nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εγώ μαζί σου. Δύσκολο δεν είναι, τουλάχιστοιν όχι περισσότερο από το να κάνεις μια ανακαίνηση στο σπίτι/κήπο σου. Σκέψου και λίγο το αν θα θεωρείται πισίνα. BTW Πες μου Δνση να έρχομαι να παίζω ρακέτες. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΚΕΤΕΣ!!!!!! 1
ultralisk Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 οι πισίνες αυτές λένε δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή με τίποτα αιχμηρό, ούτε καν πετραδάκι (για αυτό έχουν και τάπητες μαζί) και εσύ θέλεις να την θάψεις και μέσα στο χώμα?
kage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 η αμμος με τον αερα θα φυγει ή θα μπαινει στο σπιτι.... συνηθως deck βαζουν γυρω απο πισινα ή απλο τσιμεντο και βαλε απο πανω για το καλοκαιρι ψευτικο χλωροταπητα... δεν ξερω αν μπαινουν σε εδαφος αυτες τις intex. μια χαρα ειναι αυτες που ειναι πανω απο εδαφος.αν θες τις ξεστηνεις καθε χρονο.κοστος νερου 100ε με υδροφορα. θυμαμαι εναν στην καλαματα που βρηκε προκατ πισινες(αυτες που τις στηνουν κομματι κομματι εννοω)μαζι με σκαψιμο,μηχανηματα κτλ ενα 3χιλιαρο!!!!
Hawk7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 http://stupiddope.com/wp-content/uploads/2011/12/OFTB-Transparent-Swimming-Pool-500x339.jpg Αυτες ειναι πισινες.Τετοια λεω να κανω μια στο χωριο μου Κανε φιλε μια με πλεξι,και τελειωσε. http://s3-media1.ak.yelpcdn.com/bphoto/WuQtUdgjsZmkhSNypjlHgA/l.jpg
kakofonixx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 κατι πινεις εσυ για να τα σκεφτεσαι αυτα το βλεπεις αυτο? πρεπει να γεμισετε σχεδον το μισο σκαβοντας! φατε γερο πρωινο και πιαστε τους κασμαδες
nicoc89 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 ε δεν ειπα οτι θα γίνει σε μια μέραακόμα και ο θεος έκανε 6 μέρες να τελειώσει το project 1
minaras_tio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εδω εχουν πισινα στον κορυδαλλο να μπανιαριζεται ο Ακης ρε αδερφε, στην αυλη σου κολλας;; Προχωρα! Στην ελλαδα ζεις! Και σε κανα beach παρτυ, καλεσε μας! Sent from my iPhone using Insomnia
CROM271 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 1)θέλω να φτιάξω αμμουδιά γύρο γύρο ώστε να δίνει την αίσθηση της παραλίας επιτρέπεται να παω στην θάλασσα με ενα αγροτικό να φορτώσω άμμο και μερικά κιλά βότσαλα? είναι νόμιμο ή να παω νύχτα? Εχω λυθει στο γελιο με το ειναι νομιμο ή να παω νυχτα... 7
Orpheas1992 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Πηγαινε νυχτα Καλογρια-Γιαννισκαρι και κανε δουλεια σου....σιγα. 2
ca6mio Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Τι πολιτισμος και ηθος ρε... Στην ελλαδα δεν παρανομεις μονο αν θα σε πιασουν σιγουρα. 4
Gtr34 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Νομιζω εχω δει να πουλανε ετοιμα σετ παραλια περιλαμβανει αμμο , νερο , πισινα . Ψαρια , γκομενες ρακετες ακομα και ναυαγοσωστη . Ριξε μια ματια στο ebay . 5
sphinxgr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Χώμα και βότσαλα μπορείς να αγοράσεις Την τρύπα μπορείς να τη σκάψεις. Το νερό θα πρέπει να το αλλάζεις ΚΑΘΕ μέρα όμως. Την επόμενη θα υπάρχουν άπειρα μικρόβια και θα κάνει αργά η γρηγορα την εμφάνιση της η νόσος των λεγεονάριων. Πισίνες εδάφους υπάρχουν και είναι πολυεστερικές. http://papachristos.pblogs.gr/2009/03/polyesterikes-pisines-fiberglass.html Αυτή που λες να βάλεις εξαιτίας των αντιστάσεων που θα έχει στο χώμα θα σκιστεί. γενικά είναι άκρως αποτυχημένο το πρότζεκτ δημιουργίας πισίνας με <100 ευρώ... θέλω να φτιάξω αμμουδιά γύρο γύρο ώστε να δίνει την αίσθηση της παραλίας επιτρέπεται να παω στην θάλασσα με ενα αγροτικό να φορτώσω άμμο και μερικά κιλά βότσαλα? είναι νόμιμο ή να παω νύχτα? Για όποιον έχει αμφιβολία γιατί φτάσαμε εδώ που είμαστε. Γιατί ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και όχι το κοινό καλό ΑΠΛΟ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα