Prospector8 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Ειναι στις υλοποιησεις πιστευω.. Εδω διαβαζουμε για την σειρα 7 της Nvidia τις iChill που πανε κατω απο 55 βαθμους τις καρτες που εχουν σχετικα ανεβασμενες οι θερμοκρασιες σε συκριση με τις ιδιες υλοποιησεις της σειρας 6.. Οι vaporX while gaming το χειμωνα δεν πηγαινε πανω απο 58 βαθμους.
criminal87 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 εγω που την εχω ξεσκισει στο OC εχει φτασει το maximun 72 ...οποτε μια χαρα εισαι
vlgeor Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Εμενα δεν περασε ποτε τους 68 ακομη και και με oc στα 1150 και χωρις a/c στο χωρο. Το pc case βεβαια εχει πολυ καλο air flow coolermaster 912 haf με 200 mm ανεμιστηρα. Οι παραπανω θερμοκρασιες με auto speed ο ανεμιστηρας 1
criminal87 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 ναι το fan σε auto speed...OC η καρτα στα 1190/1590 ..και εγω κουτι haf εχω με καλο αερισμο απο μεσα....72 βαθμους το maximun....και σε games και σε benchmarks και χωρις a/c...δεν υπαρχει στο σπιτι καν 1
manolis96 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Φυσικα gtx295 οwner,τι αλλο.... Ειναι και αυτο το μοντελο της evga που ειναι πολυ δυσκολο να καθαρισεις το ανεμιστηρακι αν δεν την ανοιξεις η αν δεν εχεις αερα με πιεση,την εχω χρονια τωρα αλλα καθαριζω τακτικα το εσωτερικο του κουτιου και παιζω παιχνιδια χωρις προβλημα ακομα και τωρα αυγουστο,για χειμωνα δε το συζηταμε φυσικοτατες θερμοκρασιες για τετοιο θηριο....εγω εχω την εκδοση της asus dual pcb...ασεε...66 idle...90 σε max load... αλλα ειναι καθαρισμενη παντου...σε ολα τα σημεια καθως την εχω ανοιξει και την καθαριζα 2.5 ωρες με ενα φιλο...εχω αλλαξει παστα σε mx-2 και πραγματικα ειδα 10 βαθμους κατω σε full load...δοκιμασε το και ισως λυσεις το προβλημα σου...εμενα σε bf3 ultra settings msaa x2 1920x1080 εφνασε 101 βαθμους και ετσι αποφασισα να την λυσω πριν τη χασω μια για παντα!...101 βαθμους με ανεμηστηρα 100%
KREATOR13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Ενα μονο σου λεω,110 βαθμους και εκλεινε απο μονη της!Σοφη καρτα!!Καθαρισα το κουτι και την καρτα οσο μπορεσα και επεσε κατα 20 βαθμους η θερμοκρασια,τωρα φτανει 95-96 max δεδομενου οτι ειναι αυγουστος και οτι το δωματιο δεν εχει κλιματισμο. Σιγουρα η μεθοδος που προτεινεις ειναι η ενδεδειγμενη και θα μου εριχνε τη θερμοκρασια για αλλους 15-20 βαθμους πιστευω αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα και φοβαμαι να τη ανοιξω μη τη χαλασω,ετσι κι αλλιως πρεπει να γινει καμια αναβαθμιση στο προσεχες μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα