ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά (ektor7 και killmelater) μέχρι τωρα από αυτά που έχω δει μαλλον εκεί θα καταλήξω για τους λόγους που ανέφερα πριν , χαίρομαι που συμφωνείτε. Περιμένω να δω ποσο αυτό με τα 32 GB θα κοστισει και μαλλον θα το πάρω. Οπότε μετά το επόμενο βήμα μου θα είναι το εξής: Πετάω το smartphone που έχω (ένα HTC wp7) που μου έχει σπάσει τα νευρα κυρίως με την μπαταρία του, θελει φόρτιση 2 φορές την ημέρα. Παίρνω ένα απλούστατο κινητό με τούμπανο μπαταρία που το φορτωνεις μια φορα το μήνα και ησυχάζει το κεφαλάκι μου. Θα έχω στο τσαντάκι μου και το nexus εαν θέλω πχ να βγάλω φωτο να σερφάρω κτλπ, και θα έχω και ενα απλό τηλέφωνο που θα εχει πάντα ΜΠΑΤΑΡΙΑ για τις επικοινωνίες μου , τέλος. Αν παρεις το nexus7 δε θα χρειαστεί να αλλάξεις ουτε το κινητο!Εχω το πρωτο nexus7 και πραγματικα ειναι τοσο βολικο το μεγεθος του που το εχω 24ωρες το 24ωρο μαζι μου και πλεων το smartphone κανει τη χρηση ενως κανονικου τηλεφωνου και ετσι το φορτιζω καθε 3μερες!Παλια το φορτιζα 2φορες την ημερα! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2013 από ektor7 1
lillen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αν παρεις το nexus7 δε θα χρειαστεί να αλλάξεις ουτε το κινητο! Εχω το πρωτο nexus7 και πραγματικα ειναι τοσο βολικο το μεγεθος του που το εχω 24ωρες το 24ωρο μαζι μου και πλεων το smartphone κανει τη χρηση ενως κανονικου τηλεφωνου και ετσι το φορτιζω καθε 3μερες!Παλια το φορτιζα 2φορες την ημερα! Α για πες μας καλό το nexus? πίστευα ότι είχες μόνο windows tablet. πόσο κρατάει η μπαταρία του? γρηγορο?
ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Α για πες μας καλό το nexus? πίστευα ότι είχες μόνο windows tablet. πόσο κρατάει η μπαταρία του? γρηγορο? Στις αρχες ηταν αρκετα γρηγορο,αλλα τελευταιος έχει μερικα κολλιματακια,αλλα οχι τιποτα το τραγικο.Φυσικα το νεο nexus7 ειναι μακραν καλυτερο σε ολα τα επιπεδα σε σχεση με αυτο που εχω εγω! Με τη μπαταρια ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,χωρις να το χρονομετρησω! Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2013 από ektor7
killmelater Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά (ektor7 και killmelater) μέχρι τωρα από αυτά που έχω δει μαλλον εκεί θα καταλήξω για τους λόγους που ανέφερα πριν , χαίρομαι που συμφωνείτε. Περιμένω να δω ποσο αυτό με τα 32 GB θα κοστισει και μαλλον θα το πάρω. Οπότε μετά το επόμενο βήμα μου θα είναι το εξής: Πετάω το smartphone που έχω (ένα HTC wp7) που μου έχει σπάσει τα νευρα κυρίως με την μπαταρία του, θελει φόρτιση 2 φορές την ημέρα. Παίρνω ένα απλούστατο κινητό με τούμπανο μπαταρία που το φορτωνεις μια φορα το μήνα και ησυχάζει το κεφαλάκι μου. Θα έχω στο τσαντάκι μου και το nexus εαν θέλω πχ να βγάλω φωτο να σερφάρω κτλπ, και θα έχω και ενα απλό τηλέφωνο που θα εχει πάντα ΜΠΑΤΑΡΙΑ για τις επικοινωνίες μου , τέλος. θα ηθελα να προσθεσω κ το samsung galaxy tab 3 8.0 3g μου αρεσει αρκετα που ειναι κ τηλεφωνο.. αλλα εχω εναν ενδιασμο επειδη ειναι διπυρινος.. κ αααααααν θες πηγαινεισ κ σε note 8 3g αλλα ξεφευγει λιγο η τιμη
lillen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εντωμεταξύ δεν βρισκω πουθενά το νέο Nexus 7 για να δω πως είναι. Έχω ρωτήσω παντού και κανείς δεν ξέρει ποτέ θα κυκλοφορήσει στην ελληνικη αγορά, ελεος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα