bilisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 να κάνω μια ερώτηση,αν κάποιος μου στείλει απο αθήνα κάτι την δευτέρα με τα ΕΛΤΑ εγώ που μένω θεσσαλονίκη πότε θα το παραλάβω με αντικαταβολή???
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 εγώ όποτε στέλνω αντικαταβολές εσωτερικού, σε 2 εργάσιμες έχει φτάσει. Είναι ακριβώς το ίδιο με το απλό δέμα/γράμμα, απλά αντί για το πακέτο θα σου ρθει ένα χαρτάκι για να πας να παραλάβεις, δεν αλλάζει κάτι στον χρόνο παράδοσης.
bilisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 απλά αντί για το πακέτο θα σου ρθει ένα χαρτάκι για να πας να παραλάβεις, δεν αλλάζει κάτι στον χρόνο παράδοσης. τι εννοείς δεν θα μου το φέρουν σπίτι???
skar1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Σε 2-3 εργασιμες θα εχεις την ειδοποιηση και θα πας στα ΕΛΤΑ να πλερο και να παρεις το δεμα.
bilisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 αφου λεμε με αντικαταβολή,δεν θα μου έρθει σπιτι το δέμα?(δεν είναι τίποτα μεγάλο μια φορητή κονσόλα είναι γιαυτό παραξενεύομαι)
CROM271 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δεν έχει καμία σχέση η αντικαταβολή με το να σου το φέρουν σπίτι. Το αντιθετο θα ελεγα. Τοτε ειναι που δεν στο φερνουν σπιτι. Χαρτακι θα πάρεις, θα πας ελτα, θα πληρώσεις και θα πάρεις το δεμα.
bilisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 το χαρτάκι θα μου έρθει σαν λογαριασμος? Δεν έχει καμία σχέση η αντικαταβολή με το να σου το φέρουν σπίτι. Το αντιθετο θα ελεγα. Τοτε ειναι που δεν στο φερνουν σπιτι.Χαρτακι θα πάρεις, θα πας ελτα, θα πληρώσεις και θα πάρεις το δεμα. το χαρτάκι θα μου έρθει σαν λογαριασμός?
panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Mια ειδοποίηση θα σου ρθει που θα λέει να πας από την επομένη (που θα σου ρθει το χαρτί) να πας στο τάδε ταχυδρομίο να παραλάβεις κάτι στο όνομά σου. Θα πας με την ταυτότητά σου και το ειδοποιητήριο, θα δουν ότι είναι αντικαταβολή θα δώσεις τα λεφτά και θα παραλάβεις το δέμα σου. Στο σπίτι μόνο τα courier και οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ έρχονται.
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 επισης τωρα που ειναι αυγουστος μην το εχεις σιγουρο για το διημερο.αν λειπει κανας ταχυδρομος και δεν τον αντικαθιστα κανενας(κατι παρομοιο γινεται στην περιοχη μου εδω στην αθηνα) τοτε το 2ημερο μπορει να γινει ...πολυ παραπανω.πεφτεις και στις χειροτερες εβδομαδες τωρα
bilisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 επισης τωρα που ειναι αυγουστος μην το εχεις σιγουρο για το διημερο.αν λειπει κανας ταχυδρομος και δεν τον αντικαθιστα κανενας(κατι παρομοιο γινεται στην περιοχη μου εδω στην αθηνα) τοτε το 2ημερο μπορει να γινει ...πολυ παραπανω.πεφτεις και στις χειροτερες εβδομαδες τωρα αν όμως μου το στείλει με το courier των ΕΛΤΑ τότε δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα ε?
panos2171 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Aυτό δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Με το courier όμως να ξέρεις ότι ανεβαίνει το ποσό των μεταφορικών. Πάντως μπορείς να ελέγχεις την πορεία του δέματος από το tracking number που θα σου δώσει ο αποστολέας. Αν περάσει καμια βδομάδα χωρίς κάποια ενημέρωση κάνεις ένα τηλέφωνο και βρίσκεις λύση.
bilisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Aυτό δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Με το courier όμως να ξέρεις ότι ανεβαίνει το ποσό των μεταφορικών. Πάντως μπορείς να ελέγχεις την πορεία του δέματος από το tracking number που θα σου δώσει ο αποστολέας. Αν περάσει καμια βδομάδα χωρίς κάποια ενημέρωση κάνεις ένα τηλέφωνο και βρίσκεις λύση. δυο ερωτήσεις,με τι θα μου το στείλει(κουριερ,ταχυδρομείο)διαλέγει ο αποστολέας ή τα ΕΛΤΑ και επίσης τα ΕΛΤΑ θα με ενημερώνουν μέσω τηλεφώνου για την πορεία του δέματος?
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ο αποστολέας φυσικά.Όχι δεν θα πάρουν τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα