Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια, σας! Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι! Θέλω να αλλάξω καρτοκινητό, γιατί δεν μου εξυπηρετεί τις ανάγκες που θέλω. Σκέφτομαι να πάω στην Vodafone, γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν, και έχει και προγραμματάκι με 100' προς όλα τα εθνικά δίκτυα! Εσείς τι μου προτείνετε;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Ναι πρεπει να μας πεις ομως και ποσα διαθετεις για να μπορουμε να σου προτεινουμε?Το ποια εταιρια θα προτιμησεις και τι προγραμμα θα παρεις ειναι αναλογα με τις δικες σου αναγκες οπως ανεφερες παρα πανω για την Vodafone.

Δημοσ.

Ναι πρεπει να μας πεις ομως και ποσα διαθετεις για να μπορουμε να σου προτεινουμε?Το ποια εταιρια θα προτιμησεις και τι προγραμμα θα παρεις ειναι αναλογα με τις δικες σου αναγκες οπως ανεφερες παρα πανω για την Vodafone.

Με 5€ τον μήνα θέλω να έχω 100' προς όλα τα δίκτυα ή και παραπάνω!

Τί είχες;

Είχα Q-Card και δεν έχει πακέτο προς όλους!

Δημοσ.

whats up 120 προς όλους για ένα μήνα με 5 ευρώ

http://www.whatsup.gr/el/services/120-pros-ola-ta-diktya

έχει και το reload και βολεύει απίστευτα μερικές φορές

Τα είδα αυτά, αλλά δεν νομίζω να με συμφέρει. 1ον  γιατί οι περισσότεροι έχουν Vodafone και η CU έχει 100' λεπτά προς όλα τα δίκτυα αλλά και 200' προς Vodafone με 5€. 2ον είναι ότι θέλω και Mobile Internet γιατί από το κινητό μου μπαίνω πολύ yt και βίντεο μεγάλα. Επίσης θέλω να φύγω από την Wind/Q γιατί δεν πιάνει καλό σήμα σε κάποια μέρη που πάω συχνά (σχεδόν καθόλου). 

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι! Αν έχετε άλλη ιδέα!!!

Δημοσ.

Ναι αλλα σου ειπα παραπανω ο τιτλος λεε τι καρτοκινητο προτινετε οχι τι συνδεση να προτιμησω..Και οπως ανεφερα παραπανω αν οι γνωστοι σου εχουν vodafone και αν παρεις vodafone εχεις καλυτερες χρεωσεις(δωρεαν λεπτα ομιλιαςκλπ)τοτε επιλεγεις vodafone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...