Προς το περιεχόμενο

vac counter strike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα χρισιμοπιουσα whack και μου ρίξανε αναφορά στο steam το θέμα ει ναι πως τώρα δεν μπορώ να μπω να παίξω (βλακια μου το λέω που έπαιζα με whack το ξέρω)

αν μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται το έχασα το παιχνίδι τελιοσ η θα ξανά ανoiξια σε δυο τρεις μέρες η και παραπανο

Δημοσ.

φίλε για φασι το έκανα δεν είμαι κάνας νουμπασ που προσπαθούσα να κρύψει πως έχει whack κάνω τουλάχιστο 15 kill μόνος μου και κάθε φορά έλεγα πως έχω whack 

μια βοήθεια θέλω ρε παιδιά όχι να με κρίνεται πείτε μου πως να το ανοίξω με ένα νόμιμο τρόπω  

κανες ;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε για φασι το έκανα δεν είμαι κάνας νουμπασ που προσπαθούσα να κρύψει πως έχει whack κάνω τουλάχιστο 15 kill μόνος μου και κάθε φορά έλεγα πως έχω whack 

μια βοήθεια θέλω ρε παιδιά όχι να με κρίνεται πείτε μου πως να το ανοίξω με ένα νόμιμο τρόπω  

κανες ;;;;;

Οριστε

Important:

All VAC bans are permanent - Valve has a zero-tolerance policy for cheating and will not lift VAC bans under any circumstances.

πηγη:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?p_faqid=370

πάρε την "βοήθεια" που ζήταγες με το permaban στην κεφάλα και τράβα QQδισε στην μανούλα σου τώρα..

Επεξ/σία από Oric atmos
Δημοσ.

Tο μπαν είναι μόνο για το παιχνίδι ή για το λογαριασμό του steam;

σε ολα τα παιχνιδια που χρισημοποιουν VAC (valve anti cheat)

Δημοσ.

Καλά σε έκαναν ρε! Άιντε γαμώ μας χάλατε το παιχνίδι. Είσαι τυχερός που σου διέγραψαν το account, σε άλλους δεν αφήνουν την ΙΡ τους να εισχωρήσει ακόμα και στο site της valve.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...