umbrella co. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 δεν κοιταξα την περιγραφη να πω την αληθεια.αλλα δεν με πειραζει ο συγκεκριμενος θορυβος.συν οτι πολλες φορες ο μεγαλυτερος θορυβος ερχεται απο την καρτα γραφικων παρα απο τον δισκο.δηλαδη οι περισσοτεροι(δεν μιλαω για υδροψυξεις) εχουν αλλα πραγματα που κανουν πιστευω πιο πολυ θορυβο απο δισκο.πχ σε Pc Που ειχα παλια ολα οκ με ολα τα fans αλλα το μονο που ακουγοταν ηταν ενα crossfire με 2 καρτες.ολα τα αλλα cpu ,case fans ,psu κτλ ηταν μια χαρα αθορυβα.οι 6 δισκοι που ηταν μεσα δεν ακουγοντουσαν παρολο που ηταν raid edition.βεβαια το κουτι ηταν με rubbers στους δισκους.lian li pc 80 armorsuit ηταν .βεβαια μαλλον δεν ειχα πετυχει και σε παραξενη παρτιδα(ηταν re οχι black). αλλα και raptor Που ειχα και εναν Hp στα 10k scsi οπως και εναν ibm στα 15κ παρολου που ακουγοταν η κεφαλη σαν να σκαβει ο δισκος εμενα μου αρεσε. Δικιο εχεις σε αυτο. Και ειδικα αν η καρτα ειναι με κανενα twin frozr cooler επανω που γινεται αεριωθουμενο....και το εργοστασιακο cooler των amd cpu's ακουγεται πολυ σε μεγιστο αριθμο στροφων. @spank Aνεβασε αν μπορεσεις και θελεις καποια στιγμη ενα video με τον ηχο του δικου σου black οταν κανει write να τον ακουσουμε.
silverado Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Και σε μενα το ιδιο 1ΤΒ black για αρκετο καιρο εκανε σαν καζανακι και νομιζα οτι οπου να ναι θα παραδωσει πνευμα αλλα μετα περιοριστηκε κατα πολυ ο θορυβος και σημερα το Hard Disk Sentinel μου λεει η κατασταση του σκληρου δισκου ειναι τελεια. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2013 από silverado
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ο κατοχος του black ειναι κορυφη, το σκεφτομαι και για 2ο με τον red τι παιζει????
GPOWERR Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ο δικος μου στο λαπτοπ(sata 2) ειναι ενος μηνα περιπου...αθορυβος απο την αρχη που τον εβαλα και ταχυτητα read 120mb/s...οσο και ο sata 3 blue(πιο θορυβωδης) του desktop μου...απο θερμοκρασιες,δεν εχω δει πανω απο 42 βαθμους...ισως ειναι αθορυβος λογου του οτι ειναι 2,5'..δεν εχω δει διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας παντως
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 ο κατοχος του black ειναι κορυφη, το σκεφτομαι και για 2ο με τον red τι παιζει???? Δεν αξίζει. Υπερτιμημένος και με προβλήματα, όπως έχει αναφερθεί από πολλούς αν ψάξεις στο google. Καλύτερα για Black.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Απλα να προσθέσω οτι πήρα και εγώ πριν μερικές ημέρες τον black 1tb , ολα καλα απλα οταν γράφει ακούγεται λιγάκι οχι βέβαια κατι αποκρουστικό μεγάλο θόρυβο δηλαδή , σίγουρα θα τον ακούσεις πιο πολυ σε σχέση με τους αλλους αλλα μην σε ανυσηχεί αυτο , και να σου πω την αλήθεια ήστερα απο μερικές ημέρες μου φαίνεται πως έστρωσε και ακούγεται λιγότερο , επίσης τα +5 χρόνια εγγύηση δεν ειναι αμελλητέο καθόλου μου φαινεται παραξενο μετα απο μερικες ημερες να ακουγετια λιγοτερο εκτος αν το συνηθιζει το αυτι σου Δικιο εχεις σε αυτο. Και ειδικα αν η καρτα ειναι με κανενα twin frozr cooler επανω που γινεται αεριωθουμενο....και το εργοστασιακο cooler των amd cpu's ακουγεται πολυ σε μεγιστο αριθμο στροφων. αστα να πανε .