Bourdoulas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Ο αποστολέας επιλέγει με τι θα στο στείλει. Όχι δεν θα ενημερώσουν. Μπορεί να σου δώσει το tracking number ο αποστολέας και να δεις που βρίσκεται το πακέτο από το site των ΕΛΤΑ.
bilisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 επειδή με μπερδεύουν τα ελτα,μοιάζουν καθόλου με την acs ή με την γενική ταχυδρομική
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 για να τα ξεχωρισουμε ολα υπαρχουν τα courriers που ειναι acs,dhl,speedex διαφορα αλλα και ταχυμεταφορες ελτα. τα courrier ειναι πιο ακριβα αλλα δεν εχουν απεργιες ειναι καπως πιο εγγυημενος ο χρονος παραδοσης και το πανε το δεμα ειτε στον πελατη ειτε στο τοπικο γραφειο.επισης εχουν tracking number για να βλεπεις πανω κατω που ειναι το δεμα ανα πασα στιγμη. μετα υπαρχουν τα κλασσικα ελτα που δεν ειναι courrier.και εκει μπορεις να ζητησεις tracking number αν και το συστημα ειναι λιγο για κλαμματα αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει οτι θα ειναι εκει πχ σε δυο μερες.ενω στα courrier ειναι πιο εγγυημενο το ποτε θα φτασει.το πως θα παει το διαλεγει αυτος που θα το στειλει.και τα 2 παιζουν με αντικαταβολη αμα θελει ο χρηστης κτλ.αυτα. 1
bilisios Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 για να τα ξεχωρισουμε ολα υπαρχουν τα courriers που ειναι acs,dhl,speedex διαφορα αλλα και ταχυμεταφορες ελτα. τα courrier ειναι πιο ακριβα αλλα δεν εχουν απεργιες ειναι καπως πιο εγγυημενος ο χρονος παραδοσης και το πανε το δεμα ειτε στον πελατη ειτε στο τοπικο γραφειο.επισης εχουν tracking number για να βλεπεις πανω κατω που ειναι το δεμα ανα πασα στιγμη. μετα υπαρχουν τα κλασσικα ελτα που δεν ειναι courrier.και εκει μπορεις να ζητησεις tracking number αν και το συστημα ειναι λιγο για κλαμματα αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει οτι θα ειναι εκει πχ σε δυο μερες.ενω στα courrier ειναι πιο εγγυημενο το ποτε θα φτασει.το πως θα παει το διαλεγει αυτος που θα το στειλει.και τα 2 παιζουν με αντικαταβολη αμα θελει ο χρηστης κτλ.αυτα. τα ΕΛΤΑ ειναι δημοσια ?
bilisios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Απο πού είσαι φίλε μου; θεσσαλονίκη!
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 τα ΕΛΤΑ ειναι δημοσια ? δεν ξερω αν ειναι ακομα δημοσια αλλα δεν ιδρωνει το ποδι τους αμα το πανε σε 10 μερες αντι για 2.ενω στα courrier συνηθως ειναι λιγο πιο tight τα πραγματα και για αυτο τα πληρωνεις παραπανω.
bilisios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 acs και ξερώ ψωμί,πότε δεν με απογοήτευσε!
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 λιγο ακριβη η acs με σχεση τις ταχυμεταφορες ελτα.νομιζω και η speedex βγαινει πιο φτηνη απο acs.με εχει κρεμασει η acs μια φορα και εχει κανει και κατι αλλα παρατραγουδα πουδεν θελω να τα αναφερω εδω.
panosno1com Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 να ρωτησω κατι παρομοιο,αν παω στο ταχυδρομειο και ρωτησω αν υπαρχει καποιο δεμα στο ονομα μου, εστω οτι υπαρχει,θα μου το δωσουν; δειχνοντας την Α.Τ. φυσικα. Το χαρτακι αγνοειται λογω αδειας του/της ταχυδρομου υποθετω. ειναι αγορα που εγινε shipped στις 3 αυγουστου απο manchester [ebay.co.uk]thanks
panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Aν πληρώνεις εσύ τότε διαλέγεις με ποιόν θες να σου τα στείλει στο κατά πόσα είσαι διατεθειμένος να πληρώνεις. Πιο φθηνά είναι τα απλά ΕΛΤΑ, μετά πάνε οι ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και μετά τα courier acs, speedex, Γενική ταυχδρομική κλπ. να ρωτησω κατι παρομοιο,αν παω στο ταχυδρομειο και ρωτησω αν υπαρχει καποιο δεμα στο ονομα μου, εστω οτι υπαρχει,θα μου το δωσουν; δειχνοντας την Α.Τ. φυσικα. Το χαρτακι αγνοειται λογω αδειας του/της ταχυδρομου υποθετω. ειναι αγορα που εγινε shipped στις 3 αυγουστου απο manchester [ebay.co.uk]thanks Ναι γίνεται. Το δέμα μένει 15 μέρες στην αποθήκη τους, ενημερωτικά.
bilisios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 να ρωτησω κατι παρομοιο,αν παω στο ταχυδρομειο και ρωτησω αν υπαρχει καποιο δεμα στο ονομα μου, εστω οτι υπαρχει,θα μου το δωσουν; δειχνοντας την Α.Τ. φυσικα. Το χαρτακι αγνοειται λογω αδειας του/της ταχυδρομου υποθετω. ειναι αγορα που εγινε shipped στις 3 αυγουστου απο manchester [ebay.co.uk] thanks αμα το πάρεις με την λογική θα γίνεται αρα και εγω αν σε καποιο χρονικο διάστημα πλ 4-5 μερες δεν μου εχει ερθει χαρτι μπορω να παρω τηλέφωνο και αν εχει ερθει το δεμα μπορω με την ταυτοτητα μου να το παρω,ασχετα αν δεν μου εχει ερθει ακομα χαρτι
scullyist Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 @panos Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε, μην τυχόν τρέχεις/στήνεσαι άδικα (οι 10-12 μέρες από αγγλία πλέον έχουν καταντησει κατι το συνήθες, εσύ είσαι στις 15 με ΣΚ και 15αυγουστο μέσα, δεν είναι και απίθανο όντως να μην έχει έρθει). 1
panosno1com Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 thnx ! 15 εργασιμεςή ημερολογιακες? ;/ Σκαλυ , ειμαι ομοσπονδιακος πρακτορ...εεε δε θα απαντησουνε λες? :Ρ καλα βλεποντας κ κανωντας γιατι κ εγω σκεφτηκα για 15στο αλλα ψιλοβιαζομαι γτ φευγω μεσοβδομαδα!
scullyist Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ε ημερολογιακές, αφού υποτίθεται στο έστειλαν στις 3 (Σάββατο, που ναι στην Αγγλία είναι ανοιχτά αλλά λόγω ebay δεν το δένουμε και κόμπο, ο πωλητής θέλει να δείχνει ότι και καλά το έστειλε άμεσα αλλά μπορεί να στο έστειλε και Δευτέρα, δες την Royal Mail σφραγίδα στο φάκελο όταν σου έρθει--- αλλά ακόμη κι έτσι, έχεις 'πετύχει' τρία ΣΚ) κι έχουμε πλέον 18. Οπότε αν δεν έχει όντως φτάσει just τη Δευτερα (10 εργάσιμες), θα υπέθετα το πολύ μέχρι Τετάρτη. Προσωπικά, απο 'κει και πέρα θα το θεωρούσα καθυστέρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα