dota-basher Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 καλησπερα διαβαζα ενα πιο παλιο ποστ, mba vs master πολυ ενημερωτικο, διαβαζα και σε ξενα φορουμς, γενικα διαβαζα πολυ αυτες τις μερες και θελω μερικες γνωμεις ειμαι λοχρη ΟΠΑ (λογιστικης και χρηματοοικονομικης) ο σκοπος μου, big4 ελεγκτης και τα συναφη οποτε λογικα θα παρω ή μετκελ ή acca (αναλογα με το ποιος θα πληρωσει τα διδακτρα θα προτιμησω βεβαια το acca) και σκεφτομαι (ναι το σκεφτομαι απο τωρα, για να παρω τα καταλληλα μαθηματα επιλογης) 1ο concept χρειαζεται το μαστερ στην λογιστικη? εννοω, γιατι να το κανω? (θα φανει περιεργο , δεν απαντω στην δικη μου ερωτηση, απλα δινω τροφη για σχολια) αν παω εξωτερικο λιγο πολυ δεν σημαινει τιποτα, και λογω του οτι, ε δεν εχουν και πολλη φημη τα πανεπιστημια μας αλλα και επειδη το acca οσο να΄ναι δειχνει στον αλλον οτι ξερεις 2 πραγματα αν μεινω εδω (κατα 95% δεν παω πουθενα πουθενα εδω θα μεινω.... ) παλι σε περιπτωση που βρω δουλεια σε big4, και παρω και πιστοποιηση, δεν ξερω κατα ποσο θα μου προσφερει κατι (εδω θα το αναλυσω στο 2ο μερος) ενω αν σκεφτω να παω δημοσιο θα ειναι μια μικρη αυξηση στο μισθο που μεταξυ μας, δεν ξερω αν με συμφερει, αφου αν σκεφτει κανεις οτι με 3-5 χρονια εργασιας, θα παρω προαγωγη εκει που ειμαι και θα πληρωνομαι πιο καλα απο το δημοσιο (και θα εχω και το κεφαλι μου ησυχο) οποτε ακουω ιδεες, για ποιο λογο θα κανατε μαστερ λογιστικης τωρα στο 2ο μερος ας πουμε οτι θελω να το κανω ποιο απο τα 2 πανεπιστημια να διαλεξω? απο την μια την ασοεε την ξερω και εχει ποιο καλο ονομα απο εκπα απο την αλλη το εκπα ειναι πολυ πιο φτηνο και εχει 8 μαθηματα (μιλαμε για την ειδικη κατηγορια ελεγκτων παντα) απο την μια στην ασοεε θα κανω μαθηματα που εχω ηδη κανει στο πτυχιο, απο την αλλη στο εκπα, θα κανω πρωτοτυπα, αλλα αχρηστα μαθηματα...πχ μικρο και μακρο ιδεες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις