Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, γραφω στο φορουμ σχετικα με καποιες σκεψεις που κανω οσον αφορα το μελλον μου και 

θα ηθελα τη γνωμη σας.

 

Λοιπον με λενε Σωκρατη και ειμαι 29 ετων. Προσφατα πηρα το proficiency, εχω και καποια λεφτα στην ακρη (δουλευω απο τα 15 μου)  και σκεφτομαι να παω στην Αγγλια για δουλεια αλλα κυριως για να σπουδασω κατι, δεν εχω αποφασισει ακομα τι ακριβως. Οπως καταλαβαινετε  εχω ενα θεμα με την ηλικια, ειμαι αρκετα μεγαλος πλεον και δεν ξερω αν με δεκτουν τα πανεπιστημια εκει? οπως επισης αν τελικα αποφοιτησω 4-5 χρονια αργοτερα θα μπορεσω να σταδιοδρομησω? η θα ειναι προβλημα η ηλικια μου?

 

Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Δημοσ.

Η ηλικία σου είναι νορμάλ αρκεί βέβαια από όταν τελείωσες το προτπυχιακό σου να έχεις δουλέψει κάπου ή έστω να έχεις κάποια γενική προυπηρεσία.

Δημοσ.

Μήπως να αποφασίσεις τι θέλεις να κανείς σαν επάγγελμα και μετά να το ψάξεις για σπουδές;

 

Ευχαριστω για το μηνυμα σου.

 

Ισως εχεις δικαιο, σαφως υπαρχουν τομεις που με ενδιαφερουν οπως η  νομικη και καποια παραιατρικα επαγγελματα. (Ξερω ειναι διαφορετικα αντικειμενα)

 

Αλλα οπως λεω και παραπανω αυτο που με προβληματιζει παρα πολυ ειναι οτι θα μπω στην αγορα εργασιας γυρω στα 34-35 πολυ μεγαλος δηλαδη,  δεν ξερω αν θα μπορεσω σε αυτη την ηλικια να ξεκινησω μια νεα καριερα και να σταδιοδρομησω. Φοβαμα μην σπαταλισω αδικα χρημα, κοπο και χρονο και μετα δεν μπορω να εργαστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...