lxde Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Εδω ειναι το νημα των ψωνιων. Εισαι στρατοκαυλος και κυκλοφορας με κρανος και αρβυλες; Εισαι μετροσεξουαλ ολη μερα μπροστα στον καθρεφτη με τα καλλυντικα; Εισαι geek κολλημενο στο pc μεσα σε ενα σωρο απο πακετα ντελιβερυ και κουτια κοκα κολας; Εισαι fashion victim και παιρνεις σβαρνα τα μαγαζια με την ακλονητη αποφαση να ξοδεψεις και τα τελευταια σου ευρωπουλα; Πες μας τις εμπειριες σου και πώς εφτασες σε αυτο το χαλι πώς υιοθετησες αυτον τον τροπο ζωης. Εμενα το ψωνιο μου εχει να κανει με ενα στυλ ζωης ολιγον commando. Την εχω δει γενικως με γυμναστικη, urban exploration, τουρισμο σε περιεργες περιοχες, ντυσιμο ολιγον safari, seminars και προπονησεις για survival φασεις κλπ. Το τελευταιο κολλημα ειναι να αγορασω ενα satellite κινητο. Το ψωνιο μου το κολλησε ενας λοχαγος στο στρατο. Μετα εφυγα εξωτερικο και δουλεψα κατι χρονια σε πρωην γαλλικες αποικιες με αντιξοες συνθηκες οπου επιδεινωθηκε η αυτη αρρωστεια εξελιχθηκε το συγκεκριμμενο passion. 1
gatokoritso Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 τελεια εγω εχω ψωνιο με οτιδηποτε χαρουμενο και ηλιολουστο ειμαι ολο ροζ και φιγουρα.. ΝΟΤ! 1
lxde Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 πρόεδρος εγώ ψηλέ Χα, χα, τι λες να κανουμε και συλλογο; Παντως το προεδριλικι ειναι απο μονο του ενα ψωνιο και μαλιστα ελληνικο εθνικο σπορ. Οι περισσοτεροι Ελληνες θελουν να ειναι προεδροι καπου και γενικως γουσταρουν αξιωματα. Αν μη τι αλλο κανει καλο στην ψυχολογια. Εγω παντως λεω να ακουσουμε κι αλλα ψωνια αλλες εμπειριες κι επειτα να κανουμε ψηφοφορια για αρχηγο.
RobinBlack Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=x_-mSG6A7Qg
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δε καταδέχομαι ψηφοφορίες.Αυτοδίκαια η προεδράρα εγώ.Τέλος (οι γκέι ας ψηφίζουν οκ)
akpe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μετα εφυγα εξωτερικο και δουλεψα κατι χρονια σε πρωην γαλλικες αποικιες με αντιξοες συνθηκες Λεγεώνα κιέτσι;
Star_Light Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Λεγεώνα κιέτσι; Και εγω αυτο σκεφτηκα μολις το διαβασα αυτο.
lxde Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Λεγεώνα κιέτσι; Η λεγεωνα των ξενων παλια (ισως και τωρα) ειχε προγραμματα για πολιτες, αφενος μπας και προσελκυσει κοσμο, αφετερου για τα οικονομικα της. Εχω συμμετασχει σε ενα εβδομαδιαιο και δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα για την εκπαιδευση τους, γιατι τα προγραμματα που απευθυνονται σε πολιτες ειναι πιο ηπια απο τα κανονικα, οπως μου εχουν πει λεγεωναριοι. Δεν εννοουσα ομως αυτο. Η δουλεια μου (συμβουλος) ηταν σε παραρτηματα γαλλικων εταιριων που δουλευαν σε τριτοκοσμικες χωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις