Johnbin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Σήμερα κατεβηκε μια ενημερωση λογισμικου 76MB. Γνωρίζει κανεις για τι ήταν το update? 1
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 στο site δεν ξερω αν γραφει καθε firmware Κτλ τι αλλαγες κανει.??
NikosKallithea Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Σήμερα κατεβηκε μια ενημερωση λογισμικου 76MB. Γνωρίζει κανεις για τι ήταν το update? Την έκανες;
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 λογικα πρεπει να την εχει κανει οπως καταλαβα.
Johnbin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 λογικα πρεπει να την εχει κανει οπως καταλαβα. Ναι την εχω κάνει.
Hawk7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Και'γω την εκανα παιδια,καλυτερα βλεπω το θηριακι μου.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.Απλα,για να ξερετε μηπως και φοβαστε.
kaperonis007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά μόλις πριν από μια εβδομάδα έγινα κάτοχος ενός Galaxy S3 ..... λοιπόν για να μην πολυλογώ.... προσπαθώ να κάνω ενημέρωση από την έκδοση 4.1.2 JB στην έκδοση 4.3 JB αλλα δεν κάνει update μου λέει ότι το τηλέφωνο σας έχει την ποιο πρόσφατη έκδοση. Διάβασα κάπου ότι πρέπει να γίνει αλλαγή στο CSC του κινητού, δηλαδή στην περιοχή εμενα είναι είναι EUR(Ελλάδα) και πρέπει να το κάνω VGR(Vodafon Ελλάδας) υπάρχει κάποιος που να ξέρει τι διαδικασία????
paschal2809 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Για να δείς το csc της συσκευής σου αλλά και να το αλλάξεις, μπορείς απλά να δώσεις στο πληκτρολόγιο κλήσεων τα εξής : *#272*IMEI# (όπου ΙΜΕΙ ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής σου ο οποίος φανερώνεται εαν δώσεις *#06#) .. Να σημειώσω οτι μετά την αλλαγή του csc, η συσκευή επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, οπότε φρόντισε να πάρεις αντίγραφο πρώτα..Όλα τα παραπάνω τα γράφω με επιφύλαξη όσον αφορά τη διατήρηση ή όχι της εγγύησης της συσκευής.
kaperonis007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Για να δείς το csc της συσκευής σου αλλά και να το αλλάξεις, μπορείς απλά να δώσεις στο πληκτρολόγιο κλήσεων τα εξής : *#272*IMEI# (όπου ΙΜΕΙ ο αριθμός ΙΜΕΙ της συσκευής σου ο οποίος φανερώνεται εαν δώσεις *#06#) .. Να σημειώσω οτι μετά την αλλαγή του csc, η συσκευή επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, οπότε φρόντισε να πάρεις αντίγραφο πρώτα.. Όλα τα παραπάνω τα γράφω με επιφύλαξη όσον αφορά τη διατήρηση ή όχι της εγγύησης της συσκευής. Ευχάριστο paschal2809 φίλος για την απάντηση το κάνω αλλα δεν κάνει τίποτα ρε σι στην κυριολεξία τίποτα!!!!! Βάζο το *#272*ΙΜEI# και δεν κάνει τίποτα σαν να γράφω κείμενο......
kataramenos32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εγω απλα θα σου προτεινα να περιμενεις μεχρι να γινει διαθεσιμη στο region σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα