Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παρακαλω αν γνωριζετε

πια η διαφορα αναμεσα σενα τηλεφωνο με rom 16g απο κατασκευη και σε ενα αλλο με 4g rom αλλα στο οποιο εχει τοποθετηθει καρτα sd 16g????

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά και ρωτάς αυτο μπορεί καποιο τηλέφωνο να εχει απο την μανα του 8 16 32 64 κτλπ gb (αφορά αποθηκευτικό χώρο) αλλα να μπορείς να βάλεις και sd κάρτα με επιπλέον gb για αποθηκευτικό χώρο παλι.

Δημοσ.

Παιδια παρακαλω αν γνωριζετε

πια η διαφορα αναμεσα σενα τηλεφωνο με rom 16g απο κατασκευη και σε ενα αλλο με 4g rom αλλα στο οποιο εχει τοποθετηθει καρτα sd 16g????

Θεωρητικα, αυτο που απο τη μανα του εχει 16gb ας πουμε, θα εχει πιο γρηγορη αποκριση στα προγραμματα. Τωρα βεβαια με κατι class 10 και uhs class speeds, και οι εξωτερικες μνημες πανε σφαιρα.

Οταν ειχα παραει το πρωτο μου σμαρτφον και δεν ηξερα τι παιζει με τις ταχυτητες των sdcards του ειχα βαλει μια class 2 και η διαφορα ηταν εμφανεστατη αν εβαζες μια εφαρμογη να ανοιξει και και να κρατησει cache στην sdcard. Τωρα με μια class 10 που εχω, δεν πολυκαταλαβαινω διαφορες.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω

το ερωτημα ηταν αν υπαρχει διαφορα εαν τα 16γ ρομ τα εχω προσθεσει εγω με καρτα β εαν ταχει απο. Μονο του

και ενα 2ο ερωτημα

πια η διαφορα αναμεσα σε 1γ

ραμ και 2γ ραμ??? Παιζει μεγαλο ρολο???

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω

το ερωτημα ηταν αν υπαρχει διαφορα εαν τα 16γ ρομ τα εχω προσθεσει εγω με καρτα β εαν ταχει απο. Μονο του

ναι υπάρχει. Αν σηκώνει η τσέπη σου προτίμησε τα μαμίσια 16gb

και ενα 2ο ερωτημα

πια η διαφορα αναμεσα σε 1γ

ραμ και 2γ ραμ??? Παιζει μεγαλο ρολο???

Ναι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...