skywalker84 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλημέρα παιδιά εχω ενα θέματακι κ δεν ήξερα που να απευθυνθώ οπότε γράφω εδώ και αν βρεθεί κανένας χριστιανός να με βοηθήσει έχει καλός! Ερχεται εξεταστική απο Σεπτέμβρη στο ΤΕΙ της Πάτρας στη νοσηλευτική και εχω ενα θέμα με ενα μάθημα τη χειρουργική νοσηλευτική 2 της Μπατσολακη στο 4 εξάμηνο!χρειζομαι επειγόντως τις σημειώσεις που δίνει στο μάθημα της αν κάποιος έχει κάποιον φίλο που της έχει η ειναι στην ίδια ειδικότητα και μπορεί να μου τις δώσει κάπως θα του ήμουν υποχρεως!
katsikoula Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλύτερα να δοκιμάσεις στο ελληνικό forum ischool.gr Sent from my GT-I9100 using Insomnia
skywalker84 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Απλα δεν έχει κάτι στο συγκεκριμένο site όσον αφορά για σχολές εκτός και αν δεν το είδα!μπορεις να με καθοδηγησεις κάπως;
panosno1com Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 κοιτα και στο facebook αμα υπαρχει καποιο group της ΣΕΥΠ οπως εχουμε εμεις της ΣΔΟ να σε βοηθησει καποιος ισως και απο εκει !επισης και στα γκρουπ του τει πατρας ή τει δυτικης ελλαδας οπως το κανανε πλεον πχhttps://www.facebook.com/groups/teidytikiselladas/ καλυτερα μην αναφερεις ονοματα,ποτέ δε ξερεις ποιος βλεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα