tasos555 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 παιδιά καλησπέρα χρισιμοπιουσα whack και μου ρίξανε αναφορά στο steam το θέμα ει ναι πως τώρα δεν μπορώ να μπω να παίξω (βλακια μου το λέω που έπαιζα με whack το ξέρω) αν μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται το έχασα το παιχνίδι τελιοσ η θα ξανά ανoiξια σε δυο τρεις μέρες η και παραπανο
Dark_Duck Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Κοιτα ειναι τοσο σπαστικο το whack που και το pc να σου καει λίγο θα μου φαίνονταν.
tasos555 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 φίλε για φασι το έκανα δεν είμαι κάνας νουμπασ που προσπαθούσα να κρύψει πως έχει whack κάνω τουλάχιστο 15 kill μόνος μου και κάθε φορά έλεγα πως έχω whack μια βοήθεια θέλω ρε παιδιά όχι να με κρίνεται πείτε μου πως να το ανοίξω με ένα νόμιμο τρόπω κανες ;;;;;
AWei Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Οριστε Important: All VAC bans are permanent - Valve has a zero-tolerance policy for cheating and will not lift VAC bans under any circumstances. πηγη: https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=370 1
Oric atmos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) φίλε για φασι το έκανα δεν είμαι κάνας νουμπασ που προσπαθούσα να κρύψει πως έχει whack κάνω τουλάχιστο 15 kill μόνος μου και κάθε φορά έλεγα πως έχω whack μια βοήθεια θέλω ρε παιδιά όχι να με κρίνεται πείτε μου πως να το ανοίξω με ένα νόμιμο τρόπω κανες ;;;;; Οριστε Important: All VAC bans are permanent - Valve has a zero-tolerance policy for cheating and will not lift VAC bans under any circumstances. πηγη: https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=370 πάρε την "βοήθεια" που ζήταγες με το permaban στην κεφάλα και τράβα QQδισε στην μανούλα σου τώρα.. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2013 από Oric atmos
gega Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά το whack τί είναι; λογικα wallhack εκτος και αν δεν το γραφει σωστα
Oric atmos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά το whack τί είναι; wallhack, βλέπεις τον άλλο μεσα από τοιχους..
Silverage Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Tο μπαν είναι μόνο για το παιχνίδι ή για το λογαριασμό του steam;
gega Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Tο μπαν είναι μόνο για το παιχνίδι ή για το λογαριασμό του steam; σε ολα τα παιχνιδια που χρισημοποιουν VAC (valve anti cheat)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Καλά σε έκαναν ρε! Άιντε γαμώ μας χάλατε το παιχνίδι. Είσαι τυχερός που σου διέγραψαν το account, σε άλλους δεν αφήνουν την ΙΡ τους να εισχωρήσει ακόμα και στο site της valve.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα