Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα στο eBay μια μπαταρία για το Galaxy S4 με χωρητικότητα 3000mAh (ενώ αυτή που έχει τώρα είναι 2600mAh). Λέτε να την πάρω για να κρατάει περισσότερο ή υπάρχει κίνδυνος βλάβης?

Δημοσ.

Παιδιά βρήκα στο eBay μια μπαταρία για το Galaxy S4 με χωρητικότητα 3000mAh (ενώ αυτή που έχει τώρα είναι 2600mAh). Λέτε να την πάρω για να κρατάει περισσότερο ή υπάρχει κίνδυνος βλάβης?

όσες εκρήξεις έχουν σε κινητά,ωφείλονται σε μπαταρίες τρίτων.Για αυτό προσοχή.

Δώσε κανένα link η ακόμα καλύτερα ψάξε για reviews στο ίντερνετ.Επίσης έχει ακουστεί οτι κάτι τέτοιες ανώνυμες μπαταρίες απο ebay μπορεί να αναφέρουν τόσα Ampere αλλά δεν ισχύουν στην πραγματικότητα.

Προσωπικά αν είχα ανάγκη τόσο τα παραπάνω Ampere θα περνα την έξτρα μπαταρία της Samsung, αλλά θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BTCPQ0M/ref=s9_simh_gw_p23_d2_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0ES91YKB944Z7MMZV86Q&pf_rd_t=101&pf_rd_p=418449667&pf_rd_i=468294

• Like 1
Δημοσ.

όσες εκρήξεις έχουν σε κινητά,ωφείλονται σε μπαταρίες τρίτων.Για αυτό προσοχή.

Δώσε κανένα link η ακόμα καλύτερα ψάξε για reviews στο ίντερνετ.Επίσης έχει ακουστεί οτι κάτι τέτοιες ανώνυμες μπαταρίες απο ebay μπορεί να αναφέρουν τόσα Ampere αλλά δεν ισχύουν στην πραγματικότητα.

Προσωπικά αν είχα ανάγκη τόσο τα παραπάνω Ampere θα περνα την έξτρα μπαταρία της Samsung, αλλά θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BTCPQ0M/ref=s9_simh_gw_p23_d2_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0ES91YKB944Z7MMZV86Q&pf_rd_t=101&pf_rd_p=418449667&pf_rd_i=468294

Δεν τα έχω πολύ ανάγκη απλά επειδή ήταν φτηνή έκανε μόνο 10 δολάρια έλεγα να την πάρω αλλά άμα υπάρχει κίνδυνος φυσικά δεν την παίρνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...