Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστευω οτι κατι τετοιο δινει πιο σιγουρο και ασφαλες βαδισμα, ειδικα αφου θα πρεπει να προσεχει και θα το φορα και πολλες ωρες σε δουλεια οπως λεει:

187328_350_A.jpg

οκ, ισως ηθελες να παρεις τα original, αλλα πιστευω ξερεις οτι πουλανε ιδια σε ολες τις τουριστικες περιοχες το πολυ στο 10ευρω και οτι το lidl τα βαζει καθε τοσο ακομα πιο φθηνα (γυρω στο 5-6ευρω) ετσι; και αισθητη διαφορα 0, καθως εχω χρησιμοποιησει και απο τα τρια, εντος κι εκτος εργαστηριων.

teva ειχα καλοκαιρινο παπουτσι το οποιο ηταν ευκαμπτο.δεν ηταν σαγιοναρα η πεδιλο να το πω ετσι αλλα ηταν πολυ δροσερο για κλειστο παπουτσι.η εταιρεια ειναι απλα top .την προτεινω ανεπιφυλακτα στον καθενα.

ναι εχω δει να πουλανε πολυ πιο φτηνα πραγματι που δεν ειναι crocs.πραγματιι δεν ξερω αν εχουν καμια διαφορα στο υλικο η στην κατασκευη η απλα το χρεωνουν παραπανω επειδη ειναι crocs.δεν τρωω κολλημα με τις μαρκες γιατι πραγματι πολλες μαρκες χρεωνουν το ονομα τους παρα τα υλικα τους.απλα ο λογος που πηρα τα crocs και ας ειναι πιο ακριβα ειναι οτι επειδη γενικως ενα παπουτσι το φοραω μεχρι να το λιωσωωωωωωωωωωω στην κυριολεξια δεν εχω προβλημα να πληρωσω κατι παραπανω που θα το χρησιμοποιησω για χρονια.προτιμω δηλαδη να μην παω 5 καφεδες και να τα δωσω εκει.ειναι κατι που θα αντεξει χρονια οποτε χαλαλι του με αυτην την εννοια.το καλο ειναι με τα crocs οτι στο εξωτερικο τα εχουν πιο φτηνα απο εδω και δωρεαν μεταφορικα.εδω στην ελλαδα ενα δυο μοντελα μονο και αυτα αρκετα ακριβα.αυτο το εκανα σαν παρενθεση οτι μετα γιατι ψωνιζουν ολοι απο το νετ.

και πραγματι μπορει και τα αλλα μοντελα lidl κτλ να φτιαχνονται ακριβως στο ιδιο εργοστασιο και απλα να μην κολλανε το σημα crocs.απλα και 40 ευρω δεν ειναι απαγορευτικο ποσο για παπουτσι.αντιθετα δεν θα επαιρνα και δεν παιρνω πχ nike.100 και 150 ευρω παπουτσι.

• Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ειναι λιγο παραξενη σαν παντοφλα.δεν παρεξηγουμαι καταλαβαινω την γνωμη σου.απλα και εγω δεν μπορω τις αλλες παντοφλες.δηλαδη να φαινεται ολο το ποδι και να εχω το λαστιχακι αναμεσα στα δαχτυλα.γουστα ειναι αυτα.crocs Παιζουν πολυ σε νοσοκομεια κτλ,απλα οπως ειπες ειναι πολυ ανετη.απλα χωρις παρεξηγηση το παρακατω αλλα εχει μια μεγαλη δοση αληθειας οτι ενα αγορι/αντρας θα φορεσει κατι που ειναι ανετο ασχετα με το πως δειχνει.μια κοπελα/γυναικα θα κανει το αναποδο.θα φορεσει αυτο που ειναι στην μοδα και οχι παντα αυτο που την βολευει.παραδειγματος χαριν η νεα μοδα με τις πλατφορμες.δεν συζητω αμα γυρισει το ποδι σου τι προβλημα θα παθει καποια λογω του υψους που δινει αυτο το παπουτσι.καποτε σε μια ερευνα βγηκε οτι ενα μεγαλο ποσοστο των γυναικων πανω απο 70 % φοραει ακαταλληλα παπουτσια...

Δεν δαφωνω, εαν σε βολευουν και νιωθεις ανετα με αυτα εχει καλως.

Ομως πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω τι παει με αυτες για να βγεις εξω.

Με ενα γρηγορο search, οι παρακατω εικονες δεν ειναι και πολυ..ωραιες.

gtnSv9J.jpg

zTlTcym.jpg

Ξεφυγαμε τελειως  :P 

Δημοσ.

Δεν δαφωνω, εαν σε βολευουν και νιωθεις ανετα με αυτα εχει καλως.

Ομως ποραγματικα δεν μπορω να σκεφτω τι παει με αυτες για να βγεις εξω.

Με ενα γρηγορο search, οι παρακατω εικονες δεν ειναι και πολυ..ωραιες.

gtnSv9J.jpg

zTlTcym.jpg

Ξεφυγαμε τελειως  :P 

σιγουρα ενα πεδιλο οπως τα teva που εβαλε ο φιλος ειναι πολυ πιο ωραια.και εγω το σκεφτομουν για teva και ηταν τα πρωτα που κοιταξα αλλα δεν εχω συνηθισε με ανοιχτο παπουτσι για αυτο πηρα τα crocs.απλα τα πηρα χωρις τρυπες απο πανω.απλα το θελω για καλοκαιρι αλλα οχι για την δουλεια.απο παραλια μεχρι κανα gym καναν καφε.δεν φημιζομαι αλλωστε για το ντυσιμο μου οποτε δεν με πειραζει.αλλωστε δεν θα δεις και πολλα ατομα να κυκλοφορουν και με τετοιες μπλουζες.οχι την συγκεκριμενη αλλα παρομοια

http://asianconnection71.com/BlowAKiss.jpg

Δημοσ.

