arianos16 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Έχω ένα sony vaio model-VPCF12S1E και δεν μπορώ στο 99.9% των περιπτώσεων δεν διαβάζει το DVD αλλά το pc δεν κολλάει. Δοκίμασα να γράψω ένα iso με το utility της ms και μου βγάζει το παρακάτω error 0X0C0AA0301. Τι μπορώ να κάνω εκτός από format?
vdanasto Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αλλαγή του drive, το format δεν θα ωφελήσει σε κάτι αν το πρόβλημα είναι στο hardware.
arianos16 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Αλλαγή του drive, το format δεν θα ωφελήσει σε κάτι αν το πρόβλημα είναι στο hardware. αυτό κατάλαβα κι εγώ. γιατί όμως έτσι? βασικά φταίει το υπερβολικά αργό speed του.
vdanasto Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Κοίτα, τα drives χαλάνε με τη χρήση. Δεν είναι πλέον τόσο ποιοτικά όσο παλιότερα και έχουν μικρότερη αντοχή στο χρόνο...
SPANK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Έτσι ειναι αργά η γρήγορα χαλάνε τα cdrom στα laptop η υπολειτουργούν διαβάζει μεν τα cd αλλα δεν γράφει οπως ειναι και στο δικο μου το acer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα