Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω να ρωτησω αν ισχυει ακομα κατι που διαβασα σε παλιοτερα θεματα οτι στην αντικαταβολη με ελτα στην αιτηση βαζεις τα στοιχεια του αποστολεα στον αγοραστη και τα στοιχεια του πωλητη στον παραληπτη.

Αν ναι νομιζω πως την εκανα την πατατα σημερα κανοντας μια πωληση,και θελω να μου πειτε τη μπορω να κανω σε μια τετοια περιπτωση?

Υπαρχει περιπτωση να μη δω ποτε λεφτα?Η να μπερδευτουν με το δεμα οταν φτασει?

Το δεμα λεει πανω τα στοιχεια του παραληπτη,του αγοραστει δηλαδη.Λετε να το καταλαβουν και να το διορθωσουν?

Παρακαλω τα φωτα σας.

Δημοσ.

Στο δέμα βάζεις τα στοιχεία κανονικά.

Στο έντυπο την αντικαταβολής βάζεις τα στοιχεία "ανεστραμμένα" μιας και αυτός που θα παραλάβει το δέμα είναι αυτός που θα στείλει τα χρήματα, Εκτιμώ ότι κανείς δεν θα το κοιτάξει για να το διορθώσει. Το δέμα θα φτάσει στον προορισμό του και όταν πάει να παραλάβει ο παραλήπτης (και αποστολέας του ποσού) δεν θα μπορεί να παραλάβει, αφού δεν θα είσαι εκεί να πληρώσεις το πόσο (!) - οπότε θα μείνει στο τοπικό ΕΛΤΑ ~ 2 εβδομάδες και μετά θα σου έρθει πίσω ανεπίδοτο. Σαν να μην αγόρασες αυτό που έστειλες!

Mindfuck ή πιο απλά έχασες ένα 5ευρώ και δύο εβδομάδες :D

Δημοσ.

Στο δέμα βάζεις τα στοιχεία κανονικά.

Στο έντυπο την αντικαταβολής βάζεις τα στοιχεία "ανεστραμμένα" μιας και αυτός που θα παραλάβει το δέμα είναι αυτός που θα στείλει τα χρήματα, Εκτιμώ ότι κανείς δεν θα το κοιτάξει για να το διορθώσει. Το δέμα θα φτάσει στον προορισμό του και όταν πάει να παραλάβει ο παραλήπτης (και αποστολέας του ποσού) δεν θα μπορεί να παραλάβει, αφού δεν θα είσαι εκεί να πληρώσεις το πόσο (!) - οπότε θα μείνει στο τοπικό ΕΛΤΑ ~ 2 εβδομάδες και μετά θα σου έρθει πίσω ανεπίδοτο. Σαν να μην αγόρασες αυτό που έστειλες!

Mindfuck ή πιο απλά έχασες ένα 5ευρώ και δύο εβδομάδες :D

Οταν πηγα στο ελτα ηταν μια κοπελα μεσα που με εξυπηρετησε και ενω της ειπα οτι στελνω 1η φορα δεν μου διευκρινησε τιποτα αλλα με αφησε να γραφω σα τον μ%%##κα.Το θεμα ειναι οτι μου λεει ολα οκ και μπορειτε να φυγετε και δε μου δινει ουτε αποδειξη,δε ξερω αν αυτο παλι ειναι λογικο,επαναλαμαβανω 1η φορα στελνω με ελτα και επειδη βιαζομουν πολυ σηκωθηκα και εφυγα.

Δεν υπαρχει καποια εξυπηρετηση πελατων να βγαλουμε μια ακρη ρε παιδια?

Δημοσ.

Από καθαρά logistic άποψη και χωρίς να έχεις καν ένα tracking είναι από δύσκολο μέχρι αδύνατο να εντοπίσεις σε αυτή την φάση το δέμα σου.

Περίμενε μια εβδομάδα και πάρε κανένα τηλεφωνάκι στο τοπικό κατάστημα του προορισμού. Αν πάρεις καμιά ψόφια ώρα και πέσεις με μάλαμα υπάλληλο παίζει να κουνήσει τον ποπό και να κοιτάξει αν το δέμα σου παραπαίει στην αποθήκη... αν το βρει και θέλει ΙΣΩΣ μπορέσει να επισπεύσει την επιστροφή. 

Δημοσ.

Από καθαρά logistic άποψη και χωρίς να έχεις καν ένα tracking είναι από δύσκολο μέχρι αδύνατο να εντοπίσεις σε αυτή την φάση το δέμα σου.

Περίμενε μια εβδομάδα και πάρε κανένα τηλεφωνάκι στο τοπικό κατάστημα του προορισμού. Αν πάρεις καμιά ψόφια ώρα και πέσεις με μάλαμα υπάλληλο παίζει να κουνήσει τον ποπό και να κοιτάξει αν το δέμα σου παραπαίει στην αποθήκη... αν το βρει και θέλει ΙΣΩΣ μπορέσει να επισπεύσει την επιστροφή. 

Δηλαδη παιζει να χασω και το δεμα τωρα?

Πω πω θα γινει πανικος αυριο στα ελτα μα τη Παναγια

Δημοσ.

To θεμα ειναι να βρεθει μια λυση για να παρω και εγω τα χρηματα αλλα και ο αγοραστης το δεμα.

Ν α σημειωσω οτι το εδωσα στο τοπικο ελτα της περιοχης μου στησ 1 το μεσημερι σημερα και δε ξερω αν υπαρχει περιπτωση να το προλαβω και να τους πω σχετικα με το θεμα.Παντως το πρωι θα παρω τηλεφωνο εκει για να μιλησω με την υπαλληλο που με εξυπηρετησε.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, αύριο θα είναι κλειστά γιατί ΕΙΝΑΙ της Παναγίας!

• Like 1
Δημοσ.

Όπως τα λες...

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει παιδια το ξεχασα οτι ειναι 15 Αυγουστου.Τεσπα ελπιζω να το λαβει τουλαχιστον ο ανθρωπος και θα τα βρω μαζι του μετα.Αλλα ειναι κριμα να χαθει,

Δημοσ.

Τελικα οι καλοι υπαλληλοι ηταν στα ελτα της περιοχης του αγοραστη.

Δεν εβγαλα ακρη εδω που ειμαι αλλα θα το διορθωσουν οταν φτασει εκει το θεμα με τα ονοματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...