και να βαλεις aftermarket cooler παλι ο θορυβος αντε να μειωθει λιγο εκτος αν πας σε υδροψυξη.γενικα τα φανακια των amd αλλα και μερικων intel ηταν οτι να νε δυστυχως.καλυτερα να μην βαζουν τιποτα μεσα να σου κοβουν τιμη και να παιρνεις κατι καλυτερο. Και σε μενα το ιδιο 1ΤΒ black για αρκετο καιρο εκανε σαν καζανακι και νομιζα οτι οπου να ναι θα παραδωσει πνευμα αλλα μετα περιοριστηκε κατα πολυ ο θορυβος και σημερα το Hard Disk Sentinel μου λεει η κατασταση του σκληρου δισκου ειναι τελεια. Πως μειωνεται ο θορυβος? ο κατοχος του black ειναι κορυφη, το σκεφτομαι και για 2ο με τον red τι παιζει???? οπως ειπε και ο Plpapadopoulos(username:κατσαρολας) παρε black.αφου εχεις εναν ηδη και εισαι ικανοποιημενος τοτε παρε παλι black.ποτε δεν ξερεις μπορει αργοτερα να θες να κανεις κανα raid .αλλιως μετα πολυ καλοι ηταν και οι re αλλα δεν εχει νοημα αν δεν κανεις raid .και ειναι και αρκετα ακριβοι. ο δικος μου στο λαπτοπ(sata 2) ειναι ενος μηνα περιπου...αθορυβος απο την αρχη που τον εβαλα και ταχυτητα read 120mb/s...οσο και ο sata 3 blue(πιο θορυβωδης) του desktop μου...απο θερμοκρασιες,δεν εχω δει πανω απο 42 βαθμους...ισως ειναι αθορυβος λογου του οτι ειναι 2,5'..δεν εχω δει διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας παντως αμα δεν ειναι 7200 ισως ακουγεται λιγοτερο απο εναν 7200 desktop.
GPOWERR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 7200 ειναι:http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=750A91205663D94B9EF279FF6806E8C7&pa=640A193EDD6222458360111AA26EB4DF
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 7200 ειναι:http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=750A91205663D94B9EF279FF6806E8C7&pa=640A193EDD6222458360111AA26EB4DF παντως εχεις δικιο.οι δισκοι στα λαπτοπς ακουγονται λιγοτερα.σε ενα gigabyte εχω εναν 7200 2,5 αρη και δεν τον ακους ποτε.ισως οτι ειναι χωμενος και ο δισκος μεσα στο λαπτοπ.πολλες φορες σε pc Ομως ο θορυβος δεν εναι μονο του δισκου αλλα και καποιες φορες συντονιζει το κουτι επειδη ο δισκος δεν εχει λαστιχακια να πιασει πανω στο cage για να αποροφαει κραδασμους
GPOWERR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ειναι αληθεια αυτο που λες...το παρατηρησα στον αλλο 160gb seagate που μετακομισα στον desktop για να αδειασει μια θεση δισκου στο λαπτοπ για τον black....τον εχω βαλει στα τορρεντς να δουλευει και κανει συνεχεια μικρους μεταλλικους θορυβους,που οταν ηταν στο λαπτοπ δεν ακουγοταν...κατι σαν "τσικ-τσικ"...καπως ετσι...
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 ειναι αληθεια αυτο που λες...το παρατηρησα στον αλλο 160gb seagate που μετακομισα στον desktop για να αδειασει μια θεση δισκου στο λαπτοπ για τον black....τον εχω βαλει στα τορρεντς να δουλευει και κανει συνεχεια μικρους μεταλλικους θορυβους,που οταν ηταν στο λαπτοπ δεν ακουγοταν...κατι σαν "τσικ-τσικ"...καπως ετσι... ναι καταλαβα ποιο θορυβο λες.επειδη δεν εχει πολυ σιδερο απο πανω ακουγεται πιο ευκολα η κεφαλη μεσα.συν οτι σε καποιους δισκους λαπτοπ κουνας τον δισκο και ακουγεται σαν ξεχαρβαλωμενος ενω σε dektop δεν γινεται αυτο.παντως το ιδιο το λαπτοπ ειναι αρκετα καλη μονωση για τον ηχο.ειναι και ο δισκος απο κατω κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα