Προς το περιεχόμενο

Νεκρός ένας 18χρόνος για ένα εισιτήριο λεωφορείου!


REDODIN7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι τραγικό για ένα εισιτήριο να πεθάνει ένα παιδί, πιστεύεται ότι φταίει ο εκλεκτής δηλαδή του έκανε ψυχολογικό πόλεμο και έκανε αυτό που έκανε η απλός ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή ? 

 

"Τραγωδία με ένα 18χρονο νεκρό, ο οποίος πήδηξε από τρόλεϊ στην προσπάθειά του να αποφύγει τον ελεγχο εισιτηρίων στην οδό Π. Τσαλδάρη 16, στο Περιστέρι λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Τρίτης.

 
Ο άτυχος 18χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζάππειο-Α. Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα καθώς δεν είχε να του δώσει τα χρήματα για το πρόστιμο.
 
Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τότε ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή. Εξετάζονται όμως και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή.
 
Ο οδηγός και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου."
 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...