oallosmoueautos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εχω υψοφοβια.. ακομα και στο μπαλκονι που εχει τα καγκελα μπροστα πολλες φορες με πιανει ιλιγγος και τρεμουν τα ποδια μου.. χανω τον προσανατολισμο μου και νομιζω οτι μονο το αερακι ειναι αρκετο για να χασω την ισορροπια μου και να πεσω κατω.. ακομα και αν με πιασει καποιος απροειδοποιητα και στο ξαφνικο μπορει να τον αρπαξω απο το φοβο μου.. Προχτες ειδα μεχρι και στον υπνο μου οτι ημουν σε μια σανιδα απο μεγαλο υψος και ημουν ετοιμος να πεσω κατω..και τρεμοντας επεσα κατω και την αγγαλιασα αλλα αισθανομουν ανυπερασπυστος και ξυπνησα μεσα σε ιδρωτα και αγωνια.. Πως μπορω να ξεπερασω το προβλημα? Δοκιμασα να εκτιθομαι σταδιακα σε ολο και μεγαλυτερο υψος αλλα απο ενα σημειο και μετα με πιανουν τα συμπτωματα και παραιτουμαι.. Σας παρακαλω βοηθηστε με!
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 “I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.” Πολλές φορές την ημέρα επαναληψη 6
Antwni Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Καταρχήν χαλάρωσε. Οι περισσότεροι έχουν αυτό το πρόβλημα (όπως και εγώ) αλλά άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλοι σε λιγότερο. Εγώ πχ που μένω με τους γονείς μου στον 1ο όροφο δεν έχω πρόβλημα.3 μέτρα δεν είναι και πολύ ψηλά.Όταν ανέβω όμως στον 2ο όροφο που είναι η θεία μου, κοιτάω κάτω και τρομάζω.Όπως επίσης και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει κάγκελο/τοίχος και βρίσκομαι πάνω από τα 5 μέτρα, κρατιέμαι γερά Μπουσουλάω Άλλοι πάλι κάθονται κιόλας λες και δεν συμβαίνει τίποτα.Εγώ δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω αυτό. Όλα είναι στο μυαλό μας. Από τι ύψος σε πιάνουν τα συμπτώματα?
Muchacho Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Απο ενα υψος και μετα οι περισσοτεροι εχουν..
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 το χειροτερο ειναι οι γεφυρες για πεζους και τα σκαλοπατια απο μεταλλικο πλεγμα που βλεπεις κατω κατευθειαν, εχω γινει ο περιγελος ουκ ολιγες φορες. 3
SOADNICK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγω παντως με το υψος (4ο οροφο+) (πιο πριν δε μου κανει εντυπωση) νιωθω μεσα μου την "αναγκη" να πηδηξω, να παρω φορα και τσουπ κατω, δε το εχω κανει αλλα δε ξερω ακουω παντα μια φωνουλα να λεει "πηδαα πηδαα" το παθενει και κανεις αλλος ή να κοιτακτω σε κανα ψυχολογο? 1
evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 να το κοιταξεις η να κανεις κανα αλμα απο γεφυρα να σου φυγει
SOADNICK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 να το κοιταξεις η να κανεις κανα αλμα απο γεφυρα να σου φυγει νερο απο κατω, ήη?
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγω παντως με το υψος (4ο οροφο+) (πιο πριν δε μου κανει εντυπωση) νιωθω μεσα μου την "αναγκη" να πηδηξω, να παρω φορα και τσουπ κατω, δε το εχω κανει αλλα δε ξερω ακουω παντα μια φωνουλα να λεει "πηδαα πηδαα" το παθενει και κανεις αλλος ή να κοιτακτω σε κανα ψυχολογο? Λίγο πολύ όλοι τόχουν. Είναι επειδή ξέρεις ότι ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις γιατί θα σκοτωθείς οπότε συνειρμικά σου έρχεται αυτό. Όπως όταν βλέπεις να σε κοιτάνε κάμερες που φοβάσαι ότι θα σε συλλάβουν, κοιτάς μην πήρες κάτι καταλάθος κλπ
noob Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 νερο απο κατω, ήη? Χωρίς νερό εννοείται... αντρικά ρεεε! 1
Sadamiraq Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγω παντως με το υψος (4ο οροφο+) (πιο πριν δε μου κανει εντυπωση) νιωθω μεσα μου την "αναγκη" να πηδηξω, να παρω φορα και τσουπ κατω, δε το εχω κανει αλλα δε ξερω ακουω παντα μια φωνουλα να λεει "πηδαα πηδαα" το παθενει και κανεις αλλος ή να κοιτακτω σε κανα ψυχολογο? Τασεις αυτοκτονιας wannabe?
oallosmoueautos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Στον 2ο οροφο αμα εχει καγκελα δεν με πιανουν τα συμπτωματα αλλα δεν ειμαι και ανετος.. δηλαδη αμα κοιταω κατω επι ωρα θα αρχισω να ζαλιζομαι.. Στον 3ο οροφο με δυσκολια θα βγω στο μπαλκονι.. Αμα μπορουσε καποιος να μας εξηγησει απο τι προκαλειται αυτο, δηλαδη πως ενεργοποιειται στον εγκεφαλο το σημα κινδυνου.. και φυσικα πως μπορει καποιος να ελεγχει τα συμπτωματα.. Κατι παρομοιο ειχα μικροτερος στη θαλασσα οταν ειδα τα Σαγονια του Καρχαρια και απο τοτε νομιζα οτι οποτε κολυμπουσα στα βαθια θα με φαει καρχαριας.. Δηλαδη οτι γυαλιζε μεσα στη θαλασσα ημουν σιγουρος οτι ηταν καρχαριας.. Καμια φορα φανταζομουν τον καρχαρια να βγαινει απο το βυθο σαν υποβρυχιο προς τα πανω και δεν κολυμπουσα ουτε στα ρηχά.. Με τον καιρο ομως μου περασε.. Την υψοφοβια δεν την εχω ξεπερασει ποτε μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα