Προς το περιεχόμενο

Χαμηλός Ήχος σε Καινούργια Ακουστικά


Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερες. Φιλος πηρε αυτα τα ακουστικα http://www.skroutz.gr/s/2263854/SteelSeries-Siberia-v2.html και εβαλε και τα οποια προγραμματα επρεπε να μπουν, αλλα εχει παντα μετρια προς χαμηλη Ενταση!

Το περιεργο ποιο ειναι?? Αυτουνου το pc αποτελειται απο Amd 6300+gigabyte ga970ud3, και προσφατα πηρε και ο αδερφος του καινουριο pc το οποιο ειχε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια parts, cpu+mobo δηλαδη, οποτε μετα πηγε να τα δοκιμασει τα ακουστικα στο pc του αδερφου του. Και μου ειπε οτι ΚΟΥΦΑΘΗΚΕ απο την Ενταση!! Σας ρωτω, ποτς γκινεν αυτο??

Προσπαθησα να τον βοηθησω με καποιες λυσεις απο το ιντερνετ αλλα διχως επιτυχια.. Driver εχει βαλει καποιους realtek, δεν νομιζω να οφείλεται εκει το προβλημα.. Κανεις καμια ιδια που μπορει να δωσει το pc την σωστη ενταση στα ακουστικα αυτα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω ακριβώς τα ίδια... τα συγκεκριμένα θέλουν αρκετη καλη ενίσχυση ηχου απο την καρτα ηχου για να παιξουν καλα...

 

πολλες ενσωματωμενες καρτες δεν έχουβ αυτη την δυνατοτητα... την πατησα και εγω και αναγκαστικα και πηρα καρτα ηχου με ενισχυση στην εξοδο ακουστικών. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω να ειναι θέμα drivers , δες ολες τις επιλογές που εχει για τον ήχο τοσο στο control panel στα windows οσο και στα προγράμματα που εχει εγκαταστήσει της relatek για τον ήχο , ψάξε γενικά τις επιλογές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

spank ξέρω τι λέω... Δεν έχουν καμία σχέση οι ρυθμίσεις . Τα συγκεκριμένα ακουστικα θέλουν καλη ενίσχυση στην έξοδο ήχου που τα συνδέσεις . Είναι καθαρά θέμα δυνατοτήτων hardware . Δεν είναι τυχαίο οτι η steel έχει βγάλει ακριβώς τα ίδια ακουστικα βελτιωμένα με usb σύνδεση ώστε να περνούν την απαραίτητη τροφοδοσία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε εντάξει αλλα ποσο δύνατα τα θέλει ο φίλος ομως η πως ενοεί το δυνατά .... δηλαδή απο τα λεγόμενα του μαλλον λέει οτι ακούγονται ελάχιστα και ειναι δυνατόν μια σύγχρονη κάρτα εστω και αν ειναι onboard να μην μπορούν να υποστηρίξουν τα συγκεκριμένα ακουστικά ?? μου φαίνεται λιγο περίεργο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλα ξεχνατε το κουλο της υποθεσης. Εχετε δυο ιδους υπολογιστες, ιδια cpu ιδια μητρικη ιδια ραμ ιδια ολα. Δοκιμαζεις τα ακουστικα στο ενα, και το συστημα σου δινει την full ενταση των ακουστικων ενω το αλλο την μετρια προς χαμηλη. Ε ο φιλος μου ειναι στην δευτερη περιπτωση. Θα παω και εγω να του ριξω μια ματια γιατι δεν παιζει να γινεται κατι τετοιο.

 

Η ενταση στο max στο pc του φιλου μου απο οτι μου ειπε ειναι απλα ικανοποίητικη προς χαμηλη.Η τελευταια μας επιλογη θα ειναι η καρτα ηχου, πρωτα θελω να εξαντλησω καθε πιθανότητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα τα τσεκαρω ολα, καλα αμα το ειχε συνδεσει μπροστα θα τον σκοτωσω! Θα παω ο ιδιος και θα ξαναενημερωσω το απογευμα. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Κουτι οχι δεν εχουν ιδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...