σιγουρα ενα πεδιλο οπως τα teva που εβαλε ο φιλος ειναι πολυ πιο ωραια.και εγω το σκεφτομουν για teva και ηταν τα πρωτα που κοιταξα αλλα δεν εχω συνηθισε με ανοιχτο παπουτσι για αυτο πηρα τα crocs.απλα τα πηρα χωρις τρυπες απο πανω.απλα το θελω για καλοκαιρι αλλα οχι για την δουλεια.απο παραλια μεχρι κανα gym καναν καφε.δεν φημιζομαι αλλωστε για το ντυσιμο μου οποτε δεν με πειραζει.αλλωστε δεν θα δεις και πολλα ατομα να κυκλοφορουν και με τετοιες μπλουζες.οχι την συγκεκριμενη αλλα παρομοια

http://asianconnection71.com/BlowAKiss.jpg

Hahaha, τα crocs που πηρες ειναι πιο ωραια απο αυτα με τις τρυπες.  :-)

Δημοσ.

Hahaha, τα crocs που πηρες ειναι πιο ωραια απο αυτα με τις τρυπες.  :-)

εχει αρκετα μοντελα σε crocs.απλα αυτα με τις τρυπες εχουν το καλο οτι αναπνεει το ποδι απο την αλλη πραγματι φαινονται λιγο παραξενα.οποτε πηρα το μοντελο που απο πανω ειναι κλειστο και απλα εχει μερικες τρυπες στο πλαι για vent.κυκλοφορει και το τελειως κλειστο.σιγουρα παραμενει οπως σωστα ειπες ενα παραξενο παπουτσι το crocs αλλα σιγα μην κατσω να δωσω σημασια τι λεει ο κοσμος.σιγουρα το θεωρω πιο ομορφο απο μια πλατφορμα

Δημοσ.

εχει αρκετα μοντελα σε crocs.απλα αυτα με τις τρυπες εχουν το καλο οτι αναπνεει το ποδι απο την αλλη πραγματι φαινονται λιγο παραξενα.οποτε πηρα το μοντελο που απο πανω ειναι κλειστο και απλα εχει μερικες τρυπες στο πλαι για vent.κυκλοφορει και το τελειως κλειστο.σιγουρα παραμενει οπως σωστα ειπες ενα παραξενο παπουτσι το crocs αλλα σιγα μην κατσω να δωσω σημασια τι λεει ο κοσμος.σιγουρα το θεωρω πιο ομορφο απο μια πλατφορμα

Ναι, ειδα και καποια αλλα ανδρικα μοντελα που εχουν και επενδυσεις suede κτλ

που ειναι πιο "κομψα" σε σχεση με το default μοντελο.

Αλλα οπως ειπες, who cares.

Αν και συγκρινες δυο εντελως διαφορετικα παπουτσια..

Δημοσ.

Ναι, ειδα και καποια αλλα ανδρικα μοντελα που εχουν και επενδυσεις suede κτλ

που ειναι πιο "κομψα" σε σχεση με το default μοντελο.

Αλλα οπως ειπες, who cares.

Αν και συγκρινες δυο εντελως διαφορετικα παπουτσια..

αρκετα αγχωθηκαμε στην ζωη μας τι πιστευουν οι αλλοι για εμας.ο τοπικ σταρτερ πηγε σε κανα γιατρο τελικα?

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν πηγα σε γιατρο τελικα δεν ειναι τιποτα δεν με ποναι σχεδον καθολου εβγαλα και την γαζα για να αεριζετε καλυτερα.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο φαρμακο για το νυχι που βγηκε ειναι το κρεμμυδι.. και δεν τσουζει καθολου..

Επισης για μικρα εγκαυματα το καλυτερο φαρμακο ειναι η οδοντοπαστα.. και για πιο σοβαρα που παιζει να σου μεινει σημαδι ειναι το ασπραδι αυγου!! 

Δημοσ.

Γενικά το κρεμμύδι είναι θαυματουργό, σε πόνους σπασμένου φρονιμίτη (από την πίεση, όχι το σπάσιμο) παίζει να έκανε καλύτερη δουλειά από νιφλαμολ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια γεια σας! Στο δεξι μεσαιο δαχτυλο μπηκε μια σκληθρα 1,5 εκατοστο και εφτασε μεχρι τη ριζα του νυχιου. Το αφησα 2 μερες και εγινε φλεγμονή, πριστηκε και σταδιακα ο πονος επεκτεινοταν προς τον καρπό. Πηγα στο Νοσοκομειο αλλα ηταν ασχετοι ολοι, χωρις αναισθησια τοπική πηγαν να την τραβηξουν εξω με τσιμπίδα αναποδα προς τη ριζα του νυχιου..πονος??? Μεχρι το ταβανι πεταγομουν! Πηγα σε χειρουργο εξωτερικο ιατρό πληρωσα και εβγαλε ολο το νυχι γιατι μεσα σε 2 μερες σαπιζε και δεν υπηρχε αλλη λυση αφου πηγαινε για γάγγραινα. Θελω να σας ρωτησω σε ποσους μηνες θα εχεο βγει? Θα μπορω να κανω κανα μπανιο το καλοκαιρι? Ευχαριστω

Δημοσ.

Eγω το ειχα παθει στα 13-14 για 2 εβδομαδες δεν πηγα για μπανιο μετα ολα οκ, φοραγα συνεχεια παντοφλες για να αεριζεται και  δεν επαιζα μπαλα και τετοια.

Εμενα εκανε περιπου 2 μηνες να βγει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...