έχει διαφορετική αξία. Πχ τα 1000 "Αμερικάνικα" κλικ την ημέρα αξίζουν 8,41$ ενώ για 1000 Ελληνικά θα πάρεις 1$.. Ξεφτίλα!! Η τιμές αυτές αλλάζουν κάθε μέρα αλλά δύσκολο το βλέπω να ανέβει η τιμή της Ελλάδας. Δες και αυτό για να καταλάβεις τι τιμές έπαιζαν τότε. http://img153.imageshack.us/img153/6750/ygr6.jpg
vacilis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 μην εμπιστεύεσε καθόλου το adfoc.us.... Ποτε δεν πληρώνει....
ATLASoS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Φίλε ATLASos είχα ασχοληθεί με adf.ly σχεδόν 5 μήνες.. Θα σου πω κάποια πράγματα μιας και που είπες οτι δεν ξέρεις κ πολύ καλά Αγγλικά. Τελικά τα παράτησα γιατί δεν αξίζει πλέον και θα σου πω το γιατί. Λοιπόν στο θέμα μας... Μπορώ να σου μιλήσω μόνο για adf.ly καθώς δεν ασχολήθηκα ποτέ με το AdFoc. Για να πληρωθείς απο την adf.ly και να σου στείλουν τα λεφτά στην paypal πρέπει να έχει μαζευτεί το ελάχιστο ποσό των 5$ το μήνα, και πληρώνουν ΠΑΝΤΑ την πρώτη Δευτέρα του μήνα. Δηλαδή για τον μήνα Ιούλιο πλήρωσαν στις 5 Αυγούστου. Και να ξέρεις ότι είναι συνεπέστατοι. Τώρα για Ελλάδα αξίζει περισσότερο το AdFoc. Γιατί στην adf.ly τα 1000(Ελληνικά)κλικ όπως υπολογίζω δεν αξίζουν τίποτα. Από τότε που έχω να μπω έχουν ρίξει κατακόρυφα την τιμή της Ελλάδας. Για να καταλάβεις πως δουλεύει η φάση... Είπα πριν 1000(Ελληνικά)κλικ γιατί απο κάθε χώρα που γίνεται το κλικ έχει διαφορετική αξία. Πχ τα 1000 "Αμερικάνικα" κλικ την ημέρα αξίζουν 8,41$ ενώ για 1000 Ελληνικά θα πάρεις 1$.. Ξεφτίλα!! Η τιμές αυτές αλλάζουν κάθε μέρα αλλά δύσκολο το βλέπω να ανέβει η τιμή της Ελλάδας. Δες και αυτό για να καταλάβεις τι τιμές έπαιζαν τότε. http://img153.imageshack.us/img153/6750/ygr6.jpg Ευχαριστώ μεγάλε θα ψάξω και άλλους τρόπους για το πως να βγάλω χρήματα από το Internet,αν και η αλήθεια είναι από όσους ρώτησα μου είπαν ότι το Adf.ly είναι καλύτερο αλλά εγώ θελα να κάνω την διάφορα και τζάμπα χρόνο έχασα. μην εμπιστεύεσε καθόλου το adfoc.us.... Ποτε δεν πληρώνει.... ναι μεγάλε πίστεψε με το κατάλαβα δεν υπάρχει πιο χάλια παρόμοια εταιρία έχουν από της πιο άθλιες ιστοσελίδες και δεν έχουν και αναλυτικά στατιστικά.
Mr.Etherium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Τι να σου πω φιλαράκι??? Τα 1000 κλικ η περισσότερα που θα σε κάνουν να βγάλεις ένα αξιόλογο ποσό, θέλει ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ δουλειά... Σε φάση που προσωπικά προτιμώ να μην το κάνω καν. Είναι μεγάλη κοροϊδία να βλέπουν χιλιάδες άτομα της διαφημίσεις τους και εσύ να παίρνεις 0,0001€...Ρε δεν παν να πνιγούν. Μην χαραμίζεις τα κλικ μεγάλε με τέτοιες τιμές... Αν ποτέ ανέβει και πάλι η τιμή εγώ τότε θα αρχίσω. Τώρα με ΤΙΠΟΤΑ...
SPANK Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δεν αξίζει φίλε μου εχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα και εδω , πολύ φασαρία για το τιποτα που λενε 1
ATLASoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ παιδιά για της πληροφορίες και για τις συμβουλές. Συμπέρασμα : Παρατάμε adf.ly,adfoc.us και οποιαδήποτε άλλη τέτοια κλεψιά.
therock Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα ποιος πληρωνει και ποιος οχι. adfly ή adfocus
isay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Τελικα ποιος πληρωνει και ποιος οχι. adfly ή adfocus
therock Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αν ειχες ανεβασει με adfly το meme σου τωρα θα σουν πλουσιος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα