Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Είναι ανάγκη να πάρω κάποια φάρμακα τα οποία δεν πωλούντε Ελλάδα. Μπορούμε να μάθουμε με κάποιον τρόπο αν το σιτε: http://www.eurodrugstore.eu/cancer-treatment__19__gr/etoposide__1035.html

είναι ασφαλές για αγορές? Νομίζω υπάρχει μια ιστιοσελίδα που σου λέει πόσο ασφαλές είναι κάποιο σιτε. Όποιος μπορεί ας απαντήσει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ποτέ φάρμακα από το internet. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να βρεις φάρμακα που δεν πωλούνται στην Ελλάδα. Οποιοδήποτε φαρμακείο θα αναλάμβανε να σου τα φέρει απ όπου κι αν ήταν.

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε φαρμακείο μπορεί να μου τα φέρει, ούτε φαρμακευτική εταιρία. Έχω ρωτήσει και ψάξει αρκετά. Δεν έχει έγκριση για Ελλάδα και γενικά για τον περισσότερο κόσμο πλέον και κυκλοφορεί μόνο σαν ενέσιμο ενώ εγώ χρειάζομαι τα χάπια. Το θέμα είναι αν το σιτε είναι αξιόπιστο. Για αν το φάρμακο είναι γνήσιο, Θα ελεγχθεί στο νοσοκομείο όσο γίνετε.

Δημοσ.

Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο σιτε? Ψάχνω να βρω το Etoposide 50mg Capsules και είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθεί και μάλιστα γρήγορα. 

Δημοσ.

Βοηθάω μια ηλικιωμένη φέρνοντας από την Αμερική φάρμακα που εδώ δεν είναι εγκεκριμένα ούτε διατίθονται.

Εκτός από τη συνταγή γιατρού , έχει και μια γνωμάτευση για ενδεχόμενη χρήση στις τελωνειακές αρχές , ούτως ώστε να αποδείξει ότι δεν είναι dealer ή ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Οπότε γνώμη μου είναι ότι αν όντως παίζει ανάγκη, ο ΓΙΑΤΡΟΣ που στα συνέστησε θα ξέρει και πώς να τα φέρετε.

• Like 2
Δημοσ.

Συνταγή γιατρού και γνωμάτευση είναι τα μόνα εύκολα. Το σημαντικό είναι να είναι το φάρμακο σωστό και όχι μαϊμού γιατί μας είπαν ότι από Αμερική,Ινδία κτλ. υπάρχει μεγάλη πιθανότητα.   

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι λες και μπορώ να φανταστώ τη θέση που βρίσκεσαι.

Το point μου είναι ότι αν ένας γιατρός συστήνει ένα φάρμακο γιατί ξέρει/εκτιμά ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα στον συγεκκριμένο ασθενή (ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΛΑ/ ΔΙΑΒΑΣΕι ΑΥΤΟΣ ¨Η ΕΣΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ  ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ)

ξέρει συνήθως και πώς να το προμηθευτεί ο ασθενής. Γιατί μετά πάμε σε φάση δηλητήριο του σκορπιού, αν θυμάσαι.

Κατα τ' άλλα η μόνη σκέψη που μπορώ να κάνω είναι κατευθείαν στην πηγή.

Βρίσκεις ευρωπαίο διανομέα ή παρασκευαστή και με ένα mail εξηγείς την κατάσταση, παραθέτεις τα χαρτιά σου και ζητάς αν μπορεί να γίνει η αποστολή. Αν δεν, την ψάχνεις από Αμέρικα μεριά.

Δημοσ.

Το  φάρμακο συνεχίζει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, απλά μόνο σαν ενέσιμο σκεύασμα. Από ότι κατάλαβα, δεν συμφέρει και πολύ τις εταιρίες να φέρνουν τα χάπια. Μάλλον μας πρότεινε να βρούμε τα χάπια για να είναι πιο εύκολα για τη θεραπεία (άλλο να είσαι στο νοσοκομείο και να τρυπιέσαι και άλλο να είσαι στο σπιτάκι σου και να χαπακώνεσαι). Φαντάζομαι πως αν δε τα καταφέρουμε τελικά, θα πάμε προς το ενέσιμο.

Δημοσ.

Αυτό για την Αμερική ισχύει . Συγκεκριμένα σε Βραζιλία νομίζω υπάρχει αρκετή παραγωγή . Για τις ΗΠΑ δεν ξέρω κατα πόσο είναι εύκολο .

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Silverage, στη φάση που είμαστε και για να το προτείνουν και οι γιατροί, το χάπι έχει πολλά θετικά.Όταν λέμε ότι το σκεύασμα είναι ενέσιμο, δεν σημαίνει ότι πας στο νοσοκομείο, κάνεις μια ένεση και φεύγεις. Είναι διαφορετική διαδικασία και χρονοβόρα και ψυχοφθόρα. 

Δημοσ.

Ενδεχομένως η τιμή για κάψουλες να είναι πολλαπλάσια της τιμής του ενδοφλεβίου σκευάσματος. (πχ Χ10).

Επίσης, είναι σίγουροι ότι η αποτελεσματικότητα είναι η ίδια;

Δημοσ.

kage και xpapias δεν γνωρίζω τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Μας είπαν αν μπορέσουμε να βρούμε το συγκεκριμένο σκεύασμα και γι'αυτό ψάχνω. Για την αποτελεσματικότητα λογικά θα έχουν την ίδια ή ίσως μικρότερη αλλά με μικρότερες παρενέργειες πράγμα πολύ σημαντικό στη συγκεκριμένη φάση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...