Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To email που πρέπει να δώσουμε για να στειλεις το άρθρο (γιατί βιβλίο δεν το λες), θα χρησιμοποιηθεί για spamming ή οχι;

Δημοσ.

Αν εννοείς να δημοσιευτεί ή να πουληθεί σε άλλους όχι. Κατά καιρούς στέλνω όμως ενημερώσεις από το blog μου (ifeed), καθώς επίσης και νέα βίντεο tutorials που ετοιμάζω περιστασιακά. Να σου δώσω να καταλάβεις, αρχικά θα λάβεις πέντε emails με βίντεο tutorials πάνω στο seo και στους τρόπους που μπορείς να βγάλει χρήματα. Συνήθως στέλνω ενημερωτικό email κάθε δύο ή τρεις μήνες.

Από εκεί και πέρα πάνω στο σχόλιο σου σχετικά με το ότι είναι άρθρο, πρώτη φορά βλέπω "άρθρο" 55 σελίδων + το "άρθρο" για χρήματα μέσω internet που είναι άλλες 35 σελίδες + video tutorials για onpage seo και χρήματα μέσω internet. Βέβαια ο κάθε ένας έχει διαφορετική αντίληψη του τι βλέπει  :devil:

Δημοσ.

Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα γίνω καυστικός. Αν το πυκνογράψουμε και αφαιρέσουμε κεφαλίδες, ζήτημα να βγει 20 σελίδες.

Είναι γνωστό κόλπο στο aff marketing να δίνονται κάποια δωρεαν βιβλία/άρθρα με ανταλλαγμα το email που αργότερα θα χρησιμοποιηθεί για spam. Σαν το like farming ένα πράγμα. God bless 10 minute mail

Δημοσ.

Δεν θα το συνεχίσω γιατί θα γίνω καυστικός. Αν το πυκνογράψουμε και αφαιρέσουμε κεφαλίδες, ζήτημα να βγει 20 σελίδες.

Είναι γνωστό κόλπο στο aff marketing να δίνονται κάποια δωρεαν βιβλία/άρθρα με ανταλλαγμα το email που αργότερα θα χρησιμοποιηθεί για spam. Σαν το like farming ένα πράγμα. God bless 10 minute mail

Το ifeed είναι κοινότητα Internet marketing εδώ και τρία χρόνια. Έχουμε πάρει συνεντεύξεις από σοβαρές εταιρείες και έχουμε βίντεο υλικό με εκπαιδευτικά βίντεο που δεν θα τα βρεις αλλού στην Ελλάδα. Μία επίσκεψη στην κοινότητα μας θα σε πείσει.

Η εγγραφή στο email γίνεται με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Έχουμε double opt in όπως ορίζει ο νόμος και στο κάθε ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό βίντεο που λαμβάνει ο κάθε ενδιαφερόμενος έχουμε τη διεύθυνση μας, τα στοιχεία μας κλπ. Δεν σε αναγκάζει κάποιος να εγγραφείς. Από την άλλη αν εγγραφείς έχουμε πεδίο για unsubscibe, οπότε αν σε κάποια φάση δεν σε ενδιαφέρει το περιεχόμενο μας, μπορείς να διαγραφείς.

Αν από εκεί και πέρα έχεις κάποιο πρόβλημα με όλες ή κάποιες εταιρείες internet marketing, δεν γίνεται να μας τσουβαλιάσεις όλους  :-D

Τώρα για το βιβλίο ούτε εγώ θα συνεχίσω γιατί θα γίνω και εγώ καυστικός. Αν ξέρεις από ebooks κλπ, θα καταλάβεις ότι δεν βγάζουμε νουβέλες για να γεμίζουμε σελίδες. Αν έχεις κάποια ένσταση με το περιεχόμενο από την άλλη, εδώ θα είμαστε να σου απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία έχεις. :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρόσφατα δημιούργησα ένα μίνι οδηγό 35 σελίδων και συγκεκριμένα το Link.png Site: http://www.ifeed.gr/xrimata-meso-internet-dorean-biblio/">χρήματα μέσω internet . Μαζί με το συγκεκριμένο ebook λαμβάνετε και ένα ακόμη 55σελιδο Link.png Site: http://www.ifeed.gr/seo-book-biblio-gia-seo/">seo ebook .

Μαζί με τα ebooks θα λάβετε και ένα email με εκπαιδευτικά βίντεο πάνω σε μία στρατηγική που ακολούθησα για το πως να βγάλω τα πρώτα 100 ευρώ μου το μήνα από τα blogs μου και εκπαιδευτικά βίντεο πάνω στο onpage seo.

Ο τρόπος με τον οποίο πέτυχα το συγκεκριμένο case study δεν χρειάζεται τεχνικές γνώσεις, ούτε seo και ο ανταγωνισμός είναι μηδέν. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να έχετε ένα blog και υπομονή περίπου 5 - 6 μήνες μέχρι να φτάσετε τα 100 - 200 ευρώ.

Όσοι το διαβάσετε και δείτε τα βίντεο. Μπορείτε να με ρωτήσετε ότι απορία έχετε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας  :-D

Δημοσ.

Απλώς απεχθάνομαι το spam και κάθε εκδοχή της (like farming, email farming, κλπ)

Να υπενθυμίσω ότι οι προσωπικές μας απέχθειες δε δικαιολογούν παρεμβάσεις που καταλήγουν να εκτροχιάζουν topics. Όπως έχω γράψει και σε παλιότερα μηνύματά μου, «βιτζηλάντηδες δεν χρειάζονται στο Insomnia, να μας λείπουν».

Το παρόν topic και ο topic starter κρίνω προσωπικά ότι δεν παραβαίνει τους κανόνες του forum, οπότε τελειώνει εδώ το θέμα. Παρακαλώ να μην εξαναγκάσετε εμένα ή άλλον moderator σε νέα σχετική παρέμβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...