V.I.Smirnov Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Σε ισχυρά μηχανήματα με γρήγορους δίσκους η διαφορά πιθανόν είναι αγνοήσιμη. Το θέμα είναι τι γίνεται σε μηχανήματα μέτριας και χαμηλής ισχύος.... -
Hawk7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Σε ισχυρά μηχανήματα με γρήγορους δίσκους η διαφορά πιθανόν είναι αγνοήσιμη. Το θέμα είναι τι γίνεται σε μηχανήματα μέτριας και χαμηλής ισχύος.... - Εχω το shandow σε πσ με i3,4 giga,και μηχανικο δισκο 500 Gb.Οσο κανει χωρις το shandow,τοσο κανει και με αυτο.Το ιδιο και δοκιμασμενο με το DF. Για να δημιουργησουν καποια χρονοκαθυστερηση ΜΟΝΟ αν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο bug και σε βλαβη του δισκου(εκει ουτως ή αλλως θα'χεις προβλημα).Το οποιο φυσικα σε επομενη εκδοση επιλυεται. Τωρα,αν αρχισουμε να μιλαμε για windows 2000,milenium,τοτε δεν τα ειχα σε αυτα τα λειτουργικα.
V.I.Smirnov Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Κι εγώ ευχαριστώ για τον χρόνο σου (Hawk7). Έχω τo DF enterprise 7.6 και σκέπτομαι να το εγκαταστήσω. Θα ξαναχρειαστώ σύντομα τη βοήθειά σου αφού ξέρεις καλά το πρόγραμμα. Προς το παρόν σε ευχαριστώ και πάλι... -
Hawk7 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Έχω τo DF enterprise 7.6 και σκέπτομαι να το εγκαταστήσω. Εχει βγει η 7.70.270.4460 εκδοση.Οτιδηποτε θελησεις εδω ειμαστε.
partblah1990 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 μπορεις να δοκιμασεις και το Rollback Rx ειναι αρκετα καλο !
johnmegarythmos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 καλησπερα διαβασα οτι το deep freeze μπορεις να κατεβασεις οτι θελεις και μολις κανεις επανεκκνηση χανονται , αυτο ειναι τελειο για να μην κολλαει ο υπολογιστης ιους και να ειναι αφθαρτος!! θα ηθελα να μαθω περισσοτερα , πιο συγκεκριμενα αμα το βαλω καθε φορα που θα ανοιγω τον υπολογιστη θα ξεκιναει σε deep freeze ; και πως θα ξερω οτι θα ειμαι στο deep freeze ; επισης μπορω να το κατεβασω δωρεαν; ή θα πρεπει να πληρωσω; , κολλαω ενα σωρο ιους ,ιδιαιτερα malware και μου αλλαζουνε την αρχικη ή παω να ανοιξω μια σελιδα και μου βγαζει οτι κερδισες κατι να βαλω αριθμο κινητου δηλαδη ελεος!! μου εχουνε σπασει τα νευρα.. και λεω να του βαλω το deep freeze αλλα θελω να ξερω πως θα μπορω να εγκαταστησω κατι στον υπολογιστη και πως θα μπορω να αποθυκευσω κατι στον σκληρο του υπολογιστη θα πρεπει να τον κομματιασω σε 2 μερη και να τα βαζω εκει; επισης αυτο ειναι καλο; ή οχι; διοτι το κομματι του σκληρου που θα εχω τα αρχεια δεν θα μπορει να κολλησει ιους; επισης τι θα με συμβουλευατε να κανω με το deep freeze ; . Τελος θελω να ρωτησω το εξης η επιλογη αναστολη λειτουργιας θα μπορω να την χρησιμοποιησω χωρις να κανω επανεκκινηση και να χανονται τα αρχεια αμα δεν εχω usb stick εκεινη την στιγμη; και μετα να τον ανοιξω την επομενη ημερα απο την αδρανοποιηση και να αντιγραψω τα αρχεια μου ; . επισης βρηκα αυτο https://www.pcsteps.gr/1497-η-απόλυτη-προστασία-για-τα-windows-εντελώς/ειναι παρομοιο με το deep freeze ? .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα