Kenny McCormick Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Προτείνω σε αυτό το θέμα να αναρτώνται αγορές που σε μεγάλη ποσότητα προσφέρουν μεγάλη εκπτωσή.
gatokoritso Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 μηπως αυτο το θεμα θα κολλαγε καλυτερα στις προσφορες?
Socratis_g Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Πρακτικά πως γίνεται? μαζευονται οι ενδιαφερόμενοι και ένας βάζει τα λεφτά και μετά του τα δίνουν οι αλλοι?
gamanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Πρακτικά ναι . Το έχω κάνει για να γλιτώσω μεταφορικά από κιθαρομάγαζα , συνηθισμένη πρακτική από Έλληνες . Απαιτείται όμως μια άλφα εμπιστοσύνη ή έστω τα λεφτά μπροστά με την απόδειξη της παραγγελίας και όχι της παραλαβής, για να μην λακίσει κάποιος και ο καλός της υπόθεσης παρει τα @ρχ1δ1α του. Επίσης να είναι όλοι τουλάχιστον στην ίδια πόλη. Εγώ είμαι +1 σε τέτοιο Pinned θέμα στις προσφορές, αλλά μπορεί να μπαίνει και θέμα per se , πχ Ιούνιος, ομαδική αγορά από coolermaster με έκπτωση 15% . ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Kenny McCormick Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Να οργανωθεί κάτι με κάποιους κανόνες όπως είπε παραπάνω ίδια πόλη,τα λεφτά μπροστά και δεν ξέρω γω τι άλλες προυποθέσεις γιατί στην ουσιά όλοι κερδισμένοι θα βγαίνουμε..
haris013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 yep+1 στείλτε πμ στον matrix να γίνει ενα sticky στις προσφορές.απλά αυτός που θα αναλαμβάνει τις παραγγελείες προφανώς πρέπει να είναι διατεθημένος να πάρει την ευθήνη και δεύτερον να είναι όσο το δυνατον ποιο αξιοπιστος.(να είναι παλιος/γνωστός στο φορουμ,μην γραφτηκε σημερα με 0 ποστς ) πάντως είναι πολύ καλή λύση για αγωρές φθηνών προιόντων απο μαγαζιά που έχουν τεράστια μεταφορικά.έχω κάνει τέτοιες αγωρές σε διπλανά φορουμ με επιτυχία,απλά να υπάρχει καλή συνενόηση και να μην είναι χύμα το πράμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα