Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε,

Αν και εχω ψαξει σχετικα σε διαφορα θρεντ πχ νομιμοποιηση-κανναβηςναι-η-οχι  δεν μπορω να βρω ποιος ειναι ο σχετικο νομος περι ναρκωτικων. 

Συγκεκριμενα σε ποσοτητες ινδικης καναβης τι ισχυει σε κατοχη Χ γραμμαριων ή και δενδρυλιων;

Πως μπορω να βρω τον σχετικο νομο; Δεν θελω καποιον να μου δωσει ερμηνεις, απλα οσες πιο πολλες σχετικες ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ παραπομπες

Ευχαριστω ειλικρινα

Δημοσ.

είχα διαβάσει κάτι σχετικό με την κλωστικη κανναβη και κάπου αναφέρεται περι νομοθεσίας.. googlare λιγο "κλωστικη κανναβη" μπορεί να το βρεις.. ψάχνω και εγω, άν το δώ ποστάρω...

Ν.4139/2013 Άρθρα 20 μεχρι 27 (νομοθεσια για ναρκωτικα 2013)

• Like 1
Δημοσ.

είχα διαβάσει κάτι σχετικό με την κλωστικη κανναβη και κάπου αναφέρεται περι νομοθεσίας.. googlare λιγο "κλωστικη κανναβη" μπορεί να το βρεις.. ψάχνω και εγω, άν το δώ ποστάρω...

Ν.4139/2013 Άρθρα 20 μεχρι 27 (νομοθεσια για ναρκωτικα 2013)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Βρήκα το ΦΕΚ είδα αλλά δεν υπάρχουνε οι ποσότητες ως όρια.

πχ μεχρι το 2006 ήταν 20γρ ινδικης κάνναβης για προσωπική χρήση.

Τώρα με το νέο νόμο τι ισχύει;

Δημοσ.

Διαβασε εδω

http://cannabishellas.com/oi-nomoi-kai-ta-dikaiomata-mas/o-neos-nomos-gia-ta-narkotika-n-4139-2013

βασικα οι νομοι στην ελλαδα ηταν και ειναι ........ να μην πω καλυτερα.

Γενικα αυτο που ισχυει ειναι οτι αν εχεις φραγκα μπορεις να βγεις και αθωος με μισο κιλο ... Αν δεν εχεις και με 10 γραμμαρια μπορεις να μπεις μεσα.

Δημοσ.

Διαβασε εδω

http://cannabishellas.com/oi-nomoi-kai-ta-dikaiomata-mas/o-neos-nomos-gia-ta-narkotika-n-4139-2013

βασικα οι νομοι στην ελλαδα ηταν και ειναι ........ να μην πω καλυτερα.

Γενικα αυτο που ισχυει ειναι οτι αν εχεις φραγκα μπορεις να βγεις και αθωος με μισο κιλο ... Αν δεν εχεις και με 10 γραμμαρια μπορεις να μπεις μεσα.

Υπαρχει καπου η λιστα με ολες τις ουσιες και σε τι κατηγορια ανηκουν?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...