exypnakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Γεια σας! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση! Έχω καρτοκινητό Wind/Q-Card. Με αυτό το κινητό θέλω να πάω Ιταλία και στην Ιταλία υπάρχει η Wind It. Αν από εκεί παίρνω στην κινητό με Wind Ελλάδας πόσο θα χρεώνομαι. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Παρακαλώ απαντήστε μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
veider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ το παροχο σου για να εισαι σιγουρος για τις χρεωσεις?
exypnakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ το παροχο σου για να εισαι σιγουρος για τις χρεωσεις? Σωστό!!
nikoskon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Χλωμό... Ωστόσο ενημέρωσέ μας αν θες για την απάντηση της Wind.
exypnakias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Χλωμό... Ωστόσο ενημέρωσέ μας αν θες για την απάντηση της Wind. Γιατί να πάρω τηλ.;;; Για να χρεωθώ και να περιμένω 1 ώρα στο ακουστικό; Θα περάσω από το κατάστημα αύριο και θα σας πω την απάντηση!
veider Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Γιατί να πάρω τηλ.;;; Για να χρεωθώ και να περιμένω 1 ώρα στο ακουστικό; Θα περάσω από το κατάστημα αύριο και θα σας πω την απάντηση! μαλιστα...... 1
exypnakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δεν έχει πρόγραμμα λέει!!! Και μου είπαν μετά κάτι που δεν με συμφέρει!!! Τεσπα, και την προηγ. φορά που είχα πάει Ιταλία 6€ χρεώθηκα και χωρίς πρόγραμμα! Ευχαριστώ! Γεια σας! Χλωμό... Ωστόσο ενημέρωσέ μας αν θες για την απάντηση της Wind. Όντως ήταν χλωμό
andreapaog328 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 0.50€/λεπτο για ευρώπη. απο εδώ... http://www.wind.it/it/tariffe/pagina102.phtml
exypnakias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 0.50€/λεπτο για ευρώπη. απο εδώ... http://www.wind.it/it/tariffe/pagina102.phtml Eυχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα