atonioz Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα, Πολλές φορές στη ζωή μας, όλοι λίγο πολύ, έχουμε μια σκέψη ή μία συζήτηση με κάποιον φίλο/η "ρε συ σκέψου καμία ιδέα να βγάλουμε τπτ". Πολλοί απο εμάς έχουμε πολλές ιδέες από την πιο χαζή έως πολύ πρωτοποριακή. Σκοπός του συγκεκριμένου θέματος είναι οι απόψεις/συμβουλές από όμοιους μας που έχουν υλοποιήσει/υλοποιούν τις δικές τους ιδέες. Θα πουν μερικοί "α χρειάζεσαι κεφάλαιο", "α πρέπει να είσαι σε θέση να τα κάνεις όλα μόνος" , "δεν προλαβαίνω γιατί δεν έχω ελεύθερο χρόνο" κλπ. Για να φέρω ένα παράδειγμα και για να πάρω κυρίως απόψεις και γνώμες ώστε να δούμε αν θα μπορούσε να λειτουργήσει κάτι τέτοιο και με τί τρόπους. Έχω σκεφτεί εδώ και καιρό ένα προγραμματάκι (κατ ουσία τον αλγόριθμο έχω καταγράψει περίπου) , και θέλω να δω πώς αυτό είναι καλύτερα να υλοποιηθεί. Γνωρίζω ότι το μεγαλύτερο target group αφορά τα smart phones (android, iOS).1. Το θέμα είναι φτιάχνεις κάτι να παίζει εκεί η πάνε κλαμένα τα κέρδη από τις προμήθειες που κρατάνε για να μπουν σταstore?2. Κάνεις ένα site και προσφέρεις την υπηρεσία online αντί του 1 ?3. Είναι καλύτερο να γράψεις τον αλγόριθμο σε μια γλώσσα που ξέρεις ήδη (όσο απαρχαιωμένη και αν είναι) ή σε συνεργασία (φιλική ή κατοπιν αμοιβης) να το προγραμματίσει κάποιος άλλος παρέχοντας του τον αλγόριθμο ώστε να παίζει και στο 1?4. Φτιάχνεις μια απλή εφαρμογή για να δεις πώς θα πάει ή αφιερώνεις παραπάνω χρόνο και κάνεις κατι πιο πολύπλοκο και απλοποιημένο (π.χ να δουλέυει με στατιστικά που θα βρίσκεις online)5. Αφού το φτιάξεις έρχεσαι σε επικοινωνία με εταιρείες να πουλήσεις το έργο σου ή το τρέχεις μόνος σου για να ανεβάσει αξία?6. Αν κάποιος γνωρίζει τα ποσοστά που κατακρατούνται απο τα δύο βασικά stores μπορεί να τα αναφέρει επιγραμματικά?7. Μπορείς κάπου να καταχωρήσεις την ιδέα σου (όπως γίνεται π.χ στην αμερική με τις πατέντες), και όταν λέω ιδέα συγκεκριμένα τον αλγόριθμο που θα γράψεις και όχι πώς ξεκλειδώνει το κινητό και άλλα τέτοια τραγικά... Γενικά οι ερωτήσεις μπορεί να είναι άπειρες και λίγοι τελικά να έχουν ασχοληθεί. Το θέμα είναι αυτοί που έχουν να προσφέρουν μερικές εμπειρίες και συμβουλές σε άλλους που θέλουν να ακολουθήσουν κάτι αντίστοιχο. αυτά προς το παρόν ευχαριστώ για την ανάγνωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα