Georgegr3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Η asus δεν ανοίγει με τον 6750, δηλαδη ανοίγει και κλείνει συνέχεια χωρις να δείχνει κάτι η οθόνη. Την ψυκτρα την κουμπώνω σωστά νομίζω, αλλα φαντάζομαι θα άνοιγε ο υπολ έστω και για 5 λεπτά χωρις αυτήν. Πυκνωτής λείπει απο την μητρικη και συγκεκριμένα πάνω αριστερά σε ένα μαύρο τσιπακι που ειναι ένας κόκκινος μόνος του. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2624#ov Αν η asus δεν ανοίγει με τον 6750 όμως δεν έχει σχέση το bios. Νομιζα οτι οι επεξεργαστής δεν χαλάνε.. Αρα η μητρικη μπορει και να δουλεύει ασχέτως του πυκνωτη. Πως μπορει να γίνει bios update όμως;
άδικος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Αρα η μητρικη μπορει και να δουλεύει ασχέτως του πυκνωτη. Πως μπορει να γίνει bios update όμως; Τι να σου πω, μπορεί... αν σου δούλευε πριν έτσι. Θα πρέπει να ποστάρει με συμβατό cpu για να γίνει update. Αν η asus δεν ανοίγει με τον 6750 όμως δεν έχει σχέση το bios. Νομιζα οτι οι επεξεργαστής δεν χαλάνε.. Ναι κανονικά θα έπρεπε να ανάβει με αυτόν... Χαλάνε, όχι εύκολα όμως. Όπως και να έχει μη κάνεις τις δοκιμές σου χωρίς ψήκτρες.
Georgegr3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τώρα ξανά δοκίμασα τον 6750 με την asus. Τον άνοιξα, έσβησε, ξανά άναψε μόνος του και δουλεύει εδώ και κανα 5 λεπτό χωρις όμως να κάνει πόστ η μητρικη.
άδικος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μνήμες και τα υπόλοιπα δε τα έχεις πειράξει έτσι; clear cmos έκαμες;
Georgegr3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Οχι τίποτα. Έτσι πως ήταν και δούλευε μια χαρα με τον 8400, τον έβγαλα και έβαλα τον 6750. Τον έκλεισαν πάντως γιατι φαινοταν να λειτουργουσε στο φολ και ζεματουσε τον σύμπαν. Και αυτός δεν ακουμπιόταν και η ψυκτρα η εργοστασιακή. Οχι δεν έκανα. Να κάνω; Να πάρω κάνω φτηνο pentium και μια μητρικη 1155 να τελειώσω λες; Βλεπω εδώ http://www.tomshardware.com/reviews/ivy-bridge-wolfdale-yorkfield-comparison,3487-20.html πως ο 2020 που έχει 50€ ειναι καλύτερος και απο τον 8400 οπότε δεν έχω πρόβλημα ουτε σε παιχνίδια. Γιατι ο πιο φτηνος i3 έχει 100+€. Ισως και αυτή τη μητρικη; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522962
άδικος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δοκίμασε κάνε, αλλά μη ξεχνάς πάνω στη ψήκτρα να υπάρχει και μια μικρή δόση πάστας. Το northbridge έκαιγε πολύ; (μάλλον άργησα να ρωτήσω) Κοίτα από τη στιγμή που δε ξέρεις τι δουλεύει και τι όχι δε μπορώ να σου προτείνω κάποια μητρική ή cpu. Ίσως κοίταζα και μεταχειρισμένα εκτός αν σε ενδιαφέρει αναβάθμιση.
Georgegr3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω, μόνο τον επεξεργαστη και την ψυκτρα ακουμπησα. Παίζει κάποιο ρόλο εκείνο; Τώρα σκέφτομαι ν πάω σε κάποιο τεχνικό τον επεξεργαστη τουλάχιστον ίσως και την μητρικη να πει μια γνώμη. Λες να υπάρχει περίπτωση αν βρω κάποιον intel c2d να μου τον κάψει η μητρικη λόγω και του πυκνωτη; Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Δύσκολο μου φαίνεται εμένα να κάηκε και αυτός έτσι..
άδικος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Να κάηκε έτσι δύσκολο, βέβαια δε ξέρουμε πως αποκολλήθηκε (αν δούλευε κλπ). Πάε το cpu να το δει κάποιος, η μητρική πάντως σίγουρα δεν είναι εντάξει, δώστη να σου βάλει έναν πυκνωτή αν γίνεται.
Georgegr3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Α γινεται να μπει; Έχω και αυτόν τον ίδιο. Σίγουρα δεν δούλευε η CPU fan υποδοχή όμως. Τωρα το πάω και αναφέρω τα νεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα