Greek souvlaki Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Συγνομη αν ποσταρω σε λαθος τοπικ σε ενα παιχνιδι στο ipad το clash of clans δεν ξερω με πιον τροπο μπορω να το βαλω απο την αρχη οπιος εχει το παιχνιδι η ξερει τιποτα ας μου πει ευχαριστω. Sent from my iPad using Insomnia
iMarilina Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Συγνομη αν ποσταρω σε λαθος τοπικ σε ενα παιχνιδι στο ipad το clash of clans δεν ξερω με πιον τροπο μπορω να το βαλω απο την αρχη οπιος εχει το παιχνιδι η ξερει τιποτα ας μου πει ευχαριστω. Sent from my iPad using Insomnia Καλημέρα, τί εννοείς δε μπορείς να το βάλεις από την αρχή?
Greek souvlaki Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω αν εχεις κατεβασει αυτο το game νομιζω θα καταλαβεις τη ενοω οταν το κατεβασεις προτη φωρα κανεις κατη σαν τον δικο σου κοσμο κτλπ βαζεις ονομα και τετοια ειναι παιχνιδι στρατιγικης σιγουρα το ξερεις. Αλλα το προβλημα ειναι οτι θελω να κανω reset τον κοσμο μου και να φτιαξω καινουργιο αλλα μεσα στο παιχνιδι δεν εχει καμια τετοια επιλογη Sent from my iPad using Insomnia
TrueGamerGR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Απεγκατάσταση και κατέβασμα ξανά αλλά πρόσεξε να μην έχεις τίποτα backup σε κανα itunes του pc γιατί μία φορά να το συνδέσεις με το pc τα φέρνει όλα όπως ήταν.Επίσης να μην έχεις τίποτα από την εφαρμογή ούτε στο icloud.
iMarilina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω αν εχεις κατεβασει αυτο το game νομιζω θα καταλαβεις τη ενοω οταν το κατεβασεις προτη φωρα κανεις κατη σαν τον δικο σου κοσμο κτλπ βαζεις ονομα και τετοια ειναι παιχνιδι στρατιγικης σιγουρα το ξερεις. Αλλα το προβλημα ειναι οτι θελω να κανω reset τον κοσμο μου και να φτιαξω καινουργιο αλλα μεσα στο παιχνιδι δεν εχει καμια τετοια επιλογη Sent from my iPad using Insomnia ααα οκ. Αυτό που λέει ο φίλος από πάνω. Σβήστο και ξανακατέβασέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα