killmelater Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Παρακαλω μια μικρη βοηθεια για επιλογη tablet κατα προτιμηση 8΄΄ και ανω.. αλλα ισως και 7 αν δεν υπαρχει κατι αξιολογο +αξιοπιστο Το θελω κυριος browsing youtube καμια ταινια, απλα μην παω να δω κανα video hd κ κολλαει.. Ακουω γνωμες κ εμπειριες χρηστων.. καλα λογια εχω ακουσει vero a8839 το μονο μειον μπαταρια,, κ θα προτειμουσα ελληνικο καταστημα πχ. kotsovolos public multirama media markt βεβαια δεν αποκλειω κ τυπου skroutz Ευχαριστω εκ των προτερων..............................!!!
micahel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 απο κοτσο lenovo ideatab a1000 το εχω και ειναι άριστο, παίζει όλα τα games χωρίς να κολάει έχει καλή οθόνη με καλή ανάλυση και απόκριση , διπύρηνο επεξεργαστή και δυο πολύ δυνατά ηχεία στο μπροστά μέρος Επίσης έχει playstore, Το μόνο που το χαλάει είναι ότι δεν έχει πίσω κάμερα ενώ η μπροστά ειναι vga τιμή 139 ευρώ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/124592-lenovo-ideapad--a1000-7-16gb?cmicc=skroutz
killmelater Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Σ ευχαριστω για την προταση φιλε μου.. θα ηθελα καποιος να μου προτεινει κ μεγαλυτερη ιντσων οθονη.. θα του ειμαι υποχρεως..!
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Καλό το vero.Όπως και το lenovo που δείξε ο φίλος. Για παραπάνω ίντσες κοιτάς από Κίνα πιστεύω.
veteranos123 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Κοίτα και το galaxy tab 2 στις 7 ίντσες. Το έχω για την χρήση που θες και εσύ και είναι πολύ καλό http://www.skroutz.gr/s/2151660/Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-Wifi-8GB.html Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2013 από veteranos123
killmelater Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) απο κινα δεν εμπιστευομαι ιδιαιτερα αν και βρηκα κυριος πολυ καλα στο chinavision δε ξερω αν εχετε κοιταξει.. η¨αλλιως σκεφτομαι να παω σε κατι καλυτερο samsung tab 3 8.0 αν και νομιζω δε χρειαζομαι κατι τοσο καλο βγαινει στα 300.. οποτε πηγαινω προς vero που το περνεισ κ διπλα απο το σπιτι σου κοτσοβολο εννοω αντι για εναν κινεζο που μπορει να μπλεξεις.. τι λετε φιλοιιι μουυυυυυυυυ??????????????? helppp.. πολλα δηλληματα.. η samsung εκτος απο ολα τα καλουδια υπερτερει κατα πολθ για την τελεια οθονη αλλα ενταξει κοιτας κ τις αναγκες σου κ το ποσο που διαθετης Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2013 από killmelater
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Έχει και καλή υποστήριξη το vero.Και τα άλλα που παν τα παιδιά πολύ καλά είναι.
stamatinho Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 απο κινα δεν εμπιστευομαι ιδιαιτερα Και το lenovo που εχει ο κοτσοβολος κινεζικο ειναι.Εκτος αν εννοεις οτι δε μπορεις να περιμενεις παραπανω μερες μεχρι να το λαβεις.
micahel Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Ολα στην Κινα κατασκευαζονται πια, το θεμα ειναι πιος ειναι πισο να ελενχει.
Pavlos46 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Mls iqtab το απλό όχι το Crystal. Πραγματικά πολύ καλή οθόνη. Γρήγορη και με καλή αυτονομία. Παύλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα