Προς το περιεχόμενο

Στις 4 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του Galaxy Note III


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Samsung είναι έτοιμη για την δεύτερη μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς, στέλνοντας σήμερα προσκλήσεις για την επόμενη παρουσίαση Samsung Unpacked στην οποία αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά το Galaxy Note III.Ακολουθώντας την ίδια τακτική με τα προηγούμενα δύο μοντέλα, η Samsung θα παρουσιάσει στις 4 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο τη νέα γενιά του Galaxy Note, δύο μέρες πριν τα εγκαίνια της έκθεσης IFA, της μεγαλύτερης έκθεσης ηλεκτρωνικών καταναλωτικών ειδών. Το 2011 η Samsung παρουσίασε το πρώτο Galaxy Note με τις πολύ μεγάλες διαστάσεις και το S-Pen το οποίο προκάλεσε συζητήσεις μόλις πρωτοπαρουσιάστηκε αλλά έμελε να αποτελέσει το δεύτερο μεγάλο best seller της εταιρείας μετά τη σειρά Galaxy S.

 

Σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίως εβδομάδων, η Samsung έχει εξοπλίσει το Note III με οθόνη 6.3 ιντσών αν και άλλες φήμες αναφέρουν ότι η Samsung πειραματιζόταν μέχρι πρότινος και με άλλες διαστάσεις οθονών. Στο θέμα του επεξεργαστή κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε το νέο Exynos 5420 Octa με 3GB RAM και με τη Samsung να εξετάζει την κυκλοφορία μιας έκδοσης με Snapdragon 800.

 

Η παρουσίαση της Samsung θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της εταιρείας στο YouTube και όπως συνήθως θα βρισκόμαστε εκεί για να σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας εντυπώσεις από τη συσκευή καθώς και από τις υπόλοιπες ανακοινώσεις.

 

Link.png Site: Samsung @ YouTube

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως, ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να μην το παρακάνουν με το μέγεθος της οθόνης και δε νομίζω να είναι στις 6.3". Σε αυτές τις ίντσες έβγαλε το mega για να καλύψει το κενό με τα 7" tablets και δεν έκανε και τίποτα σοβαρές πωλήσεις. Με το Note όμως δε νομίζω να ρισκάρει τόσο. Θα χάσει τη χρηστικότητα του all round gadget που το έκανε best seller. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελεια! Θα συμπεσει με τα νεα οικονομικα μετρα η παρουσίαση! ...

 

Γι'αυτό την κάνουν τότε, για να παραπλανήσουν τον κόσμο, να ασχολείται με το Ν3 αντί με τα νέα μέτρα! Στημένη η δουλειά...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί θα γίνει ακόμα καλύτερο αν γίνουν στοιχειώδεις βελτιώσεις. 

Ε οχι και κινητο.... Μην τρελαθουμε κι ολας.. Ολοκληρο σακ βουαγιαζ χρειαζεσαι για να το κουβαλας... 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλύτερο indoors κινητό... Δεν περίμενα ότι θα το πω, αλλά το μετάνιωσα που το πήρα. Αρκούσαν μερικές μέρες διακοπών για να δω όλα τα μειονεκτήματά του. Η οθόνη απλά ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ στον ήλιο και η κατά τα άλλα ατέλειωτη μπαταρία του, φτάνει τα 100-0 σε λίγες μόνο ώρες σερφαρίσματος. Αυτά πρέπει να αλλάξει η Samsung επειγόντως στο Note 3!!!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σε οτι αφορα την οθονη δεν εχεις και αδικο.τωρα για την μπαταρια , αν το συγκρινω με το note 1 που ειχα αλλα και με αλλα κινητα , μπορω να πω πως ειναι το καλυτερο σε διαρκεια μπαταριας κινητο που ειχα μεχρι τωρα.Και εχω παντα ανοιχτα wifi , bluetooth , 3g και τις πιο πολλες φορες και το gps.